24 / 07 / 2024

turgut övünç vefat etti

turgut övünç vefat etti

Profesör Yüksek Mühendis Mimar Turgut Övünç vefat etti. Cenazesi 4 Eylül Salı günü Kadıköy Moda Camii'nde kılınacak öğle namazına takiben Ihlamurkuyu Mezarlığı'na defnedilecek

Ölen babanın emekli maaşı alınır mı? Ölen babanın maaşı nasıl alınır?

Bir babanın vefat etmesi, ailesi için oldukça zorlu bir süreçtir. Bu süreçte, ölen babanın emekli maaşının nasıl alınacağı ise önemli bir konudur. Emekli maaşı, hak sahipleri tarafından alınabilir.

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Ballı tarafından kuruldu.

"Ben iktisatçıyım" diyen Ahmet Özal doların göreceği seviyeyi açıkladı

Turgut Özal'ın oğlu Teknoloji Kalkınma Partisi (TEK Parti) Genel Başkanı Ahmet Özal, iktisatçı olduğunu iddia ederek doların göreceği rakamı paylaştı.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanlarından Can Pulak’tan 55 milyar dolar iddiası!

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanlarından Can Pulak’tan 55 milyar dolar iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar!

Ölüm aylığı alanlar dikkat! 15 bin TL ödenecek! Başvurmayan hakkını kaybediyor!

Türkiye'de SSK veya Bağkur’lu anne veya babasının vefatı sebebiyle yetim kalan binlerce kız çocukğuna maaş bağlanıyor. Peki bu imkanlardan kimler faydalanabiliyor? Evlilik durumunda bu yardımlar devam ediyor mu? İşte ayrıntılar...

Bana miras kaldığını nasıl öğrenirim?

Bir yakınınızın vefat ettiğini ve ardından miras bıraktığını düşünelim. Siz de "Bana miras kaldığını nasıl öğrenirim?" diye soruyorsanız, işte yanıtı...

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

1 milyar TL'lik Dogecoin vurgunu!

Küçükçekmece'de  Turgut V., isimli şahsın 500 kişiden topladığı yaklaşık 1 milyar TL'lik Dogecoin'le kayıplara karıştığı iddiasıyla soruşturma açıldı. 

Öznur Özdemir Özaltın vefat etti!

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Öznur Özdemir Özaltın, hayatını kaybetti. 

Kaçak binaların tapuları ne olur? 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, babasının sağlığında kendisinden dükkan satın alan vatandaşın babasının vefatından sonra kardeşleri tarafından mahkemeye verildiğini dile getirerek söz konusu binanın kaçak olması sebebiyle mahkeme sonucunun ne olacağı sorusu yöneltildi.

Net Holding'in acı günü! İhsan Aydın vefat etti!

Net Holding'in eski yöneticilerinden olan İhsan Aydın hayatını kaybetti. Net Holding taziye ilanı yayınladı.

Hacı Emin Aydın vefat etti!

EMAY (Emin Aydın) Şirketler Grubu'nun isim babası ve EMAY Uluslararası Mühendislik Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Aydın'ın babası Hacı Emin Aydın vefat etti. 

Yüksel Proje'nin acı günü! Osman Kemal Akın vefat etti! 

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

turgut övünç vefat etti Haberi

turgut övünç vefat etti


Mimarlar Odası 98 sicil no'lu üyesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi eski hocalarından, Yeditepe Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi mimar Prof. Dr. Turgut Övünç vefat etti.


Övünç'ün cenazesi, 4 Eylül 2012 Salı günü 10.30'da Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde yapılacak törenden sonra, öğle namazının ardından Moda Camii'nden...