20 / 05 / 2024

Turabi Çamkıran The Challenge

Turabi Çamkıran The Challenge

ABD'de yayınlanan 'The Challenge' yarışmasında şampiyon olup 5 milyon TL'lik büyük ödülü kazanan Turabi Çamkıran, kazandığı parayı nasıl değerlendirdiğini açıkladı.

Mavim Yapı Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavim Yapı Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Nihat Çamkıran tarafından kuruldu.

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Mahsum Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Maksum Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Çamkıran Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamkıran Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Güner Çamkıran tarafından kuruldu.

The Ritz-Carlton Residences Bodrum: Epique Island'ın adı değişti!

Bodrum’un en değerli noktalarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda benzersiz bir yarımada üzerinde bulunan ve sakinlerini “Yalınayak Lüks” kavramıyla tanıştıran Epique Island, artık The Ritz-Carlton Residences, Bodrum ismiyle varlığına devam edecek. 

Turabi Çamkıran: Kazandığım parayla anneme ev aldım!

ABD'de yayınlanan 'The Challenge' yarışmasında şampiyon olup 5 milyon TL'lik büyük ödülü kazanan Turabi Çamkıran, kazandığı parayı nasıl değerlendirdiğini açıkladı.

Turabi: Yarışmalardan 2 milyon TL ve ev kazandım!

Survivor yarışmasıyla ün kazanan Turabi Çamkıran, samimi açıklamalarda bulundu. Çamkıran, katıldığı yarışmalardan yaklaşık 2 milyon TL ve bir ev kazandığını açıkladı.

İŞ GYO, The ONE Awards'da Yılın İtibarlısı ödülünü aldı!

Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle gerçekleştirilen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödüllerinde yıl içinde itibarını en çok artıran marka ve paydaşları belirlendi. 

Turabi Çamkıran, Survivor'dan kazandığı parayla ev aldı!

Survivor yarışmasında iki kez şampiyon olan Turabi hakkında merak edilenleri 'Aramızda Kalmasın' programına anlattı. Turabi, Survivor'dan kazandığı parayla ev aldığını söyledi.

Setur'a The Stevie Awards'tan ödül!

Setur, görme engelli misafirleri için tasarladığı engelsiz.setur.com.tr web sitesi ile iş dünyasındaki üstün performansları onurlandıran ve uluslararası üne sahip ödül programı “The Stevie Awards” ta Gümüş Madalya’ya layık görüldü.

The İstanbul 2.Etap daireleri satışta!

The İstanbul 2.Etap daireleri satışta. The İstanbul Veliefendi 2. Etap dairelerinde yaşam başladı. Ayrıcalıkları ve yatırım değeri ile kazandıran bu daireler 2014 yılının son fırsatlarıyla sizleri bekliyor.

Ersin Pamuksüzer Londra'da detoks otel açacak!

Ersin Pamuksüzer'in 2005'te kurduğu ve bünyesinde restoran, detoks merkezi ve detoks oteli konseptlerini barındıran The LifeCo, yurtdışına ikinci adımını atıyor. Londra'da bir restoranı olan şirket, 2015 yılında BAE'de detoks oteli açacak.

Çankaya The First adres bilgileri!

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerini barındıran ve toplamda 479 rezidans ile 26 ticari üniteden oluşan Çankaya The First adres bilgileri...

Turabi Çamkıran The Challenge Haberi

Turabi Çamkıran The Challenge

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu TV8'deki 'Survivor' yarışmasında iki defa şampiyon olduktan sonra ABD'de yayınlanan 'The Challenge' yarışmasına katılan Turabi Çamkıran, burada da şampiyonluk ipni göğüsleyip 5 milyon TL kazanmıştı.

'Kazandığım parayla anneme ev aldım'

Posta gazetesinde yer alan habere göre, Çamkıran, kazandığı 5 milyon TL'yi ailesine verdiğini belirterek, "Geçen hafta kardeşimi Mersin'e gönderdim, anneme güzel bir ev aldı. Komşuları kıskansın" diye konuştu.

'Artık herkes parayı soruyor'

Büyük ödülü kazandıktan sonra herkesin kendisine parayı sorduğunu belirten Turabi, "Artık önüne gelen para için geliyor. Paranın şu yönü kötü; eskiden arkadaşlarım 'nasılsın' diye sorardı, şimdi sordukları para. Tanımadığım akrabalarım çıkıyor. Kurumlara para vermeyi sevmiyorum. Gördüğüm kişiye yardım ederim ve gördüğüm kişi bunu bilmeyecek. Şov yapmaya gerek yok"...