28 / 08 / 2024

Turgay Kıyagan

Turgay Kıyagan

Zen İskele İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2 Mart 2015 'te, 40 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp'te, Turgay Kıyagan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Galatasaray'ın son gayrimenkulü olan Florya Tesisleri satışına tepki! 70 milyon euro için satılması mantıklı değil!

Galatasaray'ın son gayrimenkulü olan Florya tesislerinin 70 milyon euroya satılacağı gündeme gelirken, Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticilerinden ve divan kurulu üyesi Turgay Kıran satışa tepki göstererek '70 milyon euro için satılması mantıklı değil!' dedi. 

Akser Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akser Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Özçelebidir ve Turgay Yüzükcü ortaklığında kuruldu.

Balıkçılara yüzde 25 daha fazla destek ödemesi!

Kadın balıkçılarına yüzde 25 daha fazla destek ödemesi sağlanıyor. Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Turgay Türkyılmaz konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Sucuoğlu tarafından kuruldu.

Experte Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Experte Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Şatıroğlu, Hüseyin Ucurum ve Turgay Sorgun ortaklığında kuruldu.

Makro Gyg Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makro Gyg Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Turgay Çelik tarafından kuruldu.

Matt Dizayn Mimarlık Danışmanlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matt Dizayn Mimarlık Danışmanlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Sarıkaya tarafından kuruldu.

Novum Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novum Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Karaman ve Uygar Bulut kuruldu.

Kanal İstanbul'un ilk köprüsü 2 yıl içerisinde açılacak!

26 Haziran'da temeli atılacak olan Kanal İstanbul Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklamalarda bulunan Karayolları 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak köprünün iki yıl içerisinde açılacağını dile getirdi.

Turgay Aras Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Turgay Aras Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin Turgay Aras tarafından kuruldu.

Bta Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bta Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Akgenç tarafından kuruldu.

Karşıyaka'da 100 dönümlük altyapı tesisi için onay!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Büyükkarcı, ziyaret sırasında 100 dönümlük altyapı tesisi için onay aldı.

Dexinar Mimarlık İnşaat Tasarım Danışmanlık Mobilya Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Dexinar Mimarlık İnşaat Tasarım Danışmanlık Mobilya Organizasyon Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Ünal ve Turgay Sarıkaya tarafından kuruldu.

Turgay Kıyagan Haberi

Turgay Kıyagan

Zen İskele İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye bedeli ile 2 Mart 2015'te, Turgay Kıyagan Müdürlüğü'nde kuruldu.


Zen İskele İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır.        1- Hertürlü inşaat iskelesi almak, satmak, imal etmek kiraya vermek        2- Hertürlü inşaat iskelelerinin kurulumu sökülmesi işlerini yapmak        3-Yurtiçinde ve yurt dışında resmi ve özel hertürlü inşaat ve taahhüt işleri,hafriyat peyzaj,madencilik işleri yapmak,toplu konut yapımı ile ilgili gayrimenkul almak, satmak konut yapmak yada başkalarına yaptırmak.İNşaat işleriyle ilgili müşavirlik mimarlık,mühendislik etüd ve proje, tasarım işleri ve kontrolörlük hizmetleri yapmak.Hazine vakıflar ve belediyere ait arazi kiralamak, kiraladığı araziler üzerine tesisler ve inşaatlar yapmak.Yapılan tesis inşaatları işletmek.  ...