26 / 07 / 2024

tünel fuarı ne zaman

tünel fuarı ne zaman

TÜNELDER tarafından organize edilen fuar, ilk kez Türkiye'de düzenlenecek. 28-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında kapılarını açık olacak olan "Tunnel Expo Turkey", Yeşilköy'deki İstanbul Fuar Merkezi'nde ilgililerini ağırlayacak.

Ziraat GYO'nun Tünel binasının değeri belli oldu!

Ziraat GYO, Tünel Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Ziraat GYO Tünel Binası'nın değeri ne kadar oldu?

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Ümraniye’deki özel hastanede yapılan tünel İBB Meclisi’nde!

AKP Milletvekili Metin Külünk’ün ailesine ait olan Ümraniye’deki özel hastanenin iki binasını yer altında birleştirmek için yapılan tünel için plan değişikliği yapıldı. Bu değişiklik İBB Meclisi’ne taşındı...

Hassa-Dörtyol Tünel Projesi'ne ilişkin 3 soru mecliste!

Hassa-Dörtyol Tünel Projesi'nin başlama zamanı ve toplam bütçesi meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mega projelerden akaryakıt sektörüne doping etkisi!

Türkiye'nin mega projeleri akaryakıt sektörünü uçurdu. 3. havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, tünel ve otoyollar gibi dev projeler akaryakıt sektörüne büyük katkı sağladı...

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne tünel!

Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşımı rahatlatmak için yapılan 33 kilometrelik yol çalışmasını hızlandırdıklarını söyleyen Başkan Mustafa Tuna, Etlik Şehir Hastanesi için de tünel projesi üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Kars Ilgar Geçidi'ne tünel yapılacak!

Ulaştırma Bakanı Arslan, "Geçit vermeyen Ilgar Geçidi'nin geçit verebilir hale gelmesi için tünele ihtiyaç vardı, onun projesini bitirdik, tünel artı beraberinde 41 kilometrelik bölünmüş yolun ihalesini yaptık ve inşallah ayın 11'inde oranın da temelini atıp vira bismillah diyeceğiz" şeklinde konuş

Şişli Belediyesi'nden tünel projesine itiraz!

CHP'li Şişli Belediyesi Maçka Parkı'nın bir bölümüne yapılması planlanan tünel projesiyle ilgili imar planlarına itiraz etti.

Niğde Şehiriçi Tünel Projesi’nde kamulaştırma başlıyor!

Niğde Belediyesi’nce hazırlanan ve Vali Konağı yokuşunu Kayaardı Mevkii’ne bağlayacak olan Şehiriçi Tünel Projesi’nde kamulaştırma çalışmalarına başlanacak. 370 metre uzunluğunda planlanan tünel şehiriçi trafik akışını büyük oranda rahatlatacak.

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın bu yılki ana teması inovasyon olacak. Peki İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

Yozgat Spor Vadisi'ne 320 metrelik tünel!

YOZGAT Spor Vadisi’nin şehirle bağlantısını sağlamaya yönelik başlatılan tünel çalışması devam ediyor.Yozgat Valisi Yazıcı, Yozgat kent merkezi ile Spor Vadisi’ni birbirine doğrudan bağlayacak 320 metrelik tünel yapımına başlandığını belirtti.

Ali Kılıç'tan Kadir Topbaş'a tünel çağrısı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın tünel için İBB Başkanı Kadir Topbaş güzellemeleri şaşırttı. Başkan Kılıç, belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı çağrıda bulundu.

tünel fuarı ne zaman Haberi

tünel fuarı ne zaman


 Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı "Tunnel Expo Turkey", 28-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak. 


Demos Fuarcılık açıklamasına göre, şirket ile Tünelcilik Derneği (TÜNELDER) tarafından organize edilen fuar, ilk kez Türkiye'de düzenlenecek. 28-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında kapılarını açık olacak olan "Tunnel Expo Turkey",  Yeşilköy'deki İstanbul Fuar Merkezi'nde ilgililerini ağırlayacak. 


Fuara Türkiye'de son yıllarda büyük yatırımlar yapılan karayolu ve metro tünellerinin planlaması, inşası ve kullanımında gerekli olan her türlü makine, teçhizat ve ekipman üreticilerinin yanı sıra mühendislik - müteahhitlik şirketleri de ilgi gösteriyor.  


İş makinalarından tünel açma makinesi (TBM) üreticilerine, yapı kimyasalcılarından delme patlatma sistemlerine ve proje firmalarına kadar birçok alanda faaliyet gösteren şirketler, Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek olan etkinlik için yerlerini almaya başladı. 


Tünelcilik Derneği'nin fuar süresince düzenleyeceği kısa kurslarda...