20 / 05 / 2024

Turabi Çamkıran ödül

Turabi Çamkıran ödül

ABD'de yayınlanan 'The Challenge' yarışmasında şampiyon olup 5 milyon TL'lik büyük ödülü kazanan Turabi Çamkıran, kazandığı parayı nasıl değerlendirdiğini açıkladı.

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'i bulana 50 bin Euro para ödülü!

Arnavutluk emniyeti, Thodex para borsası kurucusu ve birçok insanı dolandıran Faruk Fatih Özer'i ihbar edene 50 bin Euro para ödülü vereceğini duyurdu. 

Turabi Çamkıran: Kazandığım parayla anneme ev aldım!

ABD'de yayınlanan 'The Challenge' yarışmasında şampiyon olup 5 milyon TL'lik büyük ödülü kazanan Turabi Çamkıran, kazandığı parayı nasıl değerlendirdiğini açıkladı.

Ödül İstanbul'da ev almayı kolaylaştıran kampanya!

Özyurtlar tarafından Esenyurt-Beylikdüzü aksında hayata geçirilen Ödül İstanbul projesine yeni bir kampanya başladı. İşte kampanyanın detayları...

Duygu Yalçınkaya'ya 11.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'nden ödül!

11.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, 20-21 mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. İran ve Avrupa'da televizyonlarda Emlak Turu programları yapan Duygu Meltem Yalçınkaya, Orta Doğu ülkelerinde iş yapan iş kadını ödülü verildi.

Samsun Doğalgaz Çevrim Santrali Dünyanın en iyisi ödülünü aldı!

23 ay gibi kısa sürede tamamlanması ve yüzde 61 verimlilik oranıyla iki dünya rekoru birden kıran Cengiz Enerji’ye bağlı Samsun Doğalgaz Çevrim Santrali ikinci ödülünü dünya enerji sektörünün referans kabul ettiği Power Magazine’den aldı.

Setur'a The Stevie Awards'tan ödül!

Setur, görme engelli misafirleri için tasarladığı engelsiz.setur.com.tr web sitesi ile iş dünyasındaki üstün performansları onurlandıran ve uluslararası üne sahip ödül programı “The Stevie Awards” ta Gümüş Madalya’ya layık görüldü.

Fraser Place Anthill İstanbul Türkiye’nin Lüks Servisli Daireleri ödülünü kazandı!

Fraser Place Anthill İstanbul, lüks otel sektöründe en iyilerinin değerlendirildiği ve mükemmeliyeti onurlandıran Dünyanın En İyi Lüks Otelleri Ödülleri 2015 organizasyonu tarafından “Türkiye’nin Lüks Servisli Daireleri” ödülünü kazandı.

Capital 500'den Aksa Jeneratör'e önemli ödül!

Bu yıl 17.si gerçekleşen ‘Capital 500 Araştırması Ödülleri’ sahiplerini buldu. 8 ayrı kategoride 25 ayrı şirkete ödüllerin verildiği törende Aksa Jeneratör istihdamını en çok artıran şirketler kategorisindeki ödülün sahibi oldu.

Kalekim’in müşteri şikayetlerindeki hassasiyeti ödül getirdi!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, müşteri memnuniyetini artıran projesiyle, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği ‘ 2014 Verimlilik Proje Ödülleri’ nde ‘Teşvik Ödülü’ne layık görüldü.

Profilo reklam kampanyası Bronz Effie Ödülü'ne layık görüldü!

Hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin, gerçek tüketici iç görüleriyle geniş kitlelere ulaşan BlackStar Buzdolabı ve Süper 8 Çamaşır Makinesi reklam kampanyası, 2014 Effie Ödülleri’nde “Bronz Effie Ödülü” kazandı.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri “Bronz Effie Ödülü” kazandı!

Hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin, gerçek tüketici iç görüleriyle geniş kitlelere ulaşan BlackStar Buzdolabı ve Süper 8 Çamaşır Makinesi reklam kampanyası, 2014 Effie Ödülleri’nde “Bronz Effie Ödülü” kazandı...

Yapı Kredi 'Engelleri Kaldıran Banka' ödülünü aldı!

Yapı Kredi Engelsiz Bankacılık Programı, İşitme Engelliler Federasyonu'nun düzenlediği "İşitme Engelliler İçin Türkiye'nin İlkleri Ödülleri"nde "Engelleri Kaldıran Banka" ödülünü alarak, bu alanda 3 ödülün sahibi oldu...

Yapı Kredi'ye 'En İyi Özel Bankacılık' ödülü verildi!

TÜRKİYE'yi ilk kez "özel bankacılık" kavramı ile tanıştıran Yapı Kredi Private Banking, dünyanın lider finansal haber siteleri arasında yer alan Global Financial Market Review (GFM) tarafından "En İyi Özel Bankacılık" ödülüne layık görüldü.

Turabi Çamkıran ödül Haberi

Turabi Çamkıran ödül

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu TV8'deki 'Survivor' yarışmasında iki defa şampiyon olduktan sonra ABD'de yayınlanan 'The Challenge' yarışmasına katılan Turabi Çamkıran, burada da şampiyonluk ipni göğüsleyip 5 milyon TL kazanmıştı.

'Kazandığım parayla anneme ev aldım'

Posta gazetesinde yer alan habere göre, Çamkıran, kazandığı 5 milyon TL'yi ailesine verdiğini belirterek, "Geçen hafta kardeşimi Mersin'e gönderdim, anneme güzel bir ev aldı. Komşuları kıskansın" diye konuştu.

'Artık herkes parayı soruyor'

Büyük ödülü kazandıktan sonra herkesin kendisine parayı sorduğunu belirten Turabi, "Artık önüne gelen para için geliyor. Paranın şu yönü kötü; eskiden arkadaşlarım 'nasılsın' diye sorardı, şimdi sordukları para. Tanımadığım akrabalarım çıkıyor. Kurumlara para vermeyi sevmiyorum. Gördüğüm kişiye yardım ederim ve gördüğüm kişi bunu bilmeyecek. Şov yapmaya gerek yok"...