28 / 04 / 2024

TÜREK 2014

TÜREK 2014

Rüzgar enerjisinde önde gelen oyuncuların buluşacağı Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi’nde yatırım fırsatları anlatılacak. Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yapacağı TÜREK 2014, 5-6 Kasım'da İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Arex Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arex Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Süphanoğlu, Ziya Türek ve Zahit Ulus ortaklığında kuruldu.

Tempire Otel Turizm Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu1

Tempire Otel Turizm Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Ufuk Tırekı ve Vedat Ekmekci ortaklığında kuruldu.

ERA Türkiye'den MEB onaylı gayrimenkul danışmanlığı sertifikası!

Uluslararası gayrimenkul markaları arasında MEB Onaylı Gayrimenkul Danışmanlığı eğitimi veren tek marka ERA Gayrimenkul Türkiye, 2014 yılından bu yana gayrimenkul danışmanlığı eğitimi veriyor.

Manisa OSB'ye 591 milyon TL'lik yatırım!

Manisa OSB Başkanı Sait Türek, bu yıl toplam 442 milyonluk 4 tesisin temelinin atılacağını, 149 milyon liraya malolan 6 fabrikanın da hizmete gireceğini söyledi.

Sait Türek: Yatırımcının Türkiye'ye inancı tam!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, yatırımcıların yaşanan terör olaylarına rağmen Türkiye'ye olan inancının tam olduğunu söyledi.

Manisa'ya Teknoloji Geliştirme ve Araştırma Merkezi kuruluyor!

Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, ''Yeni hedefimiz Manisa'ya 'Teknoloji Geliştirme Merkezi ve Araştırma Enstitüsü' kurmak''dedi.

Yabancı yatırımcının gözü Manisa'da!

MOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, sanayiciler olarak güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini ve özellikle yabancı yatırımcılarla ilgili yeni sürprizlerin olacağını kaydetti.

Karşıyaka Stadı için açılan iptal davası düştü!

Karşıyaka Yalı'ya inşa edilecek yeni 15 bin kişilik yeni stadyum için açılan iptal davası düştü. Ocak 2014'te ihalenin iptaliyle ilgili olarak açılan dava Ankara 3'üncü İdare Mahkemesi tarafından düşürüldü.

TİKA'dan Gazze'ye 320 konut!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı'nın (TİKA) 2014 yılında İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda evleri yıkılan Filistinliler için 320 konut inşasını içeren projeye başladığı bildirildi.

Selçuk Özdağ: Engelli yaşam merkezleri kuracağız!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Manisa'da Hasan Türek Anadolu Lisesi 9. Sınıf'ta okuyan bedensel engelli öğrenci Hasan Kıran'a akülü araç hediye etti.

İstanbul en çok konut ve kira harcaması yapıyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2014 yılı Hanehalkı Tüketim Harcaması' (Bölgesel) istatistiklerini açıkladı. Buna göre; konut ve kira harcamalarına en yüksek payı ayıran bölge 28,9 oranıyla İstanbul oldu.

Manisa OSB'nin yeni modern kampus alanı açıldı!

Manisa Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü’nün yeni modern kampus alanının açılış töreni yapıldı. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, yeni kampus alanının bir yaşam merkezi haline geldiğini belirterek, sanayiciye daha iyi hizmet vereceklerini söyledi

Manisa OSB'de modern kampüs alanı açıldı!

Manisa OSB Müdürlüğü'nün yeni modern kampüs alanının açılış töreni yapıldı. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, yeni kampüs alanının bir yaşam merkezi haline geldiğini belirtti.

TÜREK 2014 Haberi

TÜREK 2014

Türkiye Rüzgâr Enerjisi Birliği (TÜ- REB) tarafından düzenlenen Türkiye Rüzgâr Enerjisi Kongresi, TÜ- REK 2014, 5-6 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek. TÜREK 2014’e, dünyanın önde gelen rüzgâr enerjisi oyuncularının yanı sıra, rüzgâr enerjisi alanında faaliyet gösteren küresel ve bölgesel kuruluşların başkan ve yöneticileri de katılacak. 


Etkinliğin açılış konuşmalarını, TÜREK 2014 Organizasyon Komitesi Başkanı Murat Mercan, Avrupa Rüzgâr Enerjisi Birliği (EWEA) Başkanı Thomas Becker, Küresel Rüzgâr Enerjisi Konseyi (GWEC) Başkanı Dr. Klaus Rave, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol KAYA, TBMM Enerji Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu yapacak. Açılış konuşmalarının ardından, etkinliğin en önemli oturumu yapılacak. Moderatörlüğünü DÜNYA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ’ın yapacağı oturumda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Danimarka...