05 / 05 / 2024

TümEmekder TOKİ ile sözleşti

TümEmekder TOKİ ile sözleşti

Tüm-Emekder Kırşehir Şube Başkanı Musa Hangül, Tüm-Emekder Genel Merkezinin TOKİ ile anlaşma yaparak işçi, bağ-kur ve dul yetimlerin ev sahibi olabileceklerini söyledi.

5 Türk emeklinin aylığı, Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamıyor: 10 bin TL ile 298 Euro alınabiliyor!

Bir Türk vatandaş ile bir Alman vatandaşın emekli maaşları karşılaştırıldığında, 5 Türk emeklinin aylığının Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamadığı belirlendi. İşte rakamlar...

Tebernüş Kireçci uyarmıştı! Ev sahibi ile kiracı kavgaları 2022'den başlayarak en önemli gündem maddesi olacak!

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki gerilim her geçen gün artarak devam ediyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten ev sahibi ile kiracı kavgaları ve davaları 2022'den başlayarak en önemli gündem maddelerinden olacağını yıllar öncesinde söylemişti.

Acele Kamulaştırma kararı ile OSB'ye toplam 24 arsa! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Resmi Gazete’de yayımlanan kararla 1. Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımcılara verilmek üzere toplam büyüklüğü 482 bin 366 metrekare olan 24 adet arsanın Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından acilen kamulaştırılmasına karar verildi. 

Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu anlaştı! Uygun fiyatlı et satışı başlıyor!

Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokolle, kasaplara artık uygun fiyatlı kırmızı et satışı yapılacak.

AFAD depremden etkilenen bölgelere bağış için resmi IBAN numaralarını paylaştı! 20 TL ile bağışta bulunun!

Kahramanmaraş'ta art arda meydana gelen depremlerin ardından bölgeye yardım ulaştırmak için seferberlik başladı. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre depremden etkilenen iller için yürütülen çalışmalara destek vermek isteyenler SMS ile yardım yapabiliyor.

Merkez Bankası resmen duyurdu! Dijital Türk Lirası ile ilk ödeme gerçekleştirildi!

Merkez Bankası, birinci faz çalışmaları çerçevesinde Dijital Türk Lirası ile ilk ödemenin başarılı bir şekilde yapıldığını duyurdu. İşte Dijital Türk Lirası ile ilk ödemenin ayrıntıları...

Türk Lirası ile ihracatta rekor artış!

Türk lirası ile ihracat, eylül ayında geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 182 yükselerek 16 milyar 30 milyon TL’ye yükseldi.

TOKİ ile 500 bin aileye ucuz konut! Büyük fırsat bir tık ötenizde! 20 yıl vade ile ev sahibi olun

Cumhuriyet tarihin en büyük sosyal konut projesi olduğu söylenen projede rekor geliyor. Eylül ayında detayları ile birlikte projeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak. TOKİ ile 20 yıl vadeli uygun fiyata ev alabilirsiniz. İşte detaylar…

İş yeri sahibi olmak isteyenlere TOKİ müjdesi geldi! İş yerleri 20 yıl vade ile satılacak

81 ilde gerçekleşmesi beklenen Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi olarak nitelendirilen TOKİ ile yürütülecek olan projeden sadece vatandaş değil esnaf da yararlanacak. İşte detaylar…

Mercedes Benz A serisi tüm özellikleri ile çok orijinal! Peki Mercedes Benz A serisi fiyatı ne kadar?

Yaz aylarının gelmesi ile otomobil almak isteyen milyonlarca kişi araba fiyat listelerini araştırmaya başladı. Peki Mercedes Benz A serisi ne kadar? Mercedes Benz A serisi fiyatı kaç lira? İşte Mercedes Benz A serisi 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...

EPDK'dan akaryakıt dağıtıcıları ile ilgili yeni karar!

EPDK akaryakıt dağıtıcıları ile ilgili yeni kararını açıkladı. Kurum tarafından yapılan açıklamaya göre dağıtıcılar zorunlu petrol stokunun, 14-31 Mart arasında %7, 1-12 Nisan arasında %6`sına denk gelen miktarının piyasa faaliyetlerine konu edebilecekler.

Türkiye Bitcoin ile 300 milyon dolar gelir elde etti!

Koronavirüs salgının Türkiye Bitcoin işlemleri ile 300 milyon dolar kazanç elde etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüştürmemiz gereken 6,7 milyon konut var!

TOKİ ile başlatılan konut atılımının özel sektörün de gayretleriyle önemli bir dönüşümün gerçekleşmesini sağladığını dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hala dönüştürmemiz gereken 6,7 milyon konut bulunuyor." diye konuştu.

TümEmekder TOKİ ile sözleşti Haberi

TümEmekder TOKİ ile sözleşti

Kırşehir Şube Başkanı Hangül açıklamasında, “240 ay ayda 250 lira ödeme ile belediye yahutta hazineye ait yerlerde araziler tespit edilerek işçi, bağ-kur emeklisi dul ve yetimlerin ev sahibi olabilmesi için genel merkezimiz TOKİ ile anlaşma sağladı.” dedi.

Tüm-Emekder’e ilgili kişilerin üye olması gerektiğini anlatan Hangül, “Türkiye genelinde elli beşe yakın şube başkanlığı ile üç yüzbine yakın üyemiz ile geniş yelpazede bir emekli kuruluşuyuz. Üyelerimizden dar ve sabit gelirli olan emekli kardeşlerimizin kira ödemeleri yerine ev sahibi olmalarını istiyoruz. Siyasi temsilcilerimizin verdiği seçim kampanyalarında ki sözlerin yerine gelmesini istiyoruz . 240 ay gibi bir vade ile TOKİ’nin emekliye yaklaşımı bizleri mutlu etmiştir. Bu kapsamda bizlerde Kırşehir Belediye Başkanına resmi yazı ile müracaat edip gereğinin yapılmasını talep edeceğiz.” diye...