19 / 05 / 2024

Turgay Dağ kimdir

Turgay Dağ kimdir

Indesit Company Türkiye Ülke Müdürü Turgay Dağ, yazılı bir açıklama yaparak, söz konusu satın almanın her iki marka için de büyük bir sinerji yaratacağını söyledi.

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Bülent Gökdemir ve İmdat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Deconlar İnşaat Elektrik Metal Temizlik Malzemeleri Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deconlar İnşaat Elektrik Metal Temizlik Malzemeleri Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Kayaöz tarafından kuruldu.

Özhan Akçalı kimdir?

Özhan Akçalı kimdir? MESA’da görev alan Özhan Akçalı hangi görevlerde bulundu? 

Str Müteahhitlik Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Str Müteahhitlik Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  7 milyon  TL sermaye bedeli ile Turgay Serter tarafından kuruldu.

​​​​​​​Murat Helvacı kimdir?

Özkaradenizliler1 İnşaat Elektronik Gıda Tekstil Kimya Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin kurucusu Murat Helvacı kimdir? Murat Helvacı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Bektaş Ulusan kimdir?

Eylül 2019 itibariyle KİPTAŞ’da Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Bektaş Ulusan kimdir? Bektaş Ulusan daha önce nerelerde çalıştı?

Süleyman Kılınç kimdir?

Süleyman Kılınç, AK Parti'nin Adıyaman'da belediye başkanı adayı olarak gösterildi. AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç kimdir? 

Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Bir dönem Karayolları Genel Müdürü ve Danıştay üyesi olarak da görev yapan Mehmet Cahit Turhan, yeni kabinede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak atandı. Peki, yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan kimdir?

Turgay Yeşil kimdir?

Liv Yapı'nın Liv Marmara projesinde satış müdürü olarak görev yapan Turgay Yeşil kimdir? Turgay Yeşil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Turgay Dağ kimdir Haberi

Turgay Dağ kimdir


İtalyan Indesit'in çoğunluk hissesinin ABD'li Whirlpool tarafından satın alınmasının ardından Indesit Company Türkiye Ülke Müdürü Turgay Dağ, yazılı bir açıklama yaparak, söz konusu satın almanın her iki marka için de büyük bir sinerji yaratacağını söyledi.


Satın almaya ilişkin 10 Temmuz Perşembe günü, İtalya'da paylaşılan açıklamalarda her iki şirketin de, karşı tarafın sağlayacağı avantajlara odaklandığını belirten Dağ açıklamasında şu görüşlere yer verdi:


Bu düşünce ve yaklaşımı çok önemsiyorum ve bu satın almanın bize sağlayacağı gücün en önemli işareti olarak görüyorum.


Biliyorsunuz; dünya genelinde 69 bin çalışanı, 59 üretim ve teknolojik araştırma merkeziyle Whirlpool, dünyanın lider beyaz eşya üreticilerinden birisi ve 2013 yılında yaklaşık 19 milyar dolarlık ciro gerçekleştirdi. Indesit Company de üretim ve dağıtım gücüyle Avrupa’nın önde gelen beyaz eşya üreticilerinden birisi ve...