09 / 05 / 2024

Tuna Ev Satış ve Pazarlama Bölüm Başkanı Murat Akdağ

Tuna Ev Satış ve Pazarlama Bölüm Başkanı Murat Akdağ

Tuna Ev rotasını Zonguldak'a çevirdi. Tuna Ev Satış ve Pazarlama Bölüm Başkanı Murat Akdağ, "Seçkin, sektör açısından bulunmamız gereken, tüketicinin kolay ulaşabileceği noktalarda yer alacağız.

Tuna Ev satış noktalarını arttırma kararı aldı!

Ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine her zaman zevkli alternatifler sunma iddiasıyla çalışan Tuna Ev, karşılaştığı yoğun talepler sonucunda satış noktalarını arttırma kararı aldı.

Miras kalan ev satılabilir mi?

Bir kişinin vefat etmesi durumunda geride kalan malvarlığı ve hakları üzerine hakkı ölüm anı itibariyle doğuyor. Peki miras kalan ev satılabilir mi? İşte tüm merak edilenler...

Priyanka Chopra: Ev satın almak yapılacaklar listemde!

2000 yılında Dünya Güzellik Yarışması birinci olan Bollywood oyuncusu Priyanka Chopra, yapılacaklar listesinde ev satın almak olduğunu açıkladı.

Ev satın alırken dikkat edilecekler!

Konut kredi faizlerinin düşmesi ve verilen teşvikler konut sahibi olmayı kolaylaştırdı. Peki ev satın alırken dikkat edilmesi gerekenler neledir?

Baba filmindeki ev satılıyor!

Mafya lideri Michael Corleone'ya Al Pacino'nun hayat verdiği Baba 2 filminin çekimlerinde kullanılan ev satışa çıktı. 80 yıllık ev için 8 milyon TL isteniyor.

Borç kapatmak için ev satılır mı?

Borcu olan vatandaşlar ne yapmalı? Oturulan ev satılmalı mı? Daha küçük bir eve mi geçilmeli? İşte yanıtlar...

Ev satışında 5 yıl muafiyeti kalktı mı?

Gelir Vergisi Kanunu düzenlemelerine göre taşınmaz 5 yıl geçtikten sonra da satılsa vergi ödenmedi gerekecek. Peki, söz konusu ev satışında 5 yıl muafiyeti kalktı mı?

Aile konutu şerhi konulmayan ev satılabilir mi?

Aile konutu şerhi, evin satış sürecinde malik olmayan eşe söz hakkı veriyor. Evin satılabilmesi için eşin izin vermesi gerekiyor. Peki, aile konutu şerhi konulmayan ev satılabilir mi?

3. İstanbul Konutları Başakşehir ev satış fiyatları!

3. İstanbul Konutları Başakşehir ev satış fiyatları 514 bin TL'den başlıyor. 2+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan 3. İstanbul Evleri Asaf İş Adi Ortaklığı imzasıyla yükseliyor...

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'na 56 milyon TL'ye ev satın aldı!

Acun Ilıcalı müstakbel eşi Şeyma Subaşı'na Kuruçeşme'de 56 milyon TL değerinde boğaza nazır ev satın aldı. Çift Eylül ayında dünya evine girecek.

Araplar Türkiye'den binlerce ev satın aldı!

ARTİAD Başkanı Kerim, "KDV muafiyeti ve yatırım yapanlara vatandaşlık hakkının verilmesi gibi teşviklerin ardından Araplar Türkiye'de binlerce ev satın aldı, ilişkiler çok derinlere indi ve artık akraba oldular" dedi.

Venezia Mega Residence’ta 100 TL'ye ev satışı!

Venezia Mega Outlet'te Venedik Alışveriş Karnavalı gerçekleşti. Karnavalda Venezia Mega Residence’tan 100 TL'ye ev satışı yapıldı.

TOKİ Sakarya Korucuk 3. Etap'ta 4 ev satışta!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Sakarya Korucuk'ta inşa edilen 3. etap konutlarındaki 4 ev satışa çıktı. 2 Mayıs ile 30 Haziran arasında başvuru yapılabilecek konutlar için fiyatlar 62 bin 985 lira ile 69 bin 499 lira arasında belirlendi.

Ev satışında 5 yıl muafiyeti kalktı mı?

Ev ve işyeri gibi gayrimenkullerin satışında doğan gelir vergisi, gayrimenkullerin iktisap tarihinden itibaren 5 sene içerisinde satılması halinde ödeniyor. Peki, son düzenlemelere göre ev satışında 5 yıl muafiyeti kalktı mı?

Tuna Ev Satış ve Pazarlama Bölüm Başkanı Murat Akdağ Haberi

Tuna Ev Satış ve Pazarlama Bölüm Başkanı Murat Akdağ


Tuna Ev rotasını Zonguldak'a çevirdi. Ev modasında farklı tasarımlar sunan Tuna Ev, satış noktalarını artırıyor, markanın ilk durağı ise Zonguldak. Sektörde 43 yıldır faaliyet gösterdiklerini söyleyen Tuna Ev Satış ve Pazarlama Bölüm Başkanı Murat Akdağ, "Seçkin, sektör açısından bulunmamız gereken, tüketicinin kolay ulaşabileceği noktalarda yer alacağız. Dolayısıyla sadece sayısal olarak büyümeye değil, nitelik olarak gelişmeye önem veriyoruz. İstanbul'da mağaza sayımızı arttırmaya devam ederken, Zonguldak'ta yaşayan tüketicileri Tuna Ev ürünleri ile buluşturacağız. Bugüne kadar 8 patentli ürün geliştirdik. En dikkat çeken ürünümüz ise kokulu mobilyamız oldu. İnovatif ürünler ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor"...