17 / 05 / 2024

tüpraş ödülü

tüpraş ödülü

Capital 500 araştırmasında farklı kategorilerde ilk 3 'e giren şirketlere ödülleri Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan tarafından verildi. Türkiye Petrol Rafinerileri'nin ödülünü şirketin Genel Müdürü Yavuz Erkut aldı...

Tüpraş'tan yeşil adım! 2040 yılını hedefliyor

Türkiye Petrol Rafineleri (Tüpraş) Sratejik Dönüşüm Planı kapsamında yeşil hidrojen oluşumuna odaklandı. 2025'ten itibaren yeşil hidrojen üretimine geçmeye karar veren şirket, 2040 yılında ise hidrojen üretiminde meydana gelen emisyonları sıfırlamayı planlıyor.

Mert Kutlu'ya Ekonomist'ten 40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO ödülü!

Lens Yapı Grup CEO'su Mert Kutlu, Ekonomist dergisi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen "40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO" ödül töreninde ödül aldı...

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni 27 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması' ödül töreni 27 Temmuz'da Ankara'da gerçekleşecek. Yarışmada dereceye girenlere 150 Bin TL para ödülü verilecek.

Avrasya Tüneli'ne Kore'den Yılın Yapısı Ödülü!

İstanbul’da iki kıta arasındaki ulaşım süresini 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli uluslararası bir ödüle daha layık görüldü. Kore İnşaat Mühendisleri Derneği “Altın Kategori”de 2017 “Yılın Yapı Ödülü”nü Avrasya Tüneli’ne verdi.

Duygu Yalçınkaya'ya 11.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'nden ödül!

11.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, 20-21 mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. İran ve Avrupa'da televizyonlarda Emlak Turu programları yapan Duygu Meltem Yalçınkaya, Orta Doğu ülkelerinde iş yapan iş kadını ödülü verildi.

TAV'a Yılın Ulaştırma Projesi ödülü!

TAV, Riyad Havalimanı ile Dubai'de Yılın Ulaştırma Projesi ödülünü kazandı. TAV Grubu Üst Yöneticisi Şener, "Türk gençlerine hem istihdam sağlamaya, onları küresel piyasada etkin bir oyuncu olmaları için eğitmeye devam edeceğiz" dedi.

ODE Yalıtım'a ihracat ödülü!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, İklimlendirme Sanayi İhracatçı Birlikleri’nden ihracat ödülü kazandı.

Beyoğlu'nda toplu açılış töreni düzenlendi!

Kasımpaşa Meydanı'nda düzenlenen Beyoğlu İlçesi'ne Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Toplu Açılış Töreni düzenlendi.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi ile World Interior News ödülü aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon Projesi ile World Interior News Awards 2017’de 'Kamu Yapıları' kategorisinde ödül aldı.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 12. kez ödül verdi!

Bilkent Otel'de düzenlenen gecede başarılı projeler ve mimarlara ödülleri verildi. Türk Serbest Mimarlar Derneği bu yıl 12'nci kez ödül dağıttı.

Türkiye Hazır Beton Birliği 2016 Mimarlık Ödülü verildi!

Türkiye Hazır Beton Birliğinin (THBB) düzenlediği THBB 2016 Mimarlık Ödülü’nün sahibi Güngören Tozkoparan Ortaokulu projesiyle Uygur Mimarlık oldu.

European Property Awards'ta Türk şirketlere ödül yağmuru!

European Property Awards’a 2016-2017’de bu yıl Türk konut geliştiricileri ve mimarlık şirketlerimiz bir çok ödül aldı.

Sign of the City Awards 2016 ödül töreni 9 Kasım'da!

Hürriyet öncülüğünde gayrimenkul sektörünü ‘en iyiye teşvik etmek’ amacıyla düzenlenen Sign of the City Awards’ın 9 Kasım’daki ödül gecesi için tüm hazırlıklar sürüyor.

tüpraş ödülü Haberi

tüpraş ödülü

Capital 500 araştırmasında farklı kategorilerde ilk 3 'e giren şirketlere ödülleri Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan tarafından verildi. Capital 500'e göre Türkiye'nin en büyük şirketi olan Türkiye Petrol Rafinerileri'nin (TÜPRAŞ) ödülünü şirketin Genel Müdürü Yavuz Erkut alırken, bu kategoride ikinci olan OMV Petrol Ofisi'nin ödülü şirketin Strateji ve Kurumsal İletişim Direktörü Coşkun Duru'ya, üçüncü olan Türk Hava Yolları'nın (THY) ödülü ise THY Genel Müdürü Temel Kotil'e verildi. 


Capital 500 araştırması kapsamında onur ödülünü ise bu yıl Anadolu Grubu Onursal Başkanı Kamil Yazıcı aldı.  Araştırmada istihdamını en çok artıran şirketler, sırasıyla, İstanbul Altın Rafinerisi, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve CVS Makine oldu. En çok istihdam sağlayan şirket Türk Telekom olurken, bu şirketi Arçelik ve TAV Havalimanları izledi.  İhracatını en çok artıran şirketler...