19 / 05 / 2024

tünelde gece aydınlatmaso

tünelde gece aydınlatmaso

Özellikle tatilcilerin yollarda dikkatli olması yönünde uyarılar yapan LED Aydınlatma mühendisliğinin başarılı firması Wone tünellerde gece aydınlatmasının nasıl olacağı ile ilgili geniş bilgilere yer verdi.

İBB açıkladı! İstanbul'daki bazı tünellerde hız limiti sabitlendi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi gerçekleştirdiği toplantısında, şehirdeki sekiz tünelde araç sınıflarına göre farklı olan hız limitleri sabitlendiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Emeklilere 7 bin 500 TL promosyonda flaş gelişme: Mutlaka yapmanız gerekiyor

Emeklilere verilen promosyonlarla ilgili flaş gelişmeler yaşandı. Tüketici uzmanı Aydın Ağaoğlu, daha az promosyon alan emeklilerin izleyeceği yol hakkında açıklamada bulunup, "En yüksek veren bankayı seçin" dedi.

Tofaş, Ford ve Toyota üretimi durdurdu! Otomobil devleri resmen açıkladı!

Tofaş ve Ford Türkiye, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) dikkatleri çeken bir açıklamada bulundu. Tofaş ve Ford Türkiye'de üretimi durduruyor mu? İşte merak edilen o açıklamalar... 

Beşiktaş’taki ‘Gizemli Tünel’in sırrı ortaya çıktı! Yol aniden çökünce boyutu anlaşıldı

İstanbul Beşiktaş'ta yolun aniden çökmesiyle ortaya çıkan gizemli tünelin sırrı ortaya çıktı. Etiler Tamburi Ali Efendi Sokak'ta, ortaya çıkan tünelde ekipler inceleme yaptı ve son durum bilgisi kamuoyuna açıklandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistinin maliyeti 2.6 milyar TL'yi aştı!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda inşası süren ikinci pistin altında kalacak tünelde yaşanan çatlakların telafisi için bir ihale daha gerçekleştirildi. 13 senedir tamamlanamayan pist için harcanan para, ihale tarihindeki rakamlarla 2.6 milyar TL'yi aştı. 

Dünyanın en uzun tünelinde Türk imzası!

Hindistan'ı Çin'e bağlayan, dünyanın 3 bin metre ve üzeri irtifalardaki en uzun tünel olma özelliğine sahip tünelde Türk teknolojileri kullanılıyor. Tünelin yazılımını ve elektromekanik sistemleri Savronik Şirketler Grubu tarafından yapıldı. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tünel çalışması başladı!

İSG, Tuzla-Sabiha Gökçen Havalimanı bağlantı yolunda bulunan tünelde yapılan bakım çalışmalarıyla ilgili uyarılarda bulundu.

Hasankeyf Tüneli'nde ışık göründü!

Hasankeyf ve Gerçüş bölgelerini birbirine bağlamak için yapımına başlanan çift yönlü toplam bin 230 metre uzunluğuna sahip tünelde ışık göründü.

Hasankeyf Tüneli'nde sona gelindi!

Hasankeyf ile Gerçüş arasındaki bağlantıyı sağlamak için inşaatı devam eden 1230 metre uzunluğundaki tünelde sona yaklaşıldı.

Pirinkayalar Geçidi'ndeki tünelde yıl sonunda ışık görünecek!

Erzurum-Artvin kara yolunda sürücülere zor anlar yaşatan Pirinkayalar Geçidi'nde yapımı süren 2 bin 246 metrelik tünelde delme işlemi yıl sonunda tamamlanacak.

İzmir'in en uzun tünelinde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen çift tüp tünelde sona yaklaşılıyor. Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kazı çalışmalarını yerinde inceledi.

Sivas Mevlana Tüneli'nde sona gelindi!

Sivas Belediyesi tarafından yapılan Mevlana Tüneli'nde sona gelindi. Yaz alarında açılması planlanan tünelde üst beton kaplama işlemine başlanıldı...

Zigana Tüneli'nde çift tüpte yüzde 41 seviyesine ulaşıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş Zigana Tüneli çalışmalarını yerinde inceledi. Memiş, tünelde çift tüpte yüzde 41 seviyesine ulaşıldığını ifade etti.  

tünelde gece aydınlatmaso Haberi

tünelde gece aydınlatmaso

Wone Lighting okul sezonunun bitmesi ile birlikte önem arz eden konulara değinmeye devam ediyor. 


Özellikle tatilcilerin yollarda dikkatli olması yönünde uyarılar yapan LED Aydınlatma mühendisliğinin başarılı firması Wone tünellerde gece aydınlatmasının nasıl olacağı ile ilgili geniş bilgilere yer verdi.


Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber tünellerde gece aydınlatması ile ilgili sözlerine şöyle başladı:Kimi zaman karanlık dehlizleri aydınlatan tünellerin aydınlatması can ve mal güvenliği açısından önem arz etmektedir.


Bir tünel aydınlatmasın en temel unsur tüneli geçerken ve tünelden ayrılırken doğru konfor ve emniyetin şoförler için maksimum düzeyde sağlanmasıdır. Tünellerde yapılacak olan aydınlatmada 2 ana bileşene dikkat edilerek yapılmalıdır.



* Tünel eğer ki aydınlatılmış yolun bir parçası ise tünel de düzgünlük ve parıltı en az yoldaki kadar olmalıdır.



* Yaklaşma bölgesinde mevcut bir gölgeleyici varsa tüneldeki...