11 / 05 / 2024

Tureks Stone gri doğal taş serisi dekorasyonu

Tureks Stone gri doğal taş serisi dekorasyonu

Tureks Stone, ev ve ofis yaşamının tüm alanlarına uygun tasarım çeşitliliği ile doğal taşların farklı gri renklerini mekanlara taşıyor, dekorasyon tarzlarıyla çarpıcı bir uyum sağlayan özgün kompozisyonlar yaratıyor.

Ünlü aktris Emma Stone evini 120 milyon TL’ye satışa çıkardı...

Oscar ödüllü ünlü aktris Emma Stone, Amerika'nın Los Angeles kentinde bulunan lüks evini, aldığı fiyatın nerede ise iki katı kadar bir değerle satışa çıkardığını duyurdu. İşte haberin detayları...

SPK onayladı, Tureks Turunç Madencilik halka arz olacak

Tureks Turunç Madencilik şirketinin halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu’nca onaylandığı belirtildi. MARBL kodu ile 2-3 Kasım 2023 tarihlerinde Borsa’da satış yöntemi ile halka arz olacak şirketin halka arzında fiyat 10,97- Türk Lirası olarak açıklandı.

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Azad Talay tarafından kuruldu.

Türkiye'nin 'gri listeden' çıkarılması için çalışmalar hızlandırıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, Türkiye'nin Mali Eylem Görev Gücü'nün (FATF) "gri listesinden" çıkarılmasına yönelik çalışmalarında son aşamaya geldiği bildirildi.

Trıo Stone Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Trıo Stone Yapı Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt ve Haluk Aydın ortaklığında kuruldu.

1 kg gri çimento ne kadar? Çimento fiyatları ne kadar oldu? 3 Haziran 2023 çimento fiyat listesi

İnşaatın en önemli yapı malzemelerini başında gelen çimento fiyatları merak ediliyor. 1 kg gri çimento ne kadar? Çimento fiyatları ne kadar oldu? 3 Haziran 2023 çimento fiyat listesi.

Vestel gri cam buzdolabında 2 bin TL net indirim fırsatı! 13 Nisan 2023 fiyat listesi...

Vestel, mutfaklara şıklık katan gri cam buzdolabında 2 bin TL indirim fırsatı sunuyor. Kokuları asla birbirine karıştırmayan özel soğutma sistemine sahip Vestel NFK54021 CG GI PRO 481 Lt buzdolabı kaç TL? İşte detaylar...

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Uğuz tarafından kuruldu.

Twitter Türkiye'de de altın tik dönemi başladı! Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı!

Elon Musk'ın satın alınmasının ardından Twitter'da "Altın Tik" dönemi başladı ve yapılan değişikliklerle gündeme geldi. Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı...

Gri C Yapı Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gri C Yapı Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Kayar tarafından kuruldu.

FATF Türkiye’yi gri listede bıraktı! Çok büyük itibar kaybı

Mali Eylem Görev Gücü – The Financial Action Task Force (FATF), ‘Türkiye’yi kara para aklamak ve terörün finansmanı ile mücadelede yetersiz gösterilen çabalar nedeniyle’ ‘gri listede’ bırakma kararı aldı.

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ghazva Almalki tarafından kuruldu.

Hns Stone Madencilik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hns Stone Madencilik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Enes Furkan Çetinkaya tarafından kuruldu.

Tureks Stone gri doğal taş serisi dekorasyonu Haberi

Tureks Stone gri doğal taş serisi dekorasyonu

Tureks Stone'un ev ve ofis yaşamının tüm alanları için özel olarak ürettiği gri renkleri içeren doğal taş koleksiyonları mekanları büyüleyici bir güzellikle buluşturuyor.


Salon, ofis, banyo ve mutfak aydınlatma sistemleriyle çok daha yüksek bir görsellik sağlayan Tureks Stone gri doğal taş serisi, grinin en doğal halini dekorasyona taşıyor, yenilikçi tasarım gücüyle mekanlara farklı bir görünüm kazandırmayı başarıyor.


Doğal taşların kendine has dokusunu zedelemeden özel bir teknikle işleyen Tureks Stone, sade doğal grinin yanı sıra farklı doğal gri renkleri de bir araya getirerek özgün kompozisyonlar oluşturuyor, geçişli geometrik formlarıyla özellikle banyo ve mutfak gibi yaşam alanlarında yoğun bir algı yaratıyor. Dekorasyona gri doğal taş koleksiyonunu kazandıran Tureks Stone'un özgün serisi, farklı dekorasyon tarzlarıyla çarpıcı bir uyum da...