06 / 05 / 2024

Tünel Şirketi

Tünel Şirketi

1938 yılında Tünel Şirketi'nin yaptırması gereken üç katlı binayı yaptırmaması Belediye ile ihtilafa sebep olmuş. Bayındırlık'ın araya girmesiyle Şirket binayı yaptırmayı kabul etmiş. Belediye de binanın yapılabilmesi için Tünel'in önünü genişletecekmiş.

AS Volkan Altyapı Tünel İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

AS Volkan Altyapı Tünel İnşaat Limited Şirketi kuruldu.

1938 yılında Galata'da Tünel'in önü genişletilecek!

1938 yılında Tünel Şirketi'nin yaptırması gereken üç katlı binayı yaptırmaması Belediye ile ihtilafa sebep olmuş. Bayındırlık'ın araya girmesiyle Şirket binayı yaptırmayı kabul etmiş. Belediye de binanın yapılabilmesi için Tünel'in önünü genişletecekmiş.

Çamlıca Cami'nin özel tünel projesi imar planı askıda!

Çamlıca Tepesi'ndeki camiye özel tünel projesinin imar planı askıya çıktı. Çamlıca Tepesi'ndeki camiye özel tünel projesi AKP'li üyelerin oylarıyla kabul edilmişti

1984 yılında tarihi Tünel Taksim'e kadar uzatılacakmış!

1984 yılında tarihi Tünel Taksim'e kadar uzatılacakmış. 25 milyara mal olacak Tünel projesi, İstiklal Caddesi'nin altından Taksim'e ulaşacakmış ve Taksim Meydanı'nın altına 500 dükkanlı bir alışveriş merkezi kurulacakmış.

Qi Con İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Qi Con İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi 12 Şubat 2015'te, Kadıköy Suadiye Mahallesi'nde, 50 bin TL sermaye ile, Tahir Yiğit Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Taksim Tünel, dünyanın ikinci metrosu!

Pek çok kişi bundan habersiz olsa da Karaköy’ü Taksim’e bağlayan raylı sistem, dünyanın ikinci metrosu. Dünyanın ikinci metrosu olan Tünel’in oluşum hikayesi Fransız mühendis Eugene Henri Gavand’ın girişimiyle başlar.

Akçan İnşaat Metal Mobilya Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Akçan İnşaat Metal Mobilya Proje Taahhüt Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015 'te, Avcılar'da, Muhammet Sacit Çelebi Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Kıra Dağı'na tünel açılacak!

Cevzet Soysal 'ın işkence sonrası öldürülüp gömüldüğü Beşiri kırsalındaki Kıra Dağı 'na tünel projesi iddiası dikkatleri çekti. Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Suyabatmaz Demirel Siska İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Suyabatmaz Demirel Siska İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015 'te, Hakan Demirel Yönetim Kurulu Üyeliği 'nde, Beşiktaş'ta kuruldu.

Nist İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Nist İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Erol Tercan, Fatih Kendirli tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ocak'ta Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi, 1160 Sokak'ta kuruldu.

MTA İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

MTA İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Nedim Songül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak 2015 tarihinde Gaziosmanpaşa, Hürriyet Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.

Dikkat! Evinizin altından tünel geçebilir!

Meclis’e verilen torba yasa teklifinden ‘tünel’ sürprizi çıktı. Buna göre artık vatandaş, evinin veya arazisinin altından geçen tünel için kamulaştırma bedeli talep edemeyecek. İşte planlanan teklifte öne çıkan bazı başlıklar...

Öz Ezgi Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ezgi Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Adem Taş, Sinan Ekşi tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile Pendik, Batı Mahallesi, 23 Nisan Caddesi'nde kuruldu.

Tünel Şirketi Haberi

Tünel Şirketi



Galata'da Tünel'in önü genişletilecek


Tünel ve Mahmudiye caddelerinin birleştirilmesi düşünülüyor


    Tünel Şirketi'nin Galata cihetinde yaptıracağı bina hakkında Belediye ile şirket arasında uzun zamanlardan beri devame eden ihtilaf, Nafıa Vekaleti'nin müdahalesiyle halledilecek bir safhaya gelmiştir. İhtilafa sebep olan vaziyeti kaydedelim:

    Tünel Şirketi mukavelesini tetkik eden Nafıa Vekaleti, şirketin Galata cihetinde bir bina yaptırması lazım geldiği halde şimdiye kadar bu taahhüdü yerine getirmediğini görmüş ve Galata cihetinde mutlaka bir bina yapılması lazım geleceğini şirkete ihtar etmişti. Bu binanın üç kat üzerine inşa edilmesi yine mukavele hükümleri icabındadır.