15 / 05 / 2024

Turgay Tanes özgeçmiş

Turgay Tanes özgeçmiş

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes kimdir? Turgay Tanes ne zamandan beri İş GYO Genel Müdürü olarak görev alıyor? Turgay Tanes ne zaman GYODER Başkanı oldu? İşte Turgay Tanes'in biyografisi...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes emekliliğe ayrılıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Turgay Tanes 11 Haziran 2018 tarihi itibarıyla emekliye ayrılıyor...

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Manzara Adalar'da teslimler erken başladı!

Manzara Adalar projesinde daireler teslim edilmeye başlandı. Iş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Projeyi planlanandan önce teslim ederek bir kez daha sektörün öncü markalarından biri olduğumuzu kanıtlıyoruz'' dedi.

Gayrimenkul sektörü ‘ilk eve’ odaklandı!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, orta sınıfın üst kesiminin son dönemde ev sahibi olduğunu ifade ederek, “Şimdi yatırım amaçlı ev alanların talebi de zayıfladı. Dolayısıyla sektör, hiç ev sahibi olmayan kesimi nasıl çekeriz’ diye düşünmeye başladı” diyor.

Turgay Tanes: İzmir, İstanbul'un yükünü paylaşmaya aday!

İstanbul'un tek başına 80 milyonluk bie ülkenin tüm ekonomik gereksimimlerini karşılayamacağını dile getiren İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "İzmir, İstanbul'un yükünü paylaşmaya aday." dedi...

Özyurtlar 60 bin aileyi ev sahibi yaptı!

Fanatik Gazetesi yazarlarından Zeynep Fıratoğlu bugün sayfasında Özyurtlar Holding Başkanı Tamer Özyurt ve İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes ile yaptığı röportajı yayınladı..

İnşaat sektörü belli standartlara ulaşmalı!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes "İnşaat sektöründe belli standartların yakalanması gerektiğine dikkat çekerek “Belki de inşaatta 2.0'a geçmenin zamanı geldi” dedi.

Kartal, İstanbul'un en önde gelen 3 ilçesinden biri olacak!

2. Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nde “Neden Kartal” konulu panele katılan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Turgay Tanes konuşmasında şu görüşlere yer verdi..

Yüksek bütçeli projeler ekonomiyi canlandırıyor!

Yeni gayrimenkul projeleri hazırlığında olan İş GYO’nun Genel Müdürü Turgay Tanes yaptığı açıklamada "Yüksek bütçeli projeler ekonomiyi canlandırıyor" dedi.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Turgay Tanes özgeçmiş Haberi

Turgay Tanes özgeçmiş

Turgay Tanes kimdir?

1987 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olmuştur. 1988’de T. İş Bankası A.Ş.  Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. 


1996‘da İştirakler Müdürlüğü‘nde Müdür Yardımcısı, 1999-2004 tarihleri arasında aynı müdürlükte Gayrimenkul ve Cam Sektörü Şirketlerinden sorumlu Grup Müdürü olarak görev yapmıştır.


2004 yılından bu yana İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.‘nin Genel Müdürü olan Tanes ayrıca, T. İş Bankası A.Ş.‘nin iştiraklerinden biri olan İş-Koray’da Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. 


Bunun yanı sıra Turgay Tanes 2009 ile 2011 yılları arasında GYODER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmüştür.


Turgay Tanes, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) 29 Ocak Perşembe günü dernek merkezinde düzenlenen 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda 2009-2010 dönemi Yönetim Kurulu seçildi. 


Derneğin Bekir Cumurcu'dan boşalan başkanlığına, İş...