09 / 05 / 2024

Tunç Murat Tosun

Tunç Murat Tosun

T2 Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi, Tunç Murat Tosun tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de Şişli, Cumhuriyet Mahallesi, Feriköy Fırın Sokak'ta kuruldu.

Yeni nesil Skoda Superb Haziran'da satışta: Daha verimli ve performanslı motor seçenekleriyle!

Otomotiv gazetecisi, güvenli sürüş eğitmeni ve danışman Murat Tosun, yeni nesil Skoda Superb Haziran'da satışa çıkacağını açıkladı. İşte yeni nesil Skoda Superb özellikleri...

Akaryakıta zam yağıyor! Benzin, motorin, otogaz, elektrik hangisi ne kadar yakıyor?

Akaryakıta yapılan zamlar durmak bilmiyor. Motorine yapılan zammın ardından bu akşam gece yarısından itibaren benzine de zam geliyor. Gazeteci Murat Tosun X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, benzin, motorin, otogaz, elektrikli araçların 100 km’de ne kadar yaktığını paylaştı. Takipçilerinde

Şubat 2024 ÖTV’den muaf alınabilecek otomobil listesi

Yeni yılla birlikte ÖTV’den muaf olarak alınacak araç limitlerinde yapılan düzenlemeyle listeye farklı otomobil marka ve modelleri eklendi. Gazeteci Murat Tosun X Sosyal medya hesabından Şubat 2024 itibariyle ÖTV’den muaf olarak satın alınabilecek araçların marka ve modellerini sıraladı.

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Murat Tosun tarafından kuruldu.

Mvk Vinç Kiralama İnşaat Demir Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mvk Vinç Kiralama İnşaat Demir Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tosun tarafından kuruldu.

Murat Kurum: İzmir'de gerekli alanlarda kentsel dönüşüm çalışması yapılacak!

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de kentsel dönüşüm ihtiyacı olan bölgelerde gerekli çalışmaların yapılacağını açıkladı. 

Toskar Geri Dönüşüm Plastik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toskar Geri Dönüşüm Plastik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tosun ve Süreyya Karadeniz tarafından kuruldu.

Umut Tunç Mermercilik İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Tunç Mermercilik İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Murat Özcan ve Hüseyin Toptaş ortaklığında kuruldu. 

Tunç Mesken İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tunç Mesken İnşaat Limited Şirketi, Murat Tunç tarafından 400 bin TL sermaye ile 5 Mayıs 'ta İstanbul, Sultanbeyli, Turgut Reis Mahallesi, Ardahan Sokak 'ta kuruldu.

Anka Eğitim Kurumları Sakarya'da ortaokul açacak!

Profesör Dr. Murat Tosun'un, eğitim politikaları ve geleceğini şekillendirdiği Anka Eğitim Kurumları Ortaokul 5.6.7 ve 8. sınıflar için, Ortaokulu Şehrin en güzide yerinde açıyor.

T2 Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

T2 Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi, Tunç Murat Tosun tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de Şişli, Cumhuriyet Mahallesi, Feriköy Fırın Sokak'ta kuruldu.

Avrasya GYO Genel Müdürü Murat Hüseyin Tunçer görevinden ayrıldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamada Şirket Genel Müdürü Murat Hüseyin Tunçer'in 17 Ocak 2014 tarihinde görevinden ayrıldığı bildirildi...

Murat Ersoy: 3.Havalimanı'nın 3 Mayıs'a yetişmesi zor!

Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Murat Ersoy, 3. Havalimanı ihalesinin mühendislik istatistiklerine bakılırsa 3 Mayıs'ta gerçekleşmesinin mümkün olmadığını belirtti...

Tunç Murat Tosun Haberi

Tunç Murat Tosun

T2 Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi, Tunç Murat Tosun tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu.


T2 Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim...