08 / 05 / 2024

Turgut Özal Stadının yıkımı avcılar belediyesporu mağdur mu etti

Turgut Özal Stadının yıkımı avcılar belediyesporu mağdur mu etti

Avcılar Belediyespor, maçlarını oynadığı Turgut Özal Stadı'nın yıkılması nedeniyle mağdur oldu. Kulüp Başkanı Burak Çetincan'ın, "Stat yıkılırken içeride eşyaları koliliyorduk" sözleri ise yaşanan vehameti gözler önüne serdi.

"Ben iktisatçıyım" diyen Ahmet Özal doların göreceği seviyeyi açıkladı

Turgut Özal'ın oğlu Teknoloji Kalkınma Partisi (TEK Parti) Genel Başkanı Ahmet Özal, iktisatçı olduğunu iddia ederek doların göreceği rakamı paylaştı.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanlarından Can Pulak’tan 55 milyar dolar iddiası!

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanlarından Can Pulak’tan 55 milyar dolar iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar!

Turgut Özal’ın terzisi Yusuf Kenan Malatya'ya okul yaptırıyor!

Türkiye’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1980’lerin başındaki başbakan yardımcılığı döneminden itibaren adı “Özal’ın terzisi” olarak öne çıkan Yusuf Kenan, Malatya'da yeni okul açmak için kolları sıvadı.

Turgut Özal’ın Marmaris'teki evi yıkıldı!

8. Cumhurbaşkan Turgut Özal'ın yaz tatillerini geçirdiği Muğla Marmaris Okluk Koyu'ndaki evi Cumhurbaşkanlığı konutu yıkıldı. Konutun yerine lüks ve görkemli yeni konukevi yapılması planlanıyor.

İskenderun Turgut Özal Parkı yenileniyor!

İskenderun’da kentin dört bir yanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İskenderun Belediyesi park bahçe ekipleri Denizciler ’de bulanan 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal parkını yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı.

Manisa Hafsa Sultan ve Turgut Özal'da dönüşüm hızlandı!

Manisa'nın dev projelerinden olan Hafsa Sultan ve Turgut Özal kentsel dönüşüm alanlarında çalışmalar hızlandı. Ankara'ya giden Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri kamulaştırmada izleİ necekyolu belirlemek için görüşmeler gerçekleştiriyor.

Turgut Özal Stadı'nın yıkımı Avcılar Belediyespor'u mağdur etti!

Avcılar Belediyespor, maçlarını oynadığı Turgut Özal Stadı'nın yıkılması nedeniyle mağdur oldu. Kulüp Başkanı Burak Çetincan'ın, "Stat yıkılırken içeride eşyaları koliliyorduk" sözleri ise yaşanan vehameti gözler önüne serdi.

Avcılar Turgut Özal Stadyumu'nun yıkımı başladı!

İstanbul Avcılar'da 7 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) devredilen Turgut Özal Stadyumu'nun yıkımına başlandı. Stadın yerine transfer merkezi yapılacak.

Turgut Özal 90'lı yılların kalkınma hedeflerini anlatıyor!

"İcraatın İçinden" tv programlarıyla televizyonda hükümetin yaptığı çalışmaları anlatan merhum Turgut Özal Türkiye'nin 80li yılların sonlarındaki halini özetliyor.

Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan, amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

İsmetpaşa Stadı'nın yıkımı ertelendi!

Yıkılıp, yıkılmayacağı ile ilgili uzun süredir spor kamuoyunu meşgul eden Ismetpaşa Stadı'ndan güzel haber sonunda geldi. Ismetpaşa Stadı'nın bir yıl daha yıkılmayacağı kesinleşti.

Alsancak Stadı ve Karşıyaka Stadı'nın yıkımı tamamlandı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı ile amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nın yıkılışı ertelendi!

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kocaelispor’un iç saha maçlarını hangi statta oynayacağı belirsizliğini koruyordu. Bakan Fikri Işık müjdeyi verdi. İsmetpaşa Stadı’nın yıkılışı bir yıl daha ertelendi

Turgut Özal Stadının yıkımı avcılar belediyesporu mağdur mu etti Haberi

Turgut Özal Stadının yıkımı avcılar belediyesporu mağdur mu etti

Feyyaz Uçar, Adem Çalık, Barış Sinan üstün... Süper Amatör Lig’de mücadele eden Avcılar Belediyespor'un futbola kazandırdığı isimlerden birkaçı... Avcılar futbolcu, son olarak U15 takımının sportmenliğiyle gündeme geldi. Göktürk Sarayspor karşısında 1-0 yenik durumdayken, şampiyonluğu riske atmak pahasına haksız penaltıyı taca göndermişti. Fair Play örneğiyle alkış alan ekip, şampiyonluk ipini göğüsledi ve Türkiye Şampiyonası için gün saymaya başladı.


Avcılar'ın altyapı antrenörlerinden Altuğ Canhoroz, "Cenk Balkan hocamızla birlikte oyunculara hep söylediğimiz bir şey vardır. Önemli olan sahanın dışı. Bu sadece lafta değil. Teknik anlamda zor bir süreçten geçmemize rağmen Türkiye Şampiyonası'na gideceğiz. İçinde bulunduğumuz olumsuz şartlarda dahi gösterdiğimiz bu performans bizim için büyük gurur kaynağı" ifadelerini kullandı.


75 KİŞİ AYNI ANDA ANTRENMAN YAPIYOR!

Anrenör Canhoroz'un vurgu yaptığı olumsuz şartların başında stadyum sorunu geliyor. Zira...