09 / 05 / 2024

Turabi Çamkıran Survivor parasıyla ne aldı

Turabi Çamkıran Survivor parasıyla ne aldı

Survivor yarışmasında iki kez şampiyon olan Turabi hakkında merak edilenleri 'Aramızda Kalmasın' programına anlattı. Turabi, Survivor'dan kazandığı parayla ev aldığını söyledi.

Mavim Yapı Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavim Yapı Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Nihat Çamkıran tarafından kuruldu.

Çamkıran Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamkıran Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Güner Çamkıran tarafından kuruldu.

Turabi Çamkıran: Kazandığım parayla anneme ev aldım!

ABD'de yayınlanan 'The Challenge' yarışmasında şampiyon olup 5 milyon TL'lik büyük ödülü kazanan Turabi Çamkıran, kazandığı parayı nasıl değerlendirdiğini açıkladı.

Turabi: Yarışmalardan 2 milyon TL ve ev kazandım!

Survivor yarışmasıyla ün kazanan Turabi Çamkıran, samimi açıklamalarda bulundu. Çamkıran, katıldığı yarışmalardan yaklaşık 2 milyon TL ve bir ev kazandığını açıkladı.

Konut yatırımcısına en çok kazandıran il İstanbul!

Merkez Bankası verilerine göre, İstanbul'da konut fiyatları 1 yılda yüzde 5.8 artış gösterdi. Böylelikle 15 aydır süren enflasyon oranın altındaki fiyat artışı Haziran ayında da sürdü. 8 yıl içinde yatırımcısına en çok kazandıran il İstanbul oldu..

TOKİ Van Çaldıran 49 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Van İli Başkale İlçesi 69 Adet Konut ve Hizmet Binası, Çaldıran İlçesi 49 Adet Konut , Erciş İlçesi 59 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Manken-sunucu Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı Reşitpaşa'daki müstakil evi herkesin hayal ettiği türden. İşte Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi...

Survivor yarışmacılarına Nef Sancaktepe'den 2+1 daire!

Survivor'da yarışma tarihinin gelmiş geçmiş en büyük ödülü sahiplerini buldu. Kıbrıs’taki büyük finale sayılı günler kala düzenlenen ödül oyununu kazanan şanslı yarışmacılar Nef Sancaktepe’de dört adet 2+1 dairenin sahibi oldu.

Survivor ev ödülünü kim kazandı?

Survivor'ın yeni bölümünde büyük ödül heyecanı yaşandı. Anneleriyle birlikte yarışan yarışmacılardan 5 tanesi ev ödülünü kazandı. 

Survivor'da dev ödül: 4 yarışmacıya Nef Sancaktepe'den ev!

Survivor 106. bölümde yarışmacılar anneleri ile birlikte yarışacak, kazanan 4 yarışmacıya ev hediye edilecek.

TOKİ Samsun İlkadım Kıran kura sonuçları 24.05.2018 listesi!

TOKİ Samsun İlkadım Kıran kura sonuçları 24.05.2018 listesi henüz belli olmadı. Projede yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Demirkıran Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demirkıran Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demirkıran ve Ahmet Bayaltun ortaklığında kuruldu. 

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Turabi Çamkıran Survivor parasıyla ne aldı Haberi

Turabi Çamkıran Survivor parasıyla ne aldı

Survivor yarışmasında iki kez şampiyon olan Turabi hakkında merak edilenleri 'Aramızda Kalmasın' programına anlattı.


İzleyici tarafından zaman zaman sinirli bir yapısı olduğu yönünde eleştirilere maruz kalan Turabi, şunları söyledi; "Survivor dönemi boyunca ada hayatında hiç ileri gittiğimi düşünmüyorum. Ada şartlarında ne gerekiyorsa, bana nasıl gelindiyse onun cevabını verdim. Ben adayı gerçek hayat olarak gördüm. Her insanla anlaşamazsın. Ben sokakta büyüdüm o da bana çok şey öğretti. Ayna gibiyim. Kişi bana nasıl gelirse aynısını alır" dedi.


Survivor All Star'da ilk başlarda Begüm'e ısınamadığını söyleyen Turabi, "Yarışmanın başlarında Begüm kardeşimle pek anlaşamadım. Bir önyargım vardı ama iyi bir kız kardeşimizmiş." diye konuştu.


Survivor All Star'da en iyi anlaştığı yarışmacının Hilmicem olduğunu söyleyen Turabi, "Hilmi bana göre saygılı efendi bir çocuk. Hiç egosu yok. Hilmi...