11 / 05 / 2024

Turgay Kayagül

Turgay Kayagül

TSB Grup İnşaat Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgay Kayagül, Suat Orhanoğlu, Bashım Annamov tarafından 900 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da kuruldu.

Orkun Ergüney, Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

Kanal İstanbul'un ilk köprüsü 2 yıl içerisinde açılacak!

26 Haziran'da temeli atılacak olan Kanal İstanbul Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklamalarda bulunan Karayolları 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak köprünün iki yıl içerisinde açılacağını dile getirdi.

Karşıyaka tesislerini sağlıkçılara tahsis etti!

Spor camiası olarak ilk ateşi kendilerinin yaktığını söyleyen KSK Başkanı Turgay Büyükkarcı, "Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi bizle irtibata geçti. Hazır olduğumuzu söyledik. Halkımızın sağlığı için her fedakarlığa hazırız" diye konuştu.

Turgay Erdem’in 7 milyon TL'lik villası yıkıldı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in, nişanlısının kardeşi de olan şoförünün üzerine yaptırdığı gölet manzaralı 7 milyon TL'lik lüks villası Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi bu yıl yapılacak!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka Stadı'nın kulübün geleceği olduğunu söyleyip, ihalesinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

SVK İnşaat Hırdavat Metal Otomotiv ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SVK İnşaat Hırdavat Metal Otomotiv ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Altıntaş tarafından kuruldu.

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes emekliliğe ayrılıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Turgay Tanes 11 Haziran 2018 tarihi itibarıyla emekliye ayrılıyor...

Turgay Demirkaya'dan 2017 devremülk piyasası değerlendirmesi!

Doğa Tatil Köyleri CEO’su Turgay Demirkaya, 2017 yılının devremülk piyasasını değerlendirdi. 

Manisa Turgutlu'ya yeni sağlık merkezi!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, inşaatında sona gelinen Muzaffer Akan Toplum Sağlığı ve Reşat Akan Aile Sağlığı Merkezi’ni Turgutlu’ya kazandıran hayırsever işadamı Reşat Akan’ı ziyaret etti

Konuta ilgi 2017 yılında da devam edecek!

2017 yılında gayrimenkul sektörünün mevcut dinamiklerini koruyacağı bir yıl olacağını öngördüklerini belirten İş GYO Genel Müdür Turgay Tanes, konut kredi faizlerindeki seviyeler korunduğu sürece konut alımma yönelik ilginin de düşmeyeceğini söyledi.

Güzelce Turgay Şeren Stadyumu açıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılan Güzelce Turgay Şeren Stadyumu yeni sezon açılışına görkemli bir etkinlikle merhaba dedi

Aydın Söke'deki imar tartışmasına Turgay Avcı'da katıldı!

MHP Aydın Söke İlçe Başkanı Turgay Avcı, Söke Belediye Meclisi'nin 1 /5000'lik imar planının Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde reddedilmesini değerlendirdi.

Turgay Kayagül Haberi

Turgay Kayagül

TSB Grup İnşaat Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgay Kayagül, Suat Orhanoğlu, Bashım Annamov tarafından 900 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da kuruldu. 


TSB Grup İnşaat Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Şirket her türlü İnşaat yapıları, konutlar, fabrika binaları, atölyeler, depo, özel antrepo, çelik inşaat, bilumum prefabrik tesisatı yapımı ile montaj işleri yaprak; Sanayi, Enerji, Telekomünikasyon tesisleri, baraj ve göletler, okul, konut, hastane, sportif amaçlı tesisler, yol, su ve enerji şebekelerinin yapımı ile ilgili her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapmak, gerektiğinde yurt içi ve yurt dışı kamu ve özel kuruluşlarla, anahtar teslimi inşaat, tesisat, ısıtma, soğutma, elektrik, bakım-onarım ve konusu ile ilgili ihalelere katılmak, taahhüt ve yükümlülük altına girmek, işi fiilen veya...