28 / 04 / 2024

Turgay Tanes kimdir?

Turgay Tanes kimdir?

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes kimdir? Turgay Tanes ne zamandan beri İş GYO Genel Müdürü olarak görev alıyor? Turgay Tanes ne zaman GYODER Başkanı oldu? İşte Turgay Tanes'in biyografisi...



Turgay Tanes kimdir?

1987 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olmuştur. 1988’de T. İş Bankası A.Ş.  Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. 


1996‘da İştirakler Müdürlüğü‘nde Müdür Yardımcısı, 1999-2004 tarihleri arasında aynı müdürlükte Gayrimenkul ve Cam Sektörü Şirketlerinden sorumlu Grup Müdürü olarak görev yapmıştır.


2004 yılından bu yana İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.‘nin Genel Müdürü olan Tanes ayrıca, T. İş Bankası A.Ş.‘nin iştiraklerinden biri olan İş-Koray’da Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. 


Bunun yanı sıra Turgay Tanes 2009 ile 2011 yılları arasında GYODER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmüştür.


Turgay Tanes, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) 29 Ocak Perşembe günü dernek merkezinde düzenlenen 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda 2009-2010 dönemi Yönetim Kurulu seçildi. 


Derneğin Bekir Cumurcu'dan boşalan başkanlığına, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü Turgay Tanes getirilirken; Işık Gökkaya derneğin başkan yardımcısı, Feyzullah Yetgin ise yeni dönem saymanı seçildi. 


10. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda 2009 yılına 275'e ulaşan üye sayısıyla daha da güçlü giren GYODER'in üyeleri gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketleri, inşaat, proje ve arazi geliştirme şirketleri, finansman, değerleme, yönetim, danışmanlık ve aracılık, perakende, ipotek ve gayrimenkul finansmanı şirketlerinden oluşuyor. 





Geri Dön