13 / 05 / 2024

Tüncay Akman

Tüncay Akman

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yaman, Tüncay Akman, Arzu Toros, Mehmet Ateş, Ayşe Serbes, Önder Özdamar, Yasin Uçar tarafından 3 Temmuz'da kuruldu.

TÜRSAB’ın fiyat indirimi çağrısına turizmcilerden destek geldi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın, iç pazarda otel fiyatlarının indirilmesi için yaptığı çağrıya destek geldi. Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Şebnem Akman Balta, “İç pazarı kazanmak için oteller acilen indirime gitmeli” dedi.

Tt Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Mobilya İmalatı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tt Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Mobilya İmalatı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tüncay Topal tarafından kuruldu.

Türk müteahhitlere Kanada'ya yatırım yapın çağrısı!

Akman Holding ve SAMM Developments Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman yaptığı açıklamada Kanada'nın Türk müteahhitler için henüz çok yeni bir pazar olduğunu belirterek, ciddi fırsatlar sunan bu ülkede mutlaka yatırım yapılması gerektiğini dile getirdi.

Akman Çıntaş Yurt İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Akman Çıntaş Yurt İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilgin Tüysüz tarafından kuruldu. 

Akman Holding Kanada'da konut sektörüne girdi!

Türkiye’nin ilk meyve suyu ihracatını Ersu markası ile gerçekleştiren Ali Akman, inşaat ve turizm işinde de hızlı büyüyor. Akman’ın Kanada-Toronto’da 600 milyon dolar yatırımla yükselen inşaat projesi, 1.350 konuttan oluşuyor.

Akmanlar Emlak İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akmanlar Emlak İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Yücel Akman tarafından 200 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Çavaşoğlu İnşaat Turizm Otelcilik ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çavaşoğlu İnşaat Turizm Otelcilik ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Fatih'te, Tüncay Çavaş Müdürlüğü'nde kuruldu.

Metin Akman kimdir?

TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akman kimdir? Metin Akman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Metin Akman, ne zamandan beri TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet veriyor?

Seta Metal İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Metal İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Korucu, Hüseyin Aytaç Akman tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da kuruldu.

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yaman, Tüncay Akman, Arzu Toros, Mehmet Ateş, Ayşe Serbes, Önder Özdamar, Yasin Uçar tarafından 3 Temmuz'da kuruldu.

2A İthalat İhracat Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2A İthalat İhracat Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Akman Alkumru, Orhan Altan Türesay tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Ağustos'ta kuruldu

Akman Cephe Mühendislik İnşaat Taahhüt şirketi kuruldu!

Akman Cephe Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kurdu

Zahid Akman'a 4 bin lira lojman yardımı yargıdan döndü!

Zahid Akman'ın villa kirasını ödemek için 4 bin liraya çıkartılan lojman yardımı yargıdan dönünce, eski RTÜK Başkanı kendi bütçesine uygun konut arayışına girdi

Tüncay Akman Haberi

Tüncay Akman

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yaman, Tüncay Akman, Arzu Toros, Mehmet Ateş, Ayşe Serbes, Önder Özdamar, Yasin Uçar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu. 


Bizimgrup Gayrimenkul Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti...