19 / 05 / 2024

turgutluda kaç dere ıslahı yapıldı

turgutluda kaç dere ıslahı yapıldı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı toplam 12 milyon 220 bin liraya mal olan tesislerle, 1 ilçe, 3 yerleşim yeri ve 4 bin 800 dekar tarım arazisinin taşkın zararlarından korunacağını, bin 710 dekar tarım arazisinin de suyla buluşacağını açıkladı...

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

Narlıdere'de lüks sitenin hızla yanmasının nedeni ne? Binalarda hangi önlemler alınmalı?

İzmir Narlıdere’deki lüks bir sitede çıkan yangında 8 katın hızla alev almasının nedenleri uzmanı tarafından tek tek sıralandı.  İnşaat sırasında atılan bazı hatalı adımlar binaları adeta kağıttan evler gibi bir anda küle çeviriyor.  Peki yangına karşı binalarda nelere dikkat edilmeli?

Narlıdere Belediyesi İzmir'de tam 12 konut satacak! İzmir'in göbeğinde konut fırsatını kaçırmayın!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Muğla Kavaklıdere 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Kavaklıdere sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Kavaklıdere’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Kavaklıdere’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Kavaklıdere sosyal konut projesi

11 soruda TOKİ Ankara Çamlıdere 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Çamlıdere ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Çamlıdere'de de yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Çamlıdere projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Çamlıdere 2022 ucuz konut projesi...

Bekir Pakdemirli: Dere yataklarında bina yapmaktan kaçınılmalı!

Giresun'da selin etkili olduğu bölgede incelemeler yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Dere yataklarında yapı yapmaktan kaçınılması gerektiğine işaret etti.

İzmir'de ormanlık alandaki kaçak evler yıkıldı! 

İzmir'in Aliağa ilçesi Çaltılıdere Mahallesi Köstemkoy'deki ormanlık alana yapılan kaçak evler kesinleşen mahkeme kararı ile İzmir Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı...

Fırtına Vadisi'ndeki 15 kaçak yapı yıkıldı!

Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından korunması gereken 200 ekolojik saha arasında bulunan Rize'nin Fırtına Vadisi'ndeki dere yatağına inşa edilen 21 kaçak yapıdan 15’i yıkıldı.

Fırtına Vadisi'nde 21 kaçak yapının yıkımına başlandı!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Fırtına Vadisi'nde, dere yatağına inşa edilen 21 kaçak yapı için yıkıma start verildi.

TOKİ Hoşdere 2019 projesine kaç başvuru geldi?

TOKİ Hoşdere 2019 projesine kaç başvuru geldi sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 337 adet konut bulunuyor.

Dere yataklarındaki yapılaşmalara geçit yok!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dere yataklarındaki yapılaşmayla ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Kurum, kaçak yapılaşmalara müsaade edilmeyeceğini söyledi.

Fırtına Vadisi’ndeki 9 kaçak yapı için yıkım ihalesi!

Fırtına Vadisi'nde, dere yatağına üzerinde inşa edilen kaçak yapılar için yıkım kararı alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri tarafından belirlenen 9 yapı için yıkım ihalesi düzenlendi. 

Çekmeköy derebandındaki kaçak yapılar yıkıldı!

Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde dere taşkın alanında kalan kaçak yapılar yıkıldı; Çekmeköylü aileler yeni evlerine yerleşiyor.

turgutluda kaç dere ıslahı yapıldı Haberi

turgutluda kaç dere ıslahı yapıldı


Orman ve Su İşleri Bakanlığının, son 11 yılda Manisa genelinde 700 milyon liralık yatırım yaptığı bildirildi.


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hafta sonu Manisa’daki programları kapsamında Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Merkez Pelitalan Göleti, Sarıgöl Bahadırlar ve Güneydamları Karal Deresi Taşkın ve Rusubat Kontrolü, Turgutlu ilçesi Karaçalı Deresi Taşkın ve Rusubat Kontrolü, Manisa-Gediz Havzası Taşkın ve Rusubat Kontrolü ve Manisa-Bakırçay Havzası Taşkın Koruma Tesislerinin de yer aldığı eserlerin toplu açılışlarını yapacak.


Toplam 12 milyon 220 bin liraya mal olan tesislerle, 1 ilçe, 3 yerleşim yeri ve 4 bin 800 dekar tarım arazisinin taşkın zararlarından korunacak, bin 710 dekar tarım arazisi de suyla buluşacak.


Manisa’ya son 11...