03 / 05 / 2024

Turgut Devecioğlu denizli

Turgut Devecioğlu denizli

Denizli Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kimdir? Turgut Devecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Devecioğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgut Devecioğlu..

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Nss Devecioğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nss Devecioğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sultan Devecioğlu tarafından kuruldu.

Aceroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aceroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Aydın-Denizli Otoyolu'nda sona yaklaşıldı! İşte açılacağı tarih!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nu 2023'te, Denizli Çevre Yolu'nu ise bu yıl bitirmeyi planladıklarını duyurdu. 

Emlak Konut GYO Denizli Merkezefendi projesi için Turgut Müteahhitlik'le sözleşme imzaladı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Denizli Merkezefendi Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 24 Kasım tarihinde imzalandı. 

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Reçber ve İbrahim Turgut tarafından kuruldu.

Denizli'de akrabalar arasında 'arsa mirası' anlaşmazlığı: 1 ölü!

Denizli Babadağ'da, akrabalar arasında 'arsa mirası' anlaşmazlığı sebebiyle kavga çıktı, av tüfeğiyle vurulan Sait Tülüoğlu (79), hayatını kaybetti.

Denizli'de inşaat kazası: 1 yaralı! 

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir inşaatta çalışan işçi Volkan Piroğlu, iskeleden düştü. Yaralanan Piroğlu kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. 

Denizli'de stadyum inşası için çalışmalar başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizli'de inşa edilecek stadyum inşası alanında incelemelerde bulundu.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli atıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu temel atma töreni bugün gerçekleşti. Törende konuşma yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni otoyolla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aydın-Denizli Otoyolu seyahat süresini 1 saat 15 dakikaya düşürecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Aydın-Denizli Otoyolu'nun tamamlanmasıyla güzergahtaki seyahat süresi 2 saat 15 dakikadan 1 saat 15 dakikaya düşecek. Yıllık toplam 614 milyon lira tasarruf edilecek." dedi.

Okan Konyalıoğlu: Denizli'de binaların envanteri çıkartılsın!

Denizli Sanayici ve İş insanları Derneği Başkanı Okan Konyalıoğlu, Denizli'de binaların depreme dayanıklılığı konusunda envanter çalışması yapılması gerektiğini anlattı.

Aydın-Denizli otoyolu 2022'de tamamlanacak!

Adil Karaismailoğlu, Honaz Tünelinin bağlantı yollarıyla birlikte bitirilmesiyle Denizli Çevre Yolunun gelecek yıl hizmete alınacağını söyledi ve Aydın-Denizli otoyol ihalesinin de onaylandığını, önümüzdeki günlerde inşaatına başlanıp 2022 yılı içerisinde tamamlamayı planladıklarına dikkat çekti. 

Turgut Devecioğlu denizli Haberi

Turgut Devecioğlu denizli

Turgut Devecioğlu kimdir?

Turgut Devecioğlu, 1964 yılında Honaz’da doğdu. Öğrenimini tamamladıktan sonra ticaret hayatına atıldı. 1994 yılından itibaren Honaz Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı, Honaz Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevini yürütmekte. 


Turgut Devecioğlu, aynı zamanda Denizli Esnaf Odaları Birliği yönetim kurulu üyeliği, TESK Denizli delegeliği görevlerinde bulunmakta. 


Esnaf teşkilatlarında yürüttüğü görevleri süresince her zaman esnafımızın yanında yer alarak gerekli desteği sağlamaya özen gösteren Devecioğlu, ilçemize 4 katlı modern bir esnaf sarayı inşaa edip kısa sürede esnafımızın hizmetine sundu. 


Honaz ilçesinde Küçük sanayi sitesi yapı kooperatifinin işyerlerini tamamladı ve değişik yapı kooperatiflerinde de başkanlık yaptı. Bir dönem Honaz Ziraat Odası Başkanlığı ve Honazspor kulübü başkanlığı görevlerinde bulundu.


Honaz Belediye Başkanlığına 2004 ve 2009 yıllarında iki kez seçilen Turgut Devecioğlu evli ve üç çocuk...