13 / 05 / 2024

Tuncer İnan

Tuncer İnan

Profis Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Tuncer İnan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Yeni alınan evin emlak beyannamesi ne zaman verilir?

Yeni ev alan kimselerin vergi sorumluluğunu üstlerine alabilmeleri için beyananme vermeleri gerekiyor. Peki, yeni alınan evin emlak beyannamesi ne zaman verilir?

İzmir ve İstanbul'da depreme karşı alınan önlemler mecliste!

İzmir ve İstanbul gibi risk taşıyan şehirlerde olası bir depreme karşı alınan önlemler ve riskli bölgelerdeki yapıların denetimleri meclis gündemine taşındı...

Metrekareye metrekare alınan bir sistem dönüşüm olmaz!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada metrekareye metrekare alınan bir sistemin kentsel dönüşüm olmayacağını söyledi.

Üçüncü havalimanı'nda gözaltına alınan 3 işçi açlık grevine başlıyor!

Üçüncü havalimanı inşaatı protestosunda gözaltına alınan ve 2’si İnşaat İş Sendikası yöneticisi 3 kişi bugün açlık grevine başlıyor...

Gözaltına alınan Yeni Havalimanı işçilerinden 160'ı serbest bırakıldı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda eylem yapan işçiler gözlatına alınmıştı. Gözaltına alınan yüzlerce işçiden 160'ının serbest bırakıldı...

İdealist GYO geri alınan şirket payları hakkında açıklama yaptı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist GYO  geri alınan şirket payları hakkında açıklama yaptı.

Nan Kontrat İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Nan Kontrat İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Munzur Vadisi için alınan acele kamulaştırma kararı durduruldu!

Munzur Vadisi için alınan acele kamulaştırma kararı durduruldu. Tunceli Barosu, durdurma kararı ile ilgili basın toplantısı düzenleyerek kararı ve gerekçelerini kamuoyu ile paylaştı...

Kaçak kazılar ve alınan tedbirler meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, tarihi alanlardaki kaçak kazılara ve önlenmesi için alınan tedbirlere ilişkin 3 soru hazırladı. Gürer sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Tuz Gölü fay alanında depreme karşı alınan önlemler TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Tuz Gölü fay alanındaki olası bir depreme karşı alınan önlemleri Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu..

Enerji Kimlik Belgesi alınan binalara ilişkin 2 soru mecliste!

Enerji Kimlik Belgesi alınan binalar TBMM'de konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Konut kredisi ile alınan eve nasıl ortak tapu yapılabilir?

Konut kredisi ile ev almak ve bir de ortak tapu istiyorsunuz. Peki konut kredisi ile alınan eve ortak tapu yapılır mı?

Apartmanda alınan kararlara muhalefet şerh koyabilir mi?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında kendisine yöneltilen ''Apartmanda alınan kararlara muhalefet şerh koyabilir mi?'' sorusunu yanıtladı. İşte, Tamer Heper'in yazısı.. 

Tuncer İnan Haberi

Tuncer İnan

Profis Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 9 Mart 2015'te Tuncer İnan Müdürlüğü'nde kuruldu.


Profis Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A- Yapı süreci içerisinde ki her türlü Mimarlık ,İnşaat mühendisliği ,Makine ve Elektrik Mühendisliği hizmetlerinin projelendirilmesi ,çizilmesi ve hesaplarının yapılması ve dış mimarlık-mühendislik hizmetlerinin teknik uygulama sorumluluğunun yapılması ,diğer şirketlerle birlikte ortaklık halinde gerçekleştirilmesini sağlamak.Tüm şehircilik, mimarlık, mühendislik ve teknik müşavirlik hizmetlerini kapsayan planlama etütleri ön fizibilite ve detay fizibilite etütleri maliyet tahminleri ve pazarlama etütleri yapmak, eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermek. Her türlü proje çizimi kontrolü etüt müşavirliği, statik yapı betonarme mukavemet hesapları ve her türlü yapı mukavemet etüdleri ile proje tadilatları konusu ile ilgili tüm müşavirlik...