09 / 05 / 2024

tümsiad şanlıurfa yapı fuarı ne zaman

tümsiad şanlıurfa yapı fuarı ne zaman

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) tarafından düzenlenen Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı' nın açılışı törenle yapıldı. Şanlıurfa’ daki fuarın bu yıl ikincisi düzenleniyor...

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

5 soruda TOKİ Şanlıurfa Sosyal Konut Projesi 2022! Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Şanlıurfa konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Şanlıurfa Eyyübiye'de 18.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Şanlıurfa 1. İcra Dairesi, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Koçören Mahallesi, 215 ada 62 parselde yer alan fabrika ve arsasını 18 milyon 670 bin 740 TL'ye satıyor...

Türk Kızılay, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak, ihale 13 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 55.9 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Şanlıurfa 3. İcra Dairesi, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Kendirci Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 55 milyon 879 bin 882 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

Şanlıurfa'daki Meydan Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Camikebir mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların yapımı planlanan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

TOKİ Şanlıurfa'da zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

Şanlıurfa’daki harabeler yıkılarak yeşil alana dönüştü!

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi Atatürk Mahallesinde bulunan 2 yapıyı yeşil alana dönüştürmek için yıkımını gerçekleştirdi.

TOKİ Şanlıurfa'daki 2 bin konut için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 11 Şubat 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Haliliye'de yeni yapılacak binalar için fidan dikme zorunluğu!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde , temeli atılacak tüm yeni yapılar için belirlenen miktarda fidan dikme zorunluluğu getirtildi...

Birikimevim Şanlıurfa'da şube açtı!

Sadece Türkiye için değil insanlık tarihi için de çok önemli olan Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin incisi Şanlıurfa, Birikimevim’in yeni şubesine de ev sahipliği yapıyor.

Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ilinde tesis edilecek Karkamış Hidroelektrik Santrali'nin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

tümsiad şanlıurfa yapı fuarı ne zaman Haberi

tümsiad şanlıurfa yapı fuarı ne zaman


Şanlıurfa’da bu yıl ikinci düzenlenen Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı’nın açılışı törenle gerçekleşti.


Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) tarafından düzenlenen Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı'nın açılışı törenle yapıldı. Sıra gecesi ekibinin yöresel türküler seslendirdiği ve çiğ köfte ikram edilen fuarın açılışına, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert ile fuarda yer alan 150 firmanın temsilcileri katıldı. Fuarda konuşan Bakan Yardımcısı Etyemez, Türkiye'nin son 12 yılda ekonomik anlamda önemli oranda büyüme potansiyeli yakaladığını söyledi. Etyemez, büyüme ve gelişmenin sıkı bir şekilde uygulanan mali disiplinle sağlandığını ifade etti. Sektörün istihdamdaki payının giderek arttığını belirten Etyemez, "İnşaat sektörü istihdam ve katma değer açısından önemlidir. Dolayısıyla bu...