16 / 05 / 2024

Tümer Metin ve Gamze Topuz

Tümer Metin ve Gamze Topuz

Eski milli futbolcu Tümer Metin ve oyuncu Gamze Topuz, uğradıkları bir dükkandan ellerinde matkapla ayrıldı. Gazetecileri gören Metin, “Evde tadilat var, iş başa düştü” dedi.

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Günayline İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Günayline İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günay tarafından kuruldu.

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi Bayrampaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kodal tarafından kuruldu.

İntegral Taahhüt İnşaat ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

İntegral Taahhüt İnşaat ve Mimarlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Başçi tarafından kuruldu.

Tümer Metin ve Gamze Topuz'un evinde tadilat var!

Eski milli futbolcu Tümer Metin ve oyuncu Gamze Topuz, uğradıkları bir dükkandan ellerinde matkapla ayrıldı. Gazetecileri gören Metin, “Evde tadilat var, iş başa düştü” dedi.

Dinçer Tümer: İnşaat sektörü zor durumda!

Tümer İnşaatın sahibi müteahhit Dinçer Tümer ve Özçete Karonun sahibi Burhan Özçete sektör hakkında açıklama yaptılar.

Sümer Holding ve Maliye Hazinesi özelleştirme ihaleleri ertelendi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding ve Maliye Hazinesi gayrimenkullerini özelleştiriyor. Özelleştirme ihalelerin son teklif verme tarihi 07 Mart 2017 Salı günü saat 17:00’ye kadar uzatılmıştır.

Tümer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Tümeroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Çetin Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetin Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Çetin ve Metin Çetin ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Mayıs'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, 228 Sokak'ta kuruldu.

Dinçer Tümer: Kalite ve sürat ilkelerini esas aldık!

1987 yılında Adana'da makine mühendisi baba Hilmi Tümer tarafından temeli atılan Tümer İnşaat, 28 yıldır 'Temelinde Güven Var' sloganıyla inşaat sektöründe var olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.ve Tic.Limited Şirketi, Metin Bayram tarafından 1 milyon 810 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

Tümer Bucaklı: Konut alıcıları bilinçlendikçe piyasa hareketlenecek!

Orakçı Yapı Mimarlık inşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. Satış Müdürü Tümer Bucaklı, yıllar ilerledikçe konut alacak kişilerin daha da bilinçlenmeye başladığına da dikkat çekti.

Tamur Yapı İnşaat Taahhüt Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamur Yapı İnşaat Taahhüt Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Tamur tarafından 20 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Esenler, Havaalanı Mahallesi, Foto Sokak'ta kuruldu.

Tümer Metin ve Gamze Topuz Haberi

Tümer Metin ve Gamze Topuz

Eski milli futbolcu Tümer Metin ve oyuncu Gamze Topuz, her yıl olduğu gibi tatil sezonunu yine Alaçatı’da açtı.

Habertürk Gazetesi'nden Deniz Boy'un haberine göre; birlikte çarşıya çıkan çift, uğradıkları bir dükkandan ellerinde matkapla ayrıldı. 

Gazetecileri görüp gülmeye başlayan Metin, “Evde tadilat var, iş başa düştü” diye konuştu.