07 / 05 / 2024

Tunç Birlik Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi adresi

Tunç Birlik Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi adresi

Tunç Birlik Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Ergün Çalış, Memet Tuncil ve Tunç Arslan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz' da Avcılar 'da kuruldu.

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

Kiracı ve ev sahipleri dikkat! Kirada yüzde 25 sınırı bir yıl daha uzatılacak mı? Adalet Bakanı Tunç resmen açıkladı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kirada yüzde 25 sınırının bir yıl daha uzatılması ve kısa süreli gayrimenkul kiralama konularına ilişkin açıklama yaptı. Tunç, kirada yüzde 25 sınırına ilişkin, “Daha yeni uzatıldı. Fahiş kiraları önlemenin yolu konut arzını artırmak” dedi.

Gayrimenkul değerlemede yeni uygulama başladı: 81 ili tek tek kapsıyor!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gayrimenkul değerlemede özel hukuk tüzel kişi bilirkişilik uygulamasının Türkiye genelinde başlatıldığını aktardı. Uygulama bugün itibarıyla hayata geçiyor.

Bronze Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bronze Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tunç Eröge tarafından kuruldu.

Tunç Şatıroğlu'nun Açıklamasıyla Büyük Servet Vaat Eden O Yer: Ev Sahiplerine Müjde mi?

Burada evi olanlar çok şanslı çünkü oldukça değerli yerler. Ünlü ekonomist açıklama yaptı ve evi olanlara büyük müjde verdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu o yer hakkında açıklama yaparak gayrimenkul konusunda önemli tavsiyeler verdi. İşte ev sahiplerine büyük servet vadeden o yer…

Noterliklerde gayrimenkul satışı uygulaması başladı: Adalet Bakanı Tunç ilk tapuyu verdi!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, noterliklerde taşınmaz satışı yapılmasına ilişkin uygulamayı başlattı ve işk tapunun teslimini gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Tunçel Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçel Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Tunçel ve Kağan Tunçel ortaklığında kuruldu.

Hmc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tunç tarafından kuruldu.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Avrupa’ya gitmek isteyene çok önemli fırsat geldi! Bu ülkede gayrimenkul alan AB vatandaşı oluyor!

Türkiye’de özellikle birçok kişi Avrupa’ya gitmek, hatta birlik ülkelerinde vatandaşlık almak için yoğun araştırmalar içinde. Gelen bir habere göre, Avrupa’daki bu ülkeden gayrimenkul satın alanlara AB vatandaşlığı yolu açılıyor. İşte detaylar…

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Pendik’de Nurhayat Tunç tarafından kuruldu.

The Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

The Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beylikdüzü'nde Erol Tunçhan Elgün tarafından açıldı.

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Tunç Birlik Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi adresi Haberi

Tunç Birlik Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi adresi

Tunç Birlik Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Ergün Çalış, Memet Tuncil ve Tunç Arslan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Avcılar'da kuruldu.


Tunç Birlik Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...