04 / 05 / 2024

TÜMSİAD Bursa üyeleri

TÜMSİAD Bursa üyeleri

Tüm Sanayici ve İş Adanılan Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerini; tanışmak, yeni işbirliklerinin önünü açmak ve sektörel sorunları masaya yatırmak amacıyla bir araya getirdi.

Bursa'da konut fiyatları fırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, Bursa'daki kentsel dönüşümle ve reskli yapılarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye’deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’i yalıtımsız!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada Türkiye'deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’inin yalıtımsız olduğunu belirterek "Enerjimizi evlerimizin içini değil, atmosferi ısıtmak için harcıyoruz” diye konuştu.

Bursa'da konut satışları ne durumda? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan şubat ayı konut satış verileri hakkında değerlendirme yapan İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, Bursa'da konut satışlarının negatif ayrıştığını dile getirdi. 

Bursa'nın uydu kentlere ihtiyacı var!

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İşadamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, artan sanayi yatırımlarıyla her geçen yıl daha fazla nüfus çeken Bursa'nın sanayi bölgeleri yakınında kurulacak uydu kentlere ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Merkez Bankası'ndan yeni sıkılaştırma adımı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), BIST Repo-Ters Repo Pazarı'nda gecelik borç verme faiz oranı üzerinden sınırlı tutarda sağladığı fon tutarını bugün sıfırlayarak sıkılaştırma adımlarını devam ettiriyor.

Bursa'da inşaat sektöründe yeni dönem başlıyor!

Bursa Gazetesi köşe yazarı Serkan İnceoğlu, bugünkü köşe yazısında ''Bursa İMSİAD Başkanı adaylığını açıklayan Mehmet Çelebi'nin programını'' kaleme aldı.

Şanlıurfa'da konut satışları ne durumda?

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkanı Sadık Sade, konut ve inşaat sektörünün durma seviyesine geldiğini ifade ederek, “Yüzde 35'i sağlayan bir sektörü bitirmek için sanki üretim yapan firmalarla, kamu bankaları ve belediyeler bir olmuş” diye konuştu...

İMSİAD derneğinde inşaat sektörü gelişmeleri masaya yatırıldı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Ekonomi Gazetecileri Derneği (BEGD) üyeleri İMSİAD dernek merkezinde gerçekleştirilen buluşmada, inşaat sektöründe yaşanan güncel gelişmeleri değerlendirdi...

Bursa inşaat sektörü yeni dernek merkezine kavuştu!

Bursa inşaat sektörünün çatı örgütü İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD), yeni dernek merkezimizin açılışı Bursa protokolü ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gayrimenkulde TL'ye geçiş milli hareketi güçlendirecek!

TÜMSİAD Başkanı Yaşar Doğan", Hem gayrimenkullerin kiralanması işlemlerinde hem de borçlanmalarda, kısacası tüm yurt içi işlemlerin Türk Lirası üzerinden yapılması milli hareketimizi güçlendirecektir." dedi...

Gaziantep'te imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Nizip Ticaret Odası (NTO) ve Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Nizip Şubesi işbirliği ile İmar Barışı Yasası bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

TÜMSİAD üyeleri Ceylan İnşaat’ın yemeğinde bir araya geldi!

Ceylan İnşaat’ın bu yıl 5’incisini düzenlediği ‘Geleneksel Dostlar ile Yaz Sohbetleri’ yemeği, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) üyelerinin katılımıyla Çamlıca Nagehan Restaurant’ta gerçekleşti.

Bursa Büyükşehir'e kamulaştırmalardan 70 milyon TL gelir!

Büyük bütçeli projelerle Bursa’yı geleceğe taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Sıcaksu bölgesinde kamulaştırılan 142 bin metrekarelik alanın sadece yüzde 15’inin satışından 70 milyon TL gelir sağladı.

TÜMSİAD Bursa üyeleri Haberi

TÜMSİAD Bursa üyeleri

Çırağan tesislerindeki toplantıya TÜMSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı R. Hakan Ziya, Yönetim Kurulu üyeleri ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren TÜMSİAD üyesi iş adamları katıldı. Üyelere TÜMSİAD'ın faaliyetleri hakkında bilgi veren R. Hakan Ziya, "Hepimiz buraya bir amaç için geliyoruz. TÜMSİAD Bursa Şubesi yönetimi olarak üyelerimizi bilinçlendirmek ve paylaşımlarını artırmak adına başta Çırağan Söyleşileri olmak üzere kamuoyunda ses getiren birçok etkinlik düzenliyoruz. Burada doğan ticari ilişkiler de ülke ekonomimize katma değer olarak yansıyor" dedi. Birçok benzer sektörde de bu tarz değerlendirme toplantıları yapacaklarını kaydeden Ziya, "Tüm işadamlanmızı ilgilendiren toplantılarda önemli konulan masaya yatıracağız. Üyelerimizin sesini duymak, dertlerini dinlemek istiyoruz. Çünkü üyelerimizin derdi bizim derdimizdir" ifadelerini kullandı. 

R. Hakan Ziya, TÜMSİAD'm sadece bir işadamları derneği olmadığını, birçok sosyal sorumluluk projesinin altına imza...