30 / 04 / 2024

Turan Kıratlı

Turan Kıratlı

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Turan Kıratlı ve Salim Çam Uşak Seramik yönetim kurulu üyesi oldu.

Akbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Kıratlı ve Mustafa Akbey ortaklığında kuruldu.

Kıratlı Evleri Bademli yüzde 50 peşin ödemelerde 10 ay vade imkanı! 

Kıratlı İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Kıratlı Evleri Bademli projesinde satışlar devam ediyor. Peki Kıratlı Evleri Bademli ne kadar? İşte detaylar...

Zeytin 2 Mühendislik Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Zeytin 2 Mühendislik Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Lojistik Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Turan Küçük tarafından kuruldu.

Grand Turan Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu! 

Grand Turan Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile .osman Yusuf tarafından kuruldu.

Nik Turizm İnşaat Ve Maden Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nik Turizm İnşaat Ve Maden Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Hüsameddin Kırk ve Turan Kırk ortaklığında kuruldu.

Şamil Turan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şamil Turan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Şamil Turan tarafından kuruldu.

Kıratlı Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıratlı Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Faruk Kıratlı ve Resul Yılmaz ortaklığında kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü bu yıl sonunda açılabilir!

 AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, inşaatı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü çalışmalarında incelemelerde bulundu. Turan köprünün 2021'nin sonunda açılabileceğini dile getirdi. 

Egali Sağlık Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu.

Egali Sağlık Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Turan Kırıcı tarafından kuruldu.

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl evleri ayırdı!

Ocak 2019'da Amsterdam'da dünyaevine giren Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl, geçtiğimiz yıl Eylüla ayında boşandı. Yeniden barışan çiftin arasına karar kedi girdi. Birbirlerini sosyal medya hesaplarından silen ikili, evlerini de ayırdı.

İHÜ'yü 'Kampüs Üniversite' kimliğine kavuşturan külliye inşaatı bitti! Yarın açılıyor!

İbn Haldun Üniversitesi'ni teknolojik imkanlarla donatılan modern fakülte binaları ve derslikleri, kongre ve konferans salonları, yurtları, kütüphanesi, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla "kampüs üniversitesi" hüviyetine kavuşturan külliye yarın günü hizmete açılacak. 

Giresun'da risk oluşturan binalar yıkılıyor!

Giresun'un Dereli ilçesinde yaşanan sel ve heyelanın ardından risk oluşturan binaların yıkımı devam ediyor...

Turan Kıratlı Haberi

Turan Kıratlı

Uşak Seramik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Bağımsız Yönetim Kurulu üyeleri Nuri USLU ve Mehmet DENİZ'in 01.10.2014 tarihli istifalarının kabulüne, boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine Turan KIRATLI ve Salim ÇAM'ın seçilmesine, yapılacak olan ilk Genel Kurulun onayına sunulmasına,oy birliği ile karar...