06 / 05 / 2024

Turgay Tanes iş gyo

Turgay Tanes iş gyo

Kanyon AVM, İş Kuleleri, Marmara Park AVM ve Maslak Ofis binası dahil 15 gayrimenkulden yıllık 55 milyon lira gelir elde eden İş GYO, bu gelirini 3 yılda 110 milyon liraya çıkarmak için kolları sıvadı.

Turgay Tanes kimdir?

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes kimdir? Turgay Tanes ne zamandan beri İş GYO Genel Müdürü olarak görev alıyor? Turgay Tanes ne zaman GYODER Başkanı oldu? İşte Turgay Tanes'in biyografisi...

Kiracı oranı arttı, konut sahibi olmak zorlaştı! Uzmanlar 'Erişilebilir konut için yeni model şart' dedi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre oturulan konuta sahip olanların oranı 0,8 puan azaldı ve 2022 yılında yüzde 56,7 oldu. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan Gayrimenkul Uzmanı Turgay Yılmaz, “Erişilebilir konut için yeni model şart” dedi.

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kanal İstanbul'un ilk köprüsü 2 yıl içerisinde açılacak!

26 Haziran'da temeli atılacak olan Kanal İstanbul Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklamalarda bulunan Karayolları 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak köprünün iki yıl içerisinde açılacağını dile getirdi.

Arel Yat Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arel Yat Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Mutlu Şimayli tarafından kuruldu.

Karşıyaka'da 100 dönümlük altyapı tesisi için onay!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Büyükkarcı, ziyaret sırasında 100 dönümlük altyapı tesisi için onay aldı.

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için hazırlıklara başladı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, altyapı tesisi yapmayı planladıkları arazinin kendilerine tahsisi için ilk adımı attıklarını bildirdi...

Turgay Erdem’in 7 milyon TL'lik villası yıkıldı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in, nişanlısının kardeşi de olan şoförünün üzerine yaptırdığı gölet manzaralı 7 milyon TL'lik lüks villası Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Turgay Erdem'in kaçak villasında yıkım!

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in kaçak villası için yıkım kararı alındı.

Turgay Erdem'in villasının kaçak olduğu iddia edildi!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı CHP'li Turgay Erdem'in, İmar Barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa inşa ettirdiği iddia edildi. Erdem'den konuyla ilgili açıklama yaptı.

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Karşıyaka'dan Çiğli'ye stad!

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, yılan hikâyesine dönen stat için yeni bir adım attı. Büyükkarcı, “Yalı’nın takipçisiyiz, buradan vazgeçmiş değiliz ancak açılan davalar tıkanırsa alternatif projemiz hazır” diye açıklama yaptı. 

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes emekliliğe ayrılıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Turgay Tanes 11 Haziran 2018 tarihi itibarıyla emekliye ayrılıyor...

Turgay Yeşil kimdir?

Liv Yapı'nın Liv Marmara projesinde satış müdürü olarak görev yapan Turgay Yeşil kimdir? Turgay Yeşil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Turgay Tanes iş gyo Haberi

Turgay Tanes iş gyo


Kanyon AVM, İş Kuleleri, Marmara Park AVM ve Maslak Ofis binası dahil 15 gayrimenkulden yıllık 55 milyon lira gelir elde eden İş GYO, bu gelirini 3 yılda 110 milyon liraya çıkarmak için kolları sıvadı. 

Bunun için Kartal'da. Topkapı'da, İzmir'de proje geliştirdikleri bilgisini veren İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "Amacımız kira gelirlerimizi 100 milyon doların üzerine çıkarmak. Bu politika ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.


Ticari...