16 / 05 / 2024

turgut üregül

turgut üregül

Hayatını kaybeden ve dün son yolculuğuna uğurlanan Tarık Akan ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Usta oyuncunun ağabeyi Turgut Üregül'ün, vekaletle Akan'dan habersiz olarak mallarını sattığı ileri sürüldü.

Kredi faizlerindeki yükseliş, Tasarruf Finansman Sektörü'ne yaradı! Sektör 2023 yılında 2 kat büyüdü!

Konut kredisi faizlerinde son dönemlerde yaşanan yükselişler vatandaşları da alternatif finansman arayışına itti. Bu kapsamda 2022 yılında regüle edilen Tasarruf Finansman Sektörü öne çıkıyor. FKB Başkan Vekili Eyüp Akbal yaptığı açıklamada 2023 yılında sektörün aktif büyüklüğünün 2 katına çıktığını

Türk vatandaşlığı için yapılan düzenleme suistimallerin önüne geçecek!

Yabancıların taşınmaz alımlarıyla vatandaşlık kazanabilmesine ilişkin uygulamaya göre arsalar üzerinde kat mülkiyeti ya da kat irtifakı kurulmuş ya da üzerinde yapı bulunması şartı getirildi. Yeni düzenlemeyi EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı değerlendirdi...

Korhan Turgut ne zaman müdür oldu? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Korhan Turgut, kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Vakıf GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Korhan Turgut’un hayatı...

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Turgut Kaya tarafından kuruldu.

Meta Robotics Kodlama Ve Yazılım Anonim Şirketi kuruldu!

Meta Robotics Kodlama Ve Yazılım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selin Turgut tarafından kuruldu.

Esenler Turgut Reis Mahallesi imar planı askıya çıkarıldı!

Esenler ilçesi, Turgut Reis Mahallesi, 1086 ada, 4 parsele ( Eski: 1, 2 parseller ) ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Türkiye’de her yıl yaklaşık 1.4 milyon konut satılıyor! Erişilebilir konuta ihtiyaç artıyor!

Türkiye’de her yıl yaklaşık 1.4 milyon konut satıldığını söyleyen EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, hala erişilebilir konut ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Aldebaran Mühendislik Mimarlık İnşaat Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldebaran Mühendislik Mimarlık İnşaat Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Yusuf Turgut tarafından kuruldu.

Türkiye'de DASK'lılık oranı yüzde 58'e ulaştı!

17 Ağustos depremi yıl dönümü nedeniyle açıklamada bulunan Doğal Afet Sigortaları Kurumu Koordinatörü Erdal Turgut Türkiye'de DASK oranının yüzde 58'e ulaştığını açıkladı. 

Konut arzı kira ve satış fiyatlarını nasıl etkiledi?

Gayrimenkul sektöründe konut arzı satış ve kiralama fiyatlarını büyük ölçüde etkiliyor. EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı konutta talebin azalmasına rağmen arzın daha hızlı düşmesi nedeniyle ev fiyatlarının arttığını söyledi. 

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Ankara Yenimahalle'de 10.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Satış Memurluğu'na izafeten Ankara 22. İcra Müdürlüğü, Yenimahalle İlçesi Turgut Özal Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 376 bin 200 TL olarak belirlendi.

Mst Kuyumculuk İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Ve Sağlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Mst Kuyumculuk İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Ve Sağlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Melih Turgut, Mahmoud Aly A. Mohamed ve Özgür Döner tarafından kuruldu.

turgut üregül Haberi

turgut üregül

Tarık Akan'ın ağabeyi Turgut Üregül, ölüm haberinin ardından Amerikan Hastanesi'nin önünde isyan etmiş ve "Cenazeyle ilgili bilgileri bana vermiyorlar, ayıptır. Cenazeyi Nazım Hikmet Kültür Merkezi sahiplenmiş, benden kaçırıyorlar. Açıklama yapan yok, basın burada" demişti. Usta sanatçının oğlu Barış Üregül ise yaptığı açıklamada, "Biz son anına kadar babamızın yanındaydık. Onun bütün cenaze işlemleriyle ilgileniyoruz. Başka konuşmaları lütfen ciddiye almayın. Onun tek ailesi biziz" ifadelerini kullanmıştı. Bütün bu yaşananların ardında çok ilginç bir gerçek çıktı.


Uçankuş'un haberine göre; Tarık Akan'ın, ağabeyi yüzünden başının birçok kez derde girdiği öğrenildi. Turgut Üregül'ün, ünlü oyuncunun vekaletiyle ondan habersiz birçok malını ve arsasını sattığı ve aldığı paraları da harcadığı öne sürüldü. Buna rağmen Tarık Akan'ın, ağabeyine çimento, inşaat gibi birçok kez alanda iş kurduğu ancak Turgut...