03 / 05 / 2024

Tüm Emlakçılar Odası ve Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu

Tüm Emlakçılar Odası ve Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu

Kentin parlayan yıldızı Çukurambar, lüks yapılarıyla dikkat çekiyor. Kiralar bin 700 TL’den başlarken ev sahibi olmak için 550 bin TL’yi gözden çıkarmak gerekiyor.

ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı! İkinci el konut fiyatları yüzde 30 düştü!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam konut fiyatlarında yaşanan değişime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akçam, ikinci el konut fiyatlarının yüzde 30 düştüğünü söyledi.

1952'de çimento dağıtımını Sanayi odası yapacak iddiası! 

1952 yılında Ankara Sümerbank Umum Müdürlüğü'nde Karabük'teki demir işlerinin görülmesi için toplantı yapılmış. Toplantıda çimento dağıtımı işi de görüşülmüş.

ATEM Başkanı'ndan konut krizi için net açıklama: Sorunlarımızı çözecek yer TBMM!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, konut krizinin aşılmasına yönelik; “TBMM çatısı altında konutla ilgili olan sorunların da görüşülmesini teklif ediyoruz” dedi.

Konut piyasasında son dakika! Büyük firmalar zarar ediyor, orta ve küçük firmalar ayakta kalmaya çalışıyor!

İnşaat alanının köklü markası Emlak Konut, 2023 yılında 4,1 milyar TL net zarar açıkladı. Köklü firmanın 2023’ü zararla kapatmasını Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam değerlendirdi. 

ATEM Başkanı'ndan konut sorununa 17 maddelik çözüm!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, son birkaç yıldır gündemden düşmeyen yüksek kiralar ve sürekli artan konut fiyatlarına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Emlakçılar Odası uyarıda bulundu! Arsa payı konut alırken dikkatli olun!

Antalya Emlakçılar Odası, müteahhitlerden arsa payı karşılığı konut almak isteyenleri risklere karşı uyardı. 

ATEM Başkanı konut almak isteyenleri uyardı: Konut alırken evdeki bulgurdan olmayın!

Konut fiyatlarında yaşanan artıştan dolayı vatandaşlar ev sahibi olabilmek için yeni arayışlara girdi. Arsa sahiplerinin müteahhit firmalarla anlaşarak arsa payı karşılığı ev sahibi olmaya çalıştıklarını ifade eden Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam uyarılarda bulund

ATEM Başkanı'ndan Belediyelere çağrı: Konut sektöründeki sorunlar sizlerin katkılarıyla çözülecek! 

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı 31 Mart’ta yapılan yerel seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  Konut sektöründe yaşanan sorunların belediyelerin de vereceği katkılarla çözüleceğini söyleyen Akçam, ATEM olarak belediyelerle iş birliği yapmaya açık olduklarını ifade etti.

İstanbul Boğazı'ndaki tüm yalılar kamulaştırılmalı ve halka açılmalı!

İstanbul Boğazı'nı çevreleyen yalıların değerleri 200 milyon TL'ye ulaştı. Mimar Şenol Gökner, tüm yalıların kamulaştırılmasını önerdi. İşte Gökner'in o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Kıbrıs'ta kanun değişiyor, Türk yatırımcıların önü açılıyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, KKTC’de değiştirilmesi planlanan Mülkiyet Kanunu’na ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ali Kurt: 201 milyon dolar borçla devraldığımız KİPTAŞ'ın tüm borçlarını sıfırladık!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada  KİPTAŞ'ı 201 milyon dolar borçla devraldıklarını belirterek, şirketin tüm borçlarını sıfırladıklarını söyledi. 

Konut fiyatları düştü, satışlar arttı! Geçen sene konut fiyatları yüzde 109, Ankara'da yüzde 126 arttı!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam 2024 konut piyasasıyla ilgili ''2024’te ev fiyatlarında düşüş beklediğimizi ifade etmiştik. Beklediğimiz düşüş ocak ayında başladı ve şubat ayında da bir önceki aya göre daha fazla konut satışı gerçekleşti.” dedi.

Konut sektörünü ayaklandırmak için yeni çözüm yolu aranıyor! Servet vergisi alınabilir!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam son günlerde sıkça konuşulan servet vergisinin çıkarılmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akçam, servet vergisinin çıkarılması gerektiğine değinerek, ekonomide yaşanan sorunların bu vergiyle giderilebileceğini belirtti. 

Tüm Emlakçılar Odası ve Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Haberi

Tüm Emlakçılar Odası ve Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu

Birkaç yıl öncesine kadar çoğu Ankaralının yerini bile bilmediği Çukurambar şimdilerde kentin parlayan yıldızı olarak göz kamaştırıyor. Kent merkezine yakınlığı ile yatırımcıların iştahını kabartan mahalle, artan lüks siteler, marka restoranlar, banka şubeleri ve alışveriş merkezleriyle 2000'li yılların başından itibaren Başkent'in yükselen değeri haline geldi. Bölgenin eski sakinleri mahalleyi terk ederken, değişen çehresiyle Çukurambar yeni sahiplerini ağırlamaya başladı. Emlak uzmanları özellikle iş adamları, üst düzey bürokratlar ve yöneticilerin hem ofis hem de konut tercihinde ön sıralarda yer alan mahallenin yükselmeye devam edeceğini ifade etti. Tüm Emlakçılar Odası ve Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkanı Hacı Ali Taylan, gelişimin devam edeceğini ifade ederek "Bu bölge hem ticaretin hem de merkezi konumun etkisiyle son yıllarda yükselişe geçti" diye konuştu.


"MARKALARIN MAHALLESİ OLDU"

Eskişehir...