24 / 07 / 2024

Turgay Alan kim

Turgay Alan kim

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Alan kimdir? Turgay Alan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Alan..

Evini büyük zararla teslim alan Mağdur ev sahibi sordu: Kim mağdur? Ev sahibi mi kiracı mı?

Ev sahibi ve kiracı kavgaları gündemdeki yerini korurken, evini büyük bir zararla teslim alan Mağdur ev sahibi de görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak sordu: Kim mağdur? Ev sahibi mi kiracı mı?

Ölen kişinin ev kredisi borcunu kim öder?

Konut kredisi çekerek ev alan kişi hayatını kaybettiğinde kalan ödemelerin nasıl yapıldığı merak ediliyor. Peki, Ölen kişinin ev kredisi borcunu kim öder? İşte detaylar...

Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında?

Sabancı Holding'e bağlı birçok şirkette görev alan Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığından SED yardımı alan hemen baksın! SED ödemesi kaç lira oldu Nisan 2023? Bu ay kim kaç TL alacak? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ailelerin çocuklarının masraflarını karşılayabilmeleri amacıyla sosyal destek ödemesi yapılıyor. Peki SED ödemesi kaç lira oldu Nisan 2023? Bu ay kim kaç TL alacak? 

Deprem bölgesinde çalışanların maaşını devlet ödeyecek! Kim ne kadar maaş alacak?

Deprem felaketi nedeniyle bölgede hasar alan birçok işletme faaliyetini durdurmak zorunda kalırken, bu işyerlerinde çalışanların maaşları devlet tarafından ödenecek. Pandemi dönemindeki kısa çalışma ödeneği, depremle birlikte tekrar geri dönerken, kim ne kadar alacak sorusunun cevabı da netleşti.

Ev satın alırken vergiyi kim öder?

Ev alırken hem satan kişinin hem de alan kişinin kafasına bazı sorular takılmaktadır. Onlardan biri de “Ev satın alırken vergiyi kim öder?” sorusudur. İşte bu konuya dair merak edilen detaylar!

Maaşlara Temmuz zammında geri sayım başladı! Kim kaç TL maaş alacak? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği..

Maaşlara Temmuz zammı için geri sayım başladı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği gibi sosyal yardı alan kişiler de aylıklarının ne kadar olacağını merak ediyor. Peki kim kaç TL maaş alacak? İşte ayrıntılar..

Tapu harcını kim öder 2017?

492 Sayılı Harçlar Kanunu’na bağlı (4) sayılı tarifede yer alan tapu işlemleri, tapu harcına tabi oluyor. Peki, tapu harcını kim öder 2017?

Yasemin Evleri'nde ister konut ister ticari alan! 0 Faizle!

Deniz manzarasına hâkim Dubleks ve normal daireler ile Ticari alanlar da satışa sunulmuş durumda. İster konut, ister Ticari alan ihtiyaçlarınıza göre bir yer Yasemin Evlerinde.

Kentsel dönüşüme kim karar verir?

6306 sayılı kanun gereğince uygulanan kentsel dönüşüm projesi ile; riskli alanlarda yer alan riskli binalar yıkılarak yerine yeni yönetmeliklere uygun binalar inşa ediliyor. Peki bir bina için kentsel dönüşüme kim karar verir?

Turgay Şarlı: Binalarda enerji tasarrufu asansörde geçiyor!

Thyssekrupp Asansör Türkiye Genel Müdürü Turgay Şarlı, yapı endüstrisinin son dönemdeki gündem maddeleri arasında yer alan yeşil bina konsepti ve binalarda enerji tasarrufu sağlanmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Turgay Şarlı: Yeşil binalar tasarruf sağlıyor!

ThyssenKrupp Asansör Türkiye Genel Müdürü Turgay Şarlı, inşaat sektörünün gündeminde yer alan yeşil bina konsepti ve binalarda nasıl enerji tasarrufu sağlanabileceği konularında değerlendirmelerde bulundu.

2015'te kim ne kadar emlak vergisi ödeyecek?

Emlak vergisi Türkiye sınırları içerisinde yer alan taşınmaz mallar için ödeniyor. Peki, emlak vergisi için ödenecek tutar nasıl hesaplanır? 2015'te kim ne kadar emlak vergisi ödeyecek?

Turgay Alan kim Haberi

Turgay Alan kim

Turgay Alan kimdir?

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Alan kimdir? Turgay Alan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgay Alan özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"1955 Manisa doğumluyum.1982 Ankara D.M.M.A `sından mezun oldum. 1984-1988 yılları arası çeşitli belediyelerde görev aldım.1988-2010 yılları arasında mühendislik, proje ve taahhüt işleri ile uğraştım. 


2010 yılından itibaren yapı denetim firmalarında uygulama mühendisi olarak çalışmaktayım. 1999-2003 yılları arasında Manisa Belediye Meclisi ve İmar Komisyonu`nda görev yaptım. 


1992-1994 yıllarında İMO Manisa Temsilcilik Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım.2006 yılından itibaren Sayman Üye olarak görev...