02 / 05 / 2024

Turgay Erdemin villası kaçak mı

Turgay Erdemin villası kaçak mı

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in kaçak villası için yıkım kararı alındı.

Turgay Erdem’in 7 milyon TL'lik villası yıkıldı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in, nişanlısının kardeşi de olan şoförünün üzerine yaptırdığı gölet manzaralı 7 milyon TL'lik lüks villası Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Turgay Erdem'in kaçak villasında yıkım!

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in kaçak villası için yıkım kararı alındı.

Turgay Erdem'in villası kaçak mı? 

Niliüfer Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Turgay Erdem'in imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddia edildi...

Turgay Erdem'in villasının kaçak olduğu iddia edildi!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı CHP'li Turgay Erdem'in, İmar Barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa inşa ettirdiği iddia edildi. Erdem'den konuyla ilgili açıklama yaptı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Turgay Şarlı: Yeşil binalar tasarruf sağlıyor!

ThyssenKrupp Asansör Türkiye Genel Müdürü Turgay Şarlı, inşaat sektörünün gündeminde yer alan yeşil bina konsepti ve binalarda nasıl enerji tasarrufu sağlanabileceği konularında değerlendirmelerde bulundu.

Jeff Bridges, California'daki muhteşem villasını 29.5 milyon dolara satıyor!

Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu ve müzisyen Jeff Bridges, California'daki muhteşem malikanesini satışa çıkardı. 65 yaşındaki aktör, 885 metrekare büyüklüğündeki villasını 29.5 milyon dolara satıyor.

Şahan Gökbakar villasını 4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Ünlü komedyenin evinin dış cephesine geçtiğimiz günlerde satılık ve kiralık levhaları asıldı. Gökbahar, villasının satışı için 4 milyon dolar talep ediyor.

Turgay Tanes: Mega projeler Anadolu Yakası'nın kaderini değiştirecek!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, mega projelerle Anadolu Yakası'nın kaderinin değişeceğini, 3 yıl sonra çok ciddi geliri olanların bile Bağdat Caddesi'nde ev almakta zorlanacağını öngörüyor.

Turgay Tanes:3 yıl sonra Anadolu Yakası'ndan ev almak zor olacak!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, mega projelerle Anadolu Yakası'nın kaderinin değişeceğini, 3 yıl sonra çok ciddi geliri olanların bile Bağdat Caddesi'nde ev almakta zorlanacağını öngörüyor.

Arda Turan, Madrid'deki villasından İstanbul'da yaptırdı!

Türkiye 'ye geldiğinde rahat etmek isteyen Arda Turan, Madrid 'deki dillere destan villasının bir benzerini İstanbul'da yaptırdı.

Hande Yener lüks villasından ayrılıp rezidans dairesine taşınıyor!

Konserden konsere koşan Hande Yener, akıllı yatırımcı çıktı. Kendisine ait birçok gayrimenkulü olan sanatçı, lüks villasından ayrılarak bir rezidans dairesine geçmeye hazırlanıyor.

Turgay Kıran: 1 milyar dolarlık GYO kurmak istiyoruz

Galatasaray Kulübü başkan adayı Turgay Kıran, yönetime gelmeleri halinde 1 milyar dolarlık gayrimenkul yatırım ortaklığı kurup, kulübün Riva ve Florya'da bulunan arazilerini değerlendirmek istediklerini açıkladı.

Turgay Erdemin villası kaçak mı Haberi

Turgay Erdemin villası kaçak mı

Bursa'da Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, geçtiğimiz sene, Hasanağa mahallesinde yer alan baraj havzasında 1.700 metrekarelik bir arsa aldı. 7 milyon Türk Lirası harcayarak imara kapalı olmasına rağmen villa inşa ettirdi.

KAPIYA KADAR ASFALT

Güneş gazetesinde yer alan habere göre, lüks villanın inşasında bölgedeki onlarca ağaca da kıyıldı. Kısa zamanda tamamlanan inşaattan sonra, Nilüfer Belediyesi tarafından yapının kapısına kadar asfalt yol da yapıldı. Eleştiriler üzerine konuşan Turgay Erdem, villanın kendisine değil, belediyede şoför olan Mümin Terzioğlu'na ait  olduğunu iddia etti. Bir işçinin önce 1.700 metrekarelik bir arsa alıp, aradan bir sene geçmeden 7 milyon Türk Lirası harcayarak nasıl villa yaptırabildiği sorularına ise yanıtermedi. Skandaldan sonra Erdem hakkında suç duyurusunda bulunuldu. 

İŞ MAKİNELERİ BÖLGEDE

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Hasanağa mahallesindeki villa inşaatıyla ilgili...