16 / 05 / 2024

turan inşaat agrega ihalesi

turan inşaat agrega ihalesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Gürpınar Taş Ocağı'nda 1 milyon 100 bin ton agrega üretilmesi işini ihaleye çıkardı. Yaklaşık maliyeti 8 milyon 310 bin lira olan ihaleye dört firma katıldı....

Yılın en önemli sektörel buluşması: İnşaat, hazır beton ve çimento sektörleri tek çatı altında toplanıyor!

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri 'Hazır Beton Kongresi ve Fuarı'nda' buluşmaya hazırlanıyor.

Arda Turan ve kardeşine ait inşaat şirketine 2 milyon TL'lik tazminat talebi!

İki sene önce Sütlüce'de, Arda Turan ve kardeşine ait inşaat firmasının kazı çalışmaları yaptığı esnada çevrede bulunan binalar hasar görmüş, bir otele de mühür vurulmuştu. Otelin işletmecisi, Turan kardeşlerin inşaat şirketinden tazminat talep etti. 

İnşaat sektörünün yeni buluşma noktası Workindo! 

Workindocom, inşaat sektöründe çalışanlar ve firmaların ihtiyaç duyduğu bütün hizmetleri tek bir platformda topladı. Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, projeye ilişkin, "Mavi yakalıları ve firmaları buluşturan Workindo ile iş bulmak da işçi bulmak da çok kolay" dedi...

Çamlıca Kulesi'nin inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Projenin bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Gaziantep'te inşaatın 3. katından düşen işçi öldü!

Gaziantep Nizip'te bir inşaatın 3. katından düşen inşaat işçisi Hüseyin Turan hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı...

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kuleleri tek bir noktada toplayacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projede restoran, seyir terası gibi sosyal alanların olacağı katların montajı tamamlandı.

İnşaatın eski patronları hizmet koltuğunda!

31 Mart Yerel Seçimlerinde iş dünyası ve inşaat sektöründe görev yapan bir çok isim siyasete adım attı. Fatih’te TOKİ eski Başkanı Turan, Ümraniye’de ise Kiptaş eski Başkanı Yıldırım Belediye Başkanı olarak seçildi.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenlerin ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için inşaatına başlanılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde sona geliniyor. Projenin ilk 6 katının yapımı tamamlandı.

Arda Turan'ın Beyoğlu'ndaki inşaatının imar planına ulaşılamıyor!

Arda Turan'ın Beyoğlu'nda bulunan öğrenci yurdu inşaatının bulunduğu parsel ticaret alanı olarak görülüyor. Turan’ın inşaatının bulunduğu imar planı, uygulama kapsamında bulunamıyor.

İnşaat 250'den fazla alt sektörü destekliyor!

İnşaat sektörü 2,3 milyon kişiyi istihdam ediyor ve 250'den fazla alt sektörü destekliyor. Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olan inşaatın can damarını oluşturan konut sektörü ise üst üste kırdığı rekorlarla altın çağını yaşıyor...

1915 Çanakkale Köprüsü'de inşaat hızla devam ediyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nde inşaatın hızla devam ettiğini söyledi.

TOKİ İncek 2. Etap'ın inşaatı tam gaz!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi’nde inşaatı süren “İncek 2. Etap Projesi”nde incelemelerde bulundu.

Ekonominin lokomotifi konut ve inşaat sektörü!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ Dergi'sinin bu ayki yazısında  “2023’te ,1 milyon 200 konut hedefimize bir adım daha yaklaştık." diye açıklamada yaptı. Turan, "Ülkemiz ekonomisinin lokomotifi konut ve inşaat sektörüdür." dedi. 

turan inşaat agrega ihalesi Haberi

turan inşaat agrega ihalesi


Kayseri Büyükşehir Belediyesi 8.3 milyon liralık ihale yaptı. Agrega üretilmesini içeren ihaleye 4 firma katıldı.


Büyükşehir Belediyesi, Gürpınar Taş Ocağı'nda 1 milyon 100 bin ton agrega üretilmesi işini ihaleye çıkardı. Yaklaşık maliyeti 8 milyon 310 bin lira olan ihaleye dört firma katıldı. İhaleye katılan firmalardan, Yerginler Hafriyat 5 milyon 395 bin lira, Yükseller İnşaat 6 milyon 187 bin lira, Turan İnşaat 7 milyon 924 bin lira ve Aydın İnşaat 8 milyon 888 bin lira teklif verdi.


İhaleyi kazanan firma, verilen tekliflerin değerlendirilmesinin ardından belli olacak.


Maraş...