29 / 04 / 2024

Tuna Ofis ödül

Tuna Ofis ödül

Tuna Ofis, dünyanın en seçkin tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen German Design Awards’te “Mükemmel Ürün Tasarımı” kategorisinde kategorisinde Dama oturma grubu, Origa kanepe ve Metis koleksiyonuyla 3 ödüle layık görüldü.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Alternatif Bank’tan İK alanında dev adım! Banka çalışanları 4 hafta ofis dışından çalışabilecek!

Alternatif Bank Türk bankacılık sektöründe bir ilke imza atarak ‘Alternatif Yaz’ uygulamasını başlattı. Genel müdürlük çalışanları, yaz aylarında 4 boyunca ofis dışından çalışabilecek.

Türkiye Finans'a Türkiye’nin En İyi Ofis İç Mimarisi ödülü!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Londra’da bu yıl 27’incisi gerçekleştirilen International Property Awards 2018’in (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Avrupa ayağı olan European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) gecesinde ödül aldı.

Ankara Güdül Kent Müzesi ve Öğrenci Yurdu açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, toplu açılış töreni için Güdül’deydi.

YDA Center'a Avrupa'dan "En İyi Ofis Mimarisi" ödülü!

YDA Group tarafından hayat geçirilen ve Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan YDA Center, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen European Property Awards’da “En İyi Ofis Mimarisi” dalında ödül aldı.

YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi'ne ödül!

Londra'da düzenlenen European Property Awards'a ödüle layık görülen YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi "en iyi ofis mimarisi" dalında ödül kazandı.

Iglo Architects'e iF Design Awards'tan ödül!

Iglo Architects, ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası tasarımıyla iF Design Awards'tan ödül aldı. Münih’te gerçekleşen ödül töreninde tasarıma “Ofis/Endüstri Yapıları” kategorisinde ödül verildi.

Plaza Romania Ofis projesine En İyi Ofis ödülü!

Fiba Commercial Properties’in AVM ile birleşik nizamda kurgulayarak yenilediği ofis binası projesi ‘Plaza Romania Ofis’, Forbes Romanya tarafından ‘En İyi Ofis’ ödülüne layık görüldü.

Tuna, İSMOB’dan üç ödül aldı!

Kaliteli mobilya üretimini fark yaratan tasarımlarla sunan Tuna Ev ve Tuna Ofis, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yeni ürünlerini sergiledi.

Tuna Ev ve Tuna Ofis, ürünlerini İSMOB'da sergiledi!

Kaliteli mobilya üretimini fark yaratan tasarımlarla sunan Tuna Ev ve Tuna Ofis, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yeni ürünlerini sergiledi.

Ege Grup Maidan'e Avrupa'dan ödül!

Ege Grup'un ,Çankaya'daki MAIDAN' proje Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan European Propeıty Avvards'ta "Beş Yıldızlı En iyi Ofis Mimarisi ödülünün sahibi oldu.

İstanbul Tower 205’e büyük ödül!

İstanbul Tower 205 projesi, Hürriyet gazetesi tarafından düzenlenen, çevreci ve sürdürülebilir vizyona sahip inşaat ve gayrimenkul projelerinin değerlendirildiği Sign of the City Awards'ta "Devam Eden En İyi Ofis" ödülüne layık görüldü.

Socar Tower'a en iyi ofis ödülü!

Tekfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi’nin Genel Merkezi SOCAR Tower, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından "Yılın En İyi Uluslararası Ofis Binası Projesi" seçildi.

Tuna Ofis ödül Haberi

Tuna Ofis ödül

Tuna Ofis, German Design’dan üç ödülle döndü



“Bugünün ofis yaşamı, bugünün tasarımı” mottosuyla mobilya sektöründe fark yaratan Tuna Ofis, dünyanın en önemli tasarım ödüllerinden biri olan German Design Awards’te üç ödülün sahibi oldu. German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından bu yıl 46’ıncısı düzenlenen ve dünya çapında birçok ülkenin katıldığı yarışmada Tuna Ofis, “Mükemmel Ürün Tasarımı” kategorisinde Dama oturma grubu, Origa kanepe ve Metis koleksiyonuyla ödül almaya hak kazandı.


Tuna Ofis Tasarım Bölüm Başkanı Ozan Tığlıoğlu’nun imzasını taşıyan Dama oturma grubu için ödül jürisi, iletişime teşvik eden, samimi ve rahat yorumunu yaptı. Dama, Tuna Ofis’in bekleme salonları için tasarladığı rengarenk ve özgün bir tasarım. Dama, Tuna Ofis’in en beğenilen ve en çok satılan ürünleri arasında yer alıyor.


İlhamını Japon kağıt katlama sanatı...