08 / 05 / 2024

türgev şanlıurfa yurdu

türgev şanlıurfa yurdu

Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba, mütevelli heyetinde Başbakan Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, büyük kızı Esra Albayrak'ın yer aldığı TÜRGEV'e yurt binası için 7 bin 921 metrekarelik arsa tahsis etti...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 18.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Şanlıurfa 1. İcra Dairesi, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Koçören Mahallesi, 215 ada 62 parselde yer alan fabrika ve arsasını 18 milyon 670 bin 740 TL'ye satıyor...

Türk Kızılay, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak, ihale 13 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 55.9 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Şanlıurfa 3. İcra Dairesi, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Kendirci Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 55 milyon 879 bin 882 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa´da kağıt toplayan aileye kira yardımı!

Şanlıurfa Valiliği kağıt toplayıcılığı yapan 21 Suriyeli aileye  kira yardımı yapacak. 

TÜRGEV’in yurdu İBB’nin denetimine takıldı!

TÜRGEV’in yurdu İBB’nin denetimine takıldı. Yurt binasına verilen yapı ruhsatının mevzuata aykırı olduğu belirlendi. İmar planında değişiklik yapılmadan, ‘park alanı’ fonksiyonlu bir yere, TÜRGEV’in yurt binası yapılması için yapı ruhsatı verildiği öğrenildi. 

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa'da bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi mecliste!

Şanlıurfa ili Eyyübiye ilçesinde hasta yakınları misafirhanesi olarak kurulacağı söylenen bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili Karaköprü ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

Şanlıurfa Eyyübiye'de acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yusufpaşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

türgev şanlıurfa yurdu Haberi

türgev şanlıurfa yurdu


Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu ve kızının yönetiminde olduğu Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı’na (TÜRGEV) mülkiyeti belediyeye ait olan Dağeteği mevkiinde bulunan 7 bin 921 metrekarelik arsayı yurt binası için tahsis etti. 


ANF’nin haberine göre, Şanlıurfa’da iki dönemdir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı yürüten ve 30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olmayacağını ilan eden Ahmet Eşref Fakıbaba, Başbakan Erdoğan’ın çocuklarının yönetiminde olduğu TÜRGEV Vakfı’na belediyenin arazisini yurt yapılması için tahsis etti. 


4 Kasım 2013 tarihinde toplanan Belediye Meclisi’nin birinci birleşiminde, mülkiyeti belediyeye ait olan Dağeteği mevkiindeki değeri yaklaşık 3 milyon TL olan 7 bin 921 metrekarelik araziyi yurt yapımı için tahsis etti. Meclis’te muhalefet partisi üyelerin itirazlarına rağmen, arazinin TÜRGEV’e tahsis edilmesi karar altına alındı.


"İmar...