05 / 05 / 2024

tümsiad üyeleri

tümsiad üyeleri

Ceylan İnşaat’ın bu yıl 5’incisini düzenlediği ‘Geleneksel Dostlar ile Yaz Sohbetleri’ yemeği, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) üyelerinin katılımıyla Çamlıca Nagehan Restaurant’ta gerçekleşti.

YÖK'den deprem bölgesi için dil desteği geldi! Tüm akademisyenler yararlanabilir!

YÖK 2022 yılında Akademik Yabancı Dil desteği projesini başlatmıştı. Bu yıl yaşanan deprem felaketinin ardından deprem bölgelerindeki 16 üniversite, toplamda 240 kontenjanı olan bir program düzenlediğini duyurdu. Bu programdan faydalanmak isteyen doktor öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve öğre

Et ve Süt Kurumu'ndaki kritik isimlerin görevden alınma kararları Resmi Gazete'de

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun ile Yönetim Kurulu Üyeleri Zekeriyya Erdurmuş, Hasan Hüseyin Aydemir ve Sezai Aydın'ın görevden alınmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu komiteleri üyelerini seçti. İşteTürker Proje Gayrimenkul'ün yönetim kurulu komiteleri üyeleri...

Arsa sahiplerine saldıran örgüt üyeleri için tutuklama kararı!

İstanbul'da "Sarallar" şeklinde tanınan organize suç örgütüne ilişkin operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı. 

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu üyeleri belli oldu!

TBMM Genel Kurulu'nda Deprem Araştırma Komisyonu'na AKP'den 11, CHP'den 5, İYİ Parti, HDP ve MHP'den 2'şer milletvekili üye olarak belirlendi. 

Türker Proje yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına Attila Türker, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ali Nuri Türker'in seçilmelerine, Dilek Türker, Yasemin İhsanTürker, Leyla Yasemin Türker, Simla Türker Bayazıt, Mahmut Kerem BİLGİN'in Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev ifa etmelerine karar verildi.

Adana'da suç örgütü üyeleri yaklaşık 400 dönüm tarım arazisine zorla el koymuş!

Adana'dasilahlı suç örgütü üyelerinin yaklaşık olarak 400 dönüm tarım arazisine zorla el koydukları bildirildi.

Türkiye’nin yıldız gayrimenkul projeleri seçildi!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek için gerçekleşen Sign of the City Awards (SotCA) ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini belirledi.

Cafer Gürcafer: Ülkeye giren bütün inşaat malzemeleri denetlenmeli!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Yönetim Kurulu Üyeleri, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy'u ziyaret etti. Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Gürcafer ziyaret sırasında, 'Ülkeye giren inşaat malzemeleri denetlenmeli' dedi.

Hamit Kütük ve Esma Karabulut KT kira sertifikalarından ayrıldı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Kütük ve Esma Karabulut yönetim kurulu üyeliği görevlerinden ayrıldı.

Türker Proje yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. yönetim kurulu komite üyelerini seçti. İşte Türker Proje'nin yönetim kurulu komite üyeleri...

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üyeleri hakkında dava!

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üyeleri olan Akgün Türer ve Cezmi Öztürk hakkında ceza davası açıldı...

tümsiad üyeleri Haberi

tümsiad üyeleri

Ceylan İnşaat, İstanbul Küçük Çamlıca’daki Nagehan Restaurant’ta gerçekleşen 5. Geleneksel Dostlar ile Yaz Sohbeti etkinliğinde dostlarıyla buluştu. 2014 yılından beri TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olan Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen sohbet toplantısında, Semerkand Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Bahadıroğlu da onur konuğu olarak katılım sağladı. 


TÜMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Doğan, TÜMSİAD İstanbul Şube Başkanı Soner Biber’in ve daha birçok iş adamının da davetliler arasında olduğu buluşmada konuşma yapan Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, dostlarla bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.


Muammer Ceylan: Birlikte daha çok güçleneceğiz

Dostlar ile Yaz Sohbeti kapsamında birlikte yapılabilecek iş imkanlarının yanı sıra yardımlaşmak için bir araya geldiklerini söyleyen Ceylan, “Bu buluşmalar sayesinde birbirimize meşguliyetimizi ve ihtiyacımız olan...