04 / 05 / 2024

tümer metinin evi

tümer metinin evi

Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de futbol oynayan Tümer Metin Alaçatı'dan ev aldı...

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Çinpolat Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çinpolat Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Tümer ve Selami Çinpolat ortaklığında kuruldu.

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Barık ve Riyat Tümer ortaklığında kuruldu.

Modis Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modis Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muzaffer Demirkol ve Tümer Özefe ortaklığında kuruldu.

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ağacan Bahadır, Dilara Akülke ve Tümer keser ortaklığında kuruldu.

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Rıfat Tümer ortaklığında kuruldu.

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

Adele: Londra’dan asla ev alamam, çok pahalı!

Adele, British Vogue ile yakın zamanda gerçekleştirdiği bir röportajda; Los Angeles gayrimenkulüne 30 milyon doları aşkın yatırım yaptığını, fakat Londra’da yaşamayı tam olarak karşılayamadığını belirtti. Adele, "LA’de sahip olduğum türden bir evi Londra’da asla karşılayamam” dedi.

TOKİ'den 6 ilde 1029 konut satışı!

Türkiye genelinde evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, konut satışlarına devam ediyor. Kurum son olarak Türkiye'de 9 kentte 1029 konut satışı gerçekleştiriyor. 

TOKİ'den ayda 400 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ, Türkiye genelinde evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya başlıyor. Yeni konutlarını satışa çıkaran TOKİ, 4 şehirde ayda 400 TL taksitle konut satışı başladığını duyurdu. 

TOKİ'den 9 ilde ucuz konut satışı!

TOKİ, Türkiye genelinde evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında TOKİ, 9 il genelinde ucuz konut kampanyası başlattı. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası bugün açılıyor!

4 Aralık 1995'te inşasına başlanan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası bugün hizmete açılıyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Didem Özel Tümer, bugünkü köşe yazısında yeni CSO binasını kaleme aldı. 

TİKA'dan Pakistan'da evsizler için konaklama tesisi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) "Kimsesizler Evi" (Panahgah) Projesi'ne katılarak İslamabad'da ilk ücretsiz konaklama tesisinin temelini attı.

tümer metinin evi Haberi

tümer metinin evi


Tümer Metin bir süre önce boşandığı eşi Cansu Canduran'a komşu oldu. Alaçatı'da evi olan Cansu Canduran'ın bir sokak aşağısında geniş bahçeli bir ev satın alan Tümer Metin, tüm yaz boyunca Çeşme'de olacağını belirtti. Metin önümüzdeki hafta evine yerleşeceğini...