14 / 05 / 2024

Turhan Bulut kim

Turhan Bulut kim

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut kimdir? Turhan Bulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turhan Bulut, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turhan Bulut..

TOKİ Bolu Mengen 3. Etap inşaatı başladı!

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, 3.Etap Toplu Konut projesinin inşaatına başladığını sözlerine ekledi. İnşaat alanınını inceleyen Başkan Bulut, yetkililerden projeyle ilgili bilgi aldı.

Mengen'de binaların kat sayısı 4’e çıkarıldı!

Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut 1999 yılında alınan kat sayısının 2’ye düşürülmesi kararının değiştiğini söyledi. Bulut ilçede yeniden binaların kat sayısının 4’e çıkarıldığını belirtti.

Turhan Bulut kimdir?

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut kimdir? Turhan Bulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turhan Bulut, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turhan Bulut..

Çevre vergisini kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu kapsamında düzenlenen çevre vergisini kim öder? Çevre temizlik vergileri, nasıl tahsil ediliyor? Vergilerin ne zaman ödenmesi gerekiyor. İşte Belediye Gelirleri kanunu hükümleri...

Aidattan kim sorumludur?

Bir konutta kiracının oturması durumunda aidatı kiracı mı öder? Ev sahibi mi öder? Aidattan kim sorumludur? İşte Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında yer alan yasal hükümler...

Cahit Turhan: 490 hektara yol yapıp, 1400 hektara ağaç dikeceğiz!

Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan, 3. Köprü Projesi kapsamında, ''490 hektara yol, 1400 hektara ağaç dikeceğiz.'' diyerek 3. Köprü'nün ayaklarının 70 metreyi aştığını ifade etti...

Çöp vergisi kim öder?

Konutlar için çöp vergisi su fatuları kapsamında bulunuyor. Su faturasını ödeyenler, aynı zamanda çöp vergisini de ödemiş oluyor. Peki işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalarda çöp vergisini kim öder?

Bulut İnşaat Evviva Nirvana Konutları!

Bulut İnşaat Evviva Nirvana Konutları adres ve telefon numarası şöyle: Şahintepe Mahallesi Eski İstanbul Caddesi Bahçeşehir / Başakşehir / İstanbul - 444 25 61

Marmaray projesini kim yapıyor?

Halkalı ve Gebze arasında inşa edilen Marmaray projesi yarın Cumhuriyet'in 90. yıldönümünde yapılacak bir tören ile açılacak. Peki Marmaray projesini kim yapıyor? Marmaray inşasına ne zaman başlandı?

Bulut İnşaat Evviva Nirvana daire!

Bulut İnşaat Evviva Nirvana daire kapsamında yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve villalardan meydana geliyor

Bulut İnşaat, Arapların gözdesi oldu!

Bulut İnşaat; Dubai Cityscape Global Fuarı'nda yoğun ilgi gördü. Temel Bulut; özellikle Dubai, Lübnan, Kuveyt, Suriye, Irak, Ürdün ve Hindistanlı vatandaşların İstanbul'da konut sahibi olmayı tercih ettiklerini belirtti.

Bulut İnşaat Evviva Real City'de 121 bin 500 liraya 2 oda 1 salon!

Evviva projelerine bir yenisini daha ekleyen Bulut İnşaat, Tekirdağ’da yeni Evviva Real City projesine başladı. Bulut İnşaat Evviva Real City'de yer alan 2+1 konutların fiyatları 121 bin 500 liradan başlıyor...

Çevre ve temizlik vergisini kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetleri için "çevre ve temizlik vergisi"nin ödenmesi gerekiyor. Peki çevre ve temizlik vergisini kim öder?

Turhan Bulut kim Haberi

Turhan Bulut kim

Turhan Bulut kimdir?

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "1954 yılında Mengen’de doğdum. İlk ve ortaöğrenimimi Zonguldak’ta tamamlayıp 1979’da Gazi Eğitim Enstitüsünden Fen Bilgisi öğretmeni olarak mezun oldum; evliyim, 2 çocuğumuz var.


Yaşamımı hep Mengen’le bütünleştirerek sürdürdüm. Ankara’da üniversite öğrenciliğim yıllarında, daha 20’li yaşların başındayken bir grup Mengen’li arkadaşımla Mengen Demokratik Kültür Derneğini kurmuş, Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmış, bu dernek içinde bugün de çok değerli bulduğum Sanat ve Kültür Haftaları düzenlemiş ilk kişisel karikatür sergimi de 1976 yılında Mengen’de açmıştım. 


Ayrıca Belediye amblemimizin tarafımdan çizilip kabul görmesi gibi çalışmalar benim Mengen sevgimin siyaseti, sanatı, kültürü insanımız için yapmanın ilk somut çabalarıydı.


O günlerde öğretmen olarak atanma hakkıma karşın özel sektörde çalışarak daha özgür ve gelişmeye açık yaşama fırsatları yakalayabileceğimi...