05 / 05 / 2024

Turanlar Group otelleri

Turanlar Group otelleri

Parke ile büyüdü şimdi enerjiye giriyor Orman ürüııleri sektöründe faaliyet gösteren Turanlar Group, beş yıl önce Peli Parquet markasıyla girdiği parke işinde önemli bir büyüme yakaladı.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Cristal Group Türkiye'de 8 otel açacak!

Dubaili Cristal Group, Türkiye'de 2018'e kadar 8 otel açacak. Grubun otelleri İstanbul, Antalya ve Hatay'da hizmete girecek.

Turanlar Group Halkalı'da otel yapacak!

Parke ile büyüdü şimdi enerjiye giriyor Orman ürüııleri sektöründe faaliyet gösteren Turanlar Group, beş yıl önce Peli Parquet markasıyla girdiği parke işinde önemli bir büyüme yakaladı.

Dubaili Cristal Group Türkiye'de 8 otel açacak!

Körfez Bölgesi'nin en hızlı büyüyen otel şirketlerinden olan Dubaili Cristal Group, Türkiye'de 2018'e kadar 8 otel açacak. Grubun otelleri İstanbul, Antalya ve Hatay'da hizmete girecek.

Turanlar Peli Parquet markasıyla 5 yıl içinde sektör liderleri arasına girdi!

Turanlar Peli Parquet markasıyla 5 yıl içinde sektör liderleri arasına girdi. Turanlar Group, köklü geçmişinin yanı sıra, özellikle 5 yıl gibi kısa bir zamanda parke sektöründe ulaştığı ilk üç içindeki konuyla dikkat çekiyor.

Peli Parquet’den, iki yeni parke koleksiyonu!

“Peli Parquet” markasıyla, parke sektöründe 5 yıl içinde pazar liderleri arasına giren Turanlar Group, lamine ve masif parkeye alternatif 2 adet derzli laminart parke koleksiyonu sunuyor.

Turanlar Group İntermob 2014'e katıldı!

Turanlar Group İntermob 2014'e katıldı. Turanlar Şirketler Grubu; mobilya yan sanayi ve ahşap endüstrisinin Türkiye ve Avrasya coğrafyasındaki en önemli fuarı Intermob’a bu sene dört önemli yenilikle katıldı.

Turanlar Group, Intermob 2014’e teknolojiyle damga vurdu!

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı Intermob 2014’e Turanlar Group teknolojiyle damga vurdu...

Turanlar Group Intermob 2014’e katılıyor!

Turanlar Şirketler Grubu; mobilya yan sanayi ve ahşap endüstrisinin Türkiye ve Avrasya coğrafyasındaki en önemli fuarı Intermob’a bu sene dört önemli yenilikle katılıyor. Firma fuara 7. salonda, 715 numaralı, 265 m2’lik stantla katılacak.

Mardin ve Şanlıurfa Hilton Garden Inn Otelleri'ne mükemmellik sertifikası!

Hilton tarafından işletilen Kosifler Group’un, Garden Inn Şanlıurfa ve Mardin otelleri dünyanın en büyük seyahat portalı tripadvisor.com kullanıcılarının değerlendirmeleri ile Mükemmellik Sertifikası’na layık görüldü.

Yalçıntepe Group, Maximoon projesinin temelini attı! Tıklayın ve izleyin!

Yalçıntepe Group tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Maximoon projesinin temeli törenle atıldı. Temel atma törenini www.havadanemlakvideo.com ekibi izledi ve kaydetti... İşte Maximoon temel atma töreninde yaşananlar

Yeni Doğuş Group inşaat teknikeri arıyor!

Yeni Doğuş Group konut inşaatında çalışacak en az 10 yıl deneyimli harita teknikeri ve Uygar Çelik şirketi de inşaat mühendisi ve teknikeri aradığını duyurdu

Garage Group'tan Simplicity'de 20 kişiye özel kampanya!

Garage Group,  Simplicity projesindeki son daireler için yeni bir kampanya başlattı. şžirket ilk 20 kişiye hem Citroen C3 2012 model otomobil hediye ediyor hem de evleri mobilyasından beyaz eşyasına, halısından perdesine tam tefrişatlı olarak teslim ediyo

Turanlar Group otelleri Haberi

Turanlar Group otelleri

Parke ile büyüdü şimdi enerjiye giriyor Orman ürüııleri sektöründe faaliyet gösteren Turanlar Group, beş yıl önce Peli Parquet markasıyla girdiği parke işinde önemli bir büyüme yakaladı. Şirket bu pazarda yüzde 20'lik paya ulaştı. Kağıt, gıda ve turizm sektörlerinde de faaliyetleri olan şirket şimdi de enerjiye göz dikti. Turanlar Group, Samsun Vezirköprü'deki üretim tesisisin atıklarından elektrik üretmeye hazırlanıyor. 


Orman endüstrisi, kağıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Group, 1953 yılında Hasan, Fuat ve Nihat Turan kardeşler tarafından kuruldu. İlk başta kereste yatırımı ile işe başlayan üç kardeş, 1978 yılında Pelit Arslan kontrplak fabrikasını satın alarak iş hacmini büyüttü.  1993 yılında Turan Prince World Club ile turizm sektörüne adım atıldı. Turan Kardeşler için dönüm noktalarından biri de özelleştirmeden satın aldıkları Samsun...