05 / 05 / 2024

TÜMEXPO Fuarı kapılarını açtı

TÜMEXPO Fuarı kapılarını açtı

DISCOVER EVENTS organizasyonuyla ICC (İstanbul Kongre Merkezi)’de gerçekleşen TÜMEXPO, ALLINTECH ve Helal Expo Fuarları , 22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında devletin zirvesi ve ekonomi çevresini bir araya topluyor.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

Türkiye’nin ve bölgenin bir numaralı turizm ve seyahat fuarı EMITT, Şubat ayında kapılarını açacak. Peki fuarda bizleri neler bekliyor. İşte ayrıntılar…

45. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’a yoğun talep! 26 Nisan'da kapılarını açıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 26 Nisan tarihinde kapılarını açıyor. ICA Group Türkiye Genel Müdürü Kemal Ülgen, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

MAPIC, 25. kez kapılarını açtı!

Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını 25. kez açan dünyanın en büyük perakende fuarı MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyor.

Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı!

İtalya’da 54. kez düzenlenen Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı. Demmer Mermer, Dolamit ürününü ilk kez fuarda görücüye çıkardı.

Gaziantep BUİLDEAST Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

Gaziantep'te kincisi düzenlenecek BUİLDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri fuarı bugün kapılarını açıyor.

Erbil 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Irak'ın Erbil şehrinde gerçekleştirilen 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katıldı.

Erzurum İnşaat Gayrimenkul Fuarları kapılarını açtı!

Tüyap Fuarcılık tarafından Erzurum'da gerçekleşen “Erzurum İnşaat-Gayrimenkul ve Kent Fuarları 2019”, Tüyap Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Samsun 5'inci İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

TÜYAP tarafından gerçekleştirilecek Samsun 5'inci İnşaat Fuarı TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi kapılarını açıyor.

Ortadoğu İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat sektörünü bir araya getiren Ortadoğu İnşaat Fuarı, 82 firmanın katılımıyla bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 9. kez gerçekleştiriliyor.

UNICERA Fuarı kapılarını açtı!

CNR Expo’da düzenlenen İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, kapılarını açtı. TİM Başkanı İsmail Gülle, fuarın açılışında, fuara ve ihracata ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

RECEXPO 2018 kapılarını açtı!

Bakü 4. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı (RECEXPO 2018) kapılarını açtı. Fuara Türkiye, Gürcistan, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere, Portekiz, Karadağ, ABD ve İspanya'dan emlak şirketleri katıldı...

TÜMEXPO Fuarı kapılarını açtı Haberi

TÜMEXPO Fuarı kapılarını açtı

DISCOVER EVENTS organizasyonuyla ICC (İstanbul Kongre Merkezi)’de gerçekleşen TÜMEXPO, ALLINTECH ve Helal Expo Fuarları , 22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında devletin zirvesi ve ekonomi çevresini bir araya topluyor.


İstanbul Ekim ayında fuar, kongre, sempozyum, çalıştay ve şuralarla birlikte ulusal-uluslar arası sektör profesyonelleri ve devletin zirvesini bir araya getiriyor. Bir Asel Grup markası olan DISCOVER EVENTS tarafından organize edilen 3.Tümexpo 2015 ve 6.Helalexpo fuarları ile onlarca firma ve binlerce ziyaretçi, Türkiye’nin 2023 hedefine ulaşmasında önemli adım üstlenen bir dizi organizasyona konukluk ediyor. 


22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında ICC (İstanbul Kongre Merkezi)’de gerçekleşecek TÜMEXPO 2015/İstanbul-TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı, TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Dünya Bankası Başkanı Jim Yong Kim, (World Bank Group), İslam Kalkınma Bankası Başkanı Ahmad Mohammad Ali (IDB),...