25 / 08 / 2024

Turgay Metin Çoruh

Turgay Metin Çoruh

MTEK İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgay Metin Çoruh, Onur Çoruh tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de Avcılar, Merkez'de kuruldu.

Aydın Söke'deki imar tartışmasına Turgay Avcı'da katıldı!

MHP Aydın Söke İlçe Başkanı Turgay Avcı, Söke Belediye Meclisi'nin 1 /5000'lik imar planının Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde reddedilmesini değerlendirdi.

Metin Öztürk: Kaliteli ve nitelikli konutlar satışları artırır!

Eskişehir Ticaret Odası 1. Meslek Komitesi ve Meclis üyesi Metin Öztürk, Eskişehir Ticaret Odası Dergisi’ne konuştu. Öztürk, “Türkiye’deki ekonominin iyi olmamasına rağmen inşaat sektöründe kaliteli ve nitelikli konutlar yapıldığı sürece satışların olabileceğini düşünüyorum” dedi.

İzmir Metin Oktay Parkı yeniden inşa ediliyor!

İzmir Bayraklı ​Belediyesi, Mansuroğlu Mahallesi'nde bulunan 'Metin Oktay Parkı' baştan inşa ediliyor. Tamamlandığında park alanı 2 bin 131 metrekare alanı kapsayacak.

Ahmet Metin Karadayı tahliye edildi!

Nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuklanarak cezaevine konulan ve 2100 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan New City konutlarının sahibi işadamı Ahmet Metin Karadayı dün yapılan duruşmada tahliye edildi.

Galatasaray'dan Turgay Şeren Müzesi!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, hayatını kaybeden sarı-kırmızılıların ve milli takımın efsane kalecisi Turgay Şeren'in adını Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde açılacak müzeye vereceklerini söyledi.

Turgay Tanes: Konut kredisi faizlerinde düşüş beklemiyoruz!

Kartal’ın kentsel dönüşümünü ve yatırımcılar için bölgenin potansiyelini anlatmak üzere “Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ temalı Kartal Zirvesi düzenlendi. Zirveye katılan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes Kartal bölgesini değerlendirdi.

Çoruh Konut Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoruh Konut Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdar Başaran tarafından 100 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Kartal, Orhantepe Mahallesi, Zeybek Sokak'ta kuruldu.

Öz Metin Yapı İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metin Yapı İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Behçet Sünbül ve Nevzat Sünbül ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Esenyurt, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

Metin Şentürk İnşaat ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Metin Şentürk İnşaat ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Metin Şentürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi, Bora Sokak'ta kuruldu.

Ahmet Metin Karadayı kimdir?

Karadayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı hakkında, Ağır Ceza Mahkemesi’nde "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açıldı. Peki, toplam 1400 yıl hapis cezası istenen Ahmet Metin Karadayı kimdir?

Metin Genç, Trabzon Ortahisar'daki projeleri anlattı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, belediye başkanlığının ikinci yılını değerlendirmek üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi. Genç, ele alınan ve yapımı devam eden projeler hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

Artvin Çoruh Park projesinde son aşamaya gelindi!

Barajlar ve HES’ler nedeniyle zor günler geçiren, anılarını sular altına gömen Artvin halkının yaşadığı üzüntüleri bir nebze olsun gidermesi ve bir nebze olsun kayıplarını karşılaması için gündeme getirilen Çoruh Park hayali gerçek oluyor

İşte Eda-Metin Özülkü çiftinin Ümraniye'deki evi!

Eda - Metin Özülkü'nün muhteşem dubleksi Eda - Metin Özülkü çifti Ümraniye'deki evlerinin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Bahçeye bakan odalardan biri Metin Özülkü için stüdyo haline getirilmiş.

Turgay Metin Çoruh Haberi

Turgay Metin Çoruh

MTEK İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgay Metin Çoruh, Onur Çoruh tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu. 


MTEK İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardı   A-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.   B-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık...