04 / 05 / 2024

tümer metinin alaçatıdaki evi

tümer metinin alaçatıdaki evi

Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de futbol oynayan Tümer Metin Alaçatı'dan ev aldı...

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

Alaçatı'daki inşaatlar için Şehir Plancıları Odası'ndan çağrı!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi, Alaçatı'daki inşaatların kanuna aykırı olduğunu dile getirerek inşaatların durdurulması gerektiğini dile getirdi. 

Alaçatı'da milyonluk villalar satışta!

Türkiye'nin Venedik'i olarak bilinen Alaçat'yı hortum vurdu. Aşırı rüzgar nedeniyle bölgedeki evlerin zarar görmesiyle bölge sakinleri villalarını satışa çıkardı. 

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Tüni tarafından kuruldu.

Alaçatı ve Zeytineli'deki arazilerin kamulaştırılması meclis gündeminde!

İzmir'in Alaçatı ve Zeytineli mahallelerindeki arazilerin bir bölümünün kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Dervişoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Urla Zeytineli ve Çeşme Alaçatı'da kamulaştırılan arazilerde ne yapılmak isteniyor?

Çeşme-Alaçatı ve Urla-Zeytineli’de 333 parselin acele kamulaştırılmasının ardından Avukat Murat Fatih Ülkü, turizm tahsisi için alınan bu kararı yorumladı...

Alaçatı Havalimanı’nın inşaatı durdu mu?

Çeşme'deki Alaçatı Havalimanı inşaatı durdu. İYİ Partili Lütfü Türkkan konuyla ilgili olarak, “Çeşme’ye gerçek anlamda turist getirecek havalimanı bir tabela, bir konteynerden ibaret” dedi.

Ezgi Mola Alaçatı’da mekan açtı!

Büyük hayalini gerçekleştiren güzel oyuncu Ezgi Mola, Alaçatı’da mekan açtı. Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı, uzun zamandır Çeşme’de mekan işletmeciliği yapıyor. 

Çeşme Alaçatı Havalimanı'nın inşaatı mecliste!

Çeşme Alaçatı Havalimanı inşaatı ve projenin bütçesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Alaçatı Muhallebicisi 10 ilde franchise vererek büyüyecek!

Alaçatı Muhalebicisi, bugün Türkiye genelinde 26 ilde devam eden projelerle birlikte 80 şubeye ulaşmış durumda. Alaçatı Muhallebicisi icra Kurulu Başkanı Bülent Sarı, 10 ilde franchise vererek büyümeyi planladıklarını söylüyor.

Okan Buruk Alaçatı'dan 5 milyon liraya ev aldı!

Orta saha mevkiinde forma giymiş eski Türk millî futbolcu ve teknik direktör Okan Buruk, Alaçatı'dan 5 milyon liraya taş ev aldı. Buruk, yeni evinin tadilatına başladı.

Çeşme Alaçatı Havalimanı inşaatı TBMM gündeminde!

Çeşme Alaçatı Havalimanı inşaatı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

tümer metinin alaçatıdaki evi Haberi

tümer metinin alaçatıdaki evi


Tümer Metin bir süre önce boşandığı eşi Cansu Canduran'a komşu oldu. Alaçatı'da evi olan Cansu Canduran'ın bir sokak aşağısında geniş bahçeli bir ev satın alan Tümer Metin, tüm yaz boyunca Çeşme'de olacağını belirtti. Metin önümüzdeki hafta evine yerleşeceğini...