06 / 05 / 2024

Turgut Aydın özgeçmiş

Turgut Aydın özgeçmiş

A101 indirim marketleri, Memorial Sağlık Grubu, English Home mağaza zinciri, Aydın Örme, Aydın Shipping, Aydın Gayrımenkul şirketleri gibi firmaları bünyesinde barındıran Turgut Aydın Holding'in kurucusu Turgut Aydın kimdir?

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Aydın-Denizli otoyol ihalesinde garanti ücretini şirketler mi belirleyecek?

Aydın-Denizli otoyolu Yap İşlet Devret modeliyle yapılacak. İhalede, bu kez işletme süresi 17 yılla sabit tutuldu. Yap işlet devret modeliyle yaptırılan otoyol, köprü ve tünel projelerinde ücreti artık devlet değil, şirketler belirliyor.

Turgut Aydın Holding, Beylerbeyi'nde konağa taşınıyor!

Turgut Aydın Holding'in yönetim merkezi Beylerbeyi'nde konak şeklinde yapılan ve yapımı tamamlanmak üzere olan yeni binasına taşınacak..

Aydın Çıldır Havalimanı'nın yerine TOKİ mi yapılacak?

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, geçtiğimiz günlerde TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Çıldır Havalimanı’nın bulunduğu yere ileride TOKİ yapılacağını ileri süren CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Aydın Efeler'de iki bina arasına köprü yapıldı!

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde yan yana 7'şer katlı iki binanın arasına yapılan ve imara aykırı olan köprünün hala kaldırılmaması ‘’acaba köprü torpilli mi’’ dedirtiyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmet binası Efeler'e mi verilecek?

Efeler Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Rıza Posacı, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kullanılan hizmet binasının Efeler Belediyesi'ne verilmesi gerektiğini söyledi.

Aydın'daki tarihi köprü yıkıldı!

Aydın'ın Karacasu ilçesinde, 589 yıllık tarihi geçmişe sahip olan, demir ve harç kullanılmadan yapılan Dandalaz Köprüsü, restorasyon sırasında yıkıldı.

Aydın'da konut fiyatları yükselecek mi?

Aydın'da satılık ev fiyatlarının kiraların yüksek olması, konut imarına açık arsaların azlığı, kentsel dönüşümle eski evlerin yıkılması gibi konuları değerlendiren gayrimenkul danışmanları, ev fiyatlarının daha da artacağına dikkati çekti.

Turgut Aydın Holding yıl sonuna kadar 100 Eve mağazası açacak!

A101, English Home gibi perakende markalarını bünyesinde bulunduran Turgut Aydın Holding, kısa bir süre önce "Eve" markasıyla kişisel bakım ve kozmetik sektörüne girdi. Bu yılın sonuna kadar 100 Eve mağazası açılacak.

Aydın'da emlak fiyatları yükselecek mi?

Ege ' nin yükselen şehirlerinden Aydın ' da emlak satışları ve kiralamaları ne durumda? Mücadele haber platformunun haberine göre, Aydın'da emlak piyasasında son durum ne?...

Turgut Aydın kimdir?

A101 indirim marketleri, Memorial Sağlık Grubu, English Home mağaza zinciri, Aydın Örme, Aydın Shipping, Aydın Gayrımenkul şirketleri gibi firmaları bünyesinde barındıran Turgut Aydın Holding'in kurucusu Turgut Aydın kimdir?

Aydın Bolkar: Pronet Avrupa alarm pazarını yakalayacak!

Türkiye ve dünya genelindeki alarm pazarına ilişkin bir değerlendirme yapan Pronet Güvenlik Genel Müdür Yardımcısı Aydın Bolkar, gelişmiş ülkelerle kıyaslandığında pazarın önemli bir büyüme potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

Aydın Bolkar: Pronet’in hedefi Avrupa alarm pazarını yakalamak!

Türkiye ve dünya genelindeki alarm pazarına ilişkin bir değerlendirme yapan Pronet Güvenlik Genel Müdür Yardımcısı Aydın Bolkar, gelişmiş ülkelerle kıyaslandığında pazarın önemli bir büyüme potansiyeline sahip olduğunu söyledi...

Turgut Aydın özgeçmiş Haberi

Turgut Aydın özgeçmiş

Turgut Aydın kimdir?

Turgut Aydın, bünyesinde A101 indirim marketleri, Memorial Sağlık Grubu, English Home mağaza zinciri ve tekstil sektöründe Aydın Örme, taşımacılık alanında Aydın Shipping, gayrımenkul geliştirme alanında Aydın Gayrımenkul şirketleri ile faaliyetlerini sürdüren Turgut Aydın Holding'in kurucusudur.


Grup, son yıllardaki hızlı büyümesini sürdürerek 2014 sonunda 3800 satış ve hizmet noktasında 25 bin kişilik istihdam ve yaklaşık 3 milyar ABD doları konsolide ciro hedeflemektedir. Peki, Turgut Aydın kimdir?


Turgut Aydın, Özlem Aydın Ayvacı ile yaptığı bir röportajda özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"1958’de Trabzon Maçka’dan İstanbul’a geldim. Burada muhtelif yerlerde önce çıraklık, sonra kalfalık yaptım. 1967’de ilk işimi kurdum. 1964’te bir girişimim olmuştu ama o dönemki kriz nedeniyle başarılı olamamıştım ve yeniden ücretli çalışmaya başlamıştım.


1967’den bu yana kendi işimi yapıyorum. Perde ve mefruşat işiyle...