05 / 05 / 2024

tunahan sarıtaşlı ünsa a.ş

tunahan sarıtaşlı ünsa a.ş

Faaliyetlerini gayrimenkul, inşaat ve turizm sektöründe sürdüren Ümsa A.Ş. 2 yeni sektöre girmeye hazırlanıyor

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, 1452 Ada, 38 Parsel Taşınmaza İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan 1. Etap'ta dönüşüm gün sayıyor!

TOKİ, İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan 796 konut ihalesi 9 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri'nde toplamda 796 adet konut inşa edecek.

Manisa Sarıgöl'ün yolları asfalta kavuştu!

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt ve parke taşı çalışmalarıyla yolların kalitesini ve güvenliğini arttıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de, Cumhuriyet, Konak, Ayan, Siteler ve Mimar Sinan Mahalleleri arasındaki yaklaşık 5 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmasına başladı

Sarıgöl’ün çehresi 150 gün sonra değişiyor!

Sarıgöl’ün cadde ve sokaklarında yayaların ulaşımlarını kolaylaştırmak için parke taşların sökülmesine başlandı. Ardından araçlar için de cadde ve sokaklara sıcak asfalt atımına başlanacağı açıklandı.

Manisa Sarıgöl'e yeni imar planı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u ziyaret etti. Sarıgöl’e yeni imar planı için bir araya gelen başkanlara 1/5000 ve 1/1000’lik imar planlarına yönelik yüklenici firma tarafından sunum yapıldı.

TOKİ Trabzon Sarıtaş Alt Gelir Grubu başvurusu bugün başlıyor!

182 konutluk TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş Alt Gelir Grubu başvurusu bugün başlıyor.

Pendik Taşlıbayır'a parsel müjdesi!

Kentsel dönüşüme yönelik imar planları onaylanan Taşlıbayır bölgesinde parselasyon çalışmaları da tamamlanarak askıya çıkarıldı. Böylece Orta ve Dumlupınar Mahallelerinde yaklaşık 15 bin kişinin yaşadığı 85 hektarlık alanda yapılaşmanın önü açıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl riskli alan imar planı askıda!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi riskli alan bölgesinde kalan 4.84 hektarlık kısmına ilişkin olarak Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan imar planı teklifi 23 Nisan'da askıdan inecek...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm imar planı dün askıya çıkarıldı. Otuz gün boyunca askıda kalacak olan imar planı 22 Mart'ta askıdan inecek...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'deki kentsel dönüşümde son durum!

Kentsel dönüşüm çalışması kapsamında Gaziosmanpaşa Sarıgöl Merkez Mahallesi’nde yıkılan binaların harfiyatları kaldırılmadı. Gaziosmanpaşa'nın 13 bögesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları vatandaşları tedirgin etmeye devam ediyor.

Akseki Taşlıca-Güzelsu-Çukurköy yolu ulaşıma açıldı!

Akseki’de Taşlıca- Güzelsu- Çukurköy grup yolunda oluşan çöküntüye anında müdahale eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolu dolgu yaparak kısa sürede ulaşıma açtı.

tunahan sarıtaşlı ünsa a.ş Haberi

tunahan sarıtaşlı ünsa a.ş

Tokat merkezli Ümsa A.Ş. Samsun'da enerji ve lojistik sektörlerine girmeye hazırlanıyor. Ümsa A.Ş'nin üçüncü kuşak yöneticilerinden Tunahan Sarıtaşlı liman alanında araştırmalarını sürdüğünü söyledi. Sarıtaşlı, Samsun'daki Hilton Oteli'ni bu yaz sonunda hizmete açmayı hedeflediklerini de sözlerine...