06 / 07 / 2024

Turimz sektörü beklentileri

Turimz sektörü beklentileri

2015′in beklentilerin gerçekleşmediği bir yıl olduğunu ifade eden POYD Başkanı Ali Kızıldağ, “2016 yılı da yine karamsar tabloların çizildiği, çok umutlu beklentilerin olmadığı bir yıl olarak bekleniyor.” dedi.

Düşük faizli konut kredisi ve yabancıya vatandaşlık limitinin yükseltilmesi konut sektörünü nasıl etkiledi?

Gün geçtikçe artan fiyatların, değişen müşteri profilinin üzerine bankaların açıklamış olduğu faiz  oranlarının sonrasında konut sektöründe mülk sahipleri ve müşteriler arasında büyük bir sorun oluştu. Mülk sahiplerinin yüksek beklentileri nedeni ile alıcılar konut almaktan vazgeçiyor.

Konut sektöründe 2021 beklentileri neler?

Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Dr. Erhan Şatana, konut sektörüne ilişkin konuştu. Şatana, beklentilerini de açıkladı. Erhan Şatana, 2021'de konut satışlarının 1-1,2 milyon adet aralığında olacağını öngördüğünü belirtti.

Perakende sektörünün 2021 beklentileri!

Salgında üçüncü dalganın etkilerini hafifletmek için ramazan döneminde uygulanacak yeni kısıtlamalar getirilirken, perakende sektörü gelecek 3 aydan da ümidini kesti.

İnşaat sektöründe 2021 beklentileri!

Bir yılı aşkın zamandır etkisini gösteren pandeminin en çok etkilediği sektörlerin başında inşaat sektörü bulunuyor. İşte inşaat sektöründe ilk çeyrek beklentileri...

İnşaat sektörünün 2021 beklentileri!

İnşaat sektörünün güçlü oyuncularından Mesa'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, sektörün 2021 beklentilerine ilişkin konuştu. Mert Boysanoğlu, "İnşaat sektörü de dönüşerek büyüyecek" dedi.

İnşaat sektörünün 2021 beklentileri!

2020 birçok sektöre fazlasıyla acı çektirirken inşaatın korona kaynaklı sorunlara rağmen canlandığı, çarkların dönmeye başladığı bir yıl oldu. Peki inşaat sektörünün 2021 beklentileri ve ihtiyaçları neler?

Gayrimenkul sektöründe 2020 beklentileri olumlu!

Koronavirüs, tüm dünyayı ve her sektörü etkilemeye devam ediyor. EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Nisan ayı konut satış verilerini, koronavirüsün gayrimenkul sektörüne etkilerini ve sektörün 2020 yılı beklentilerini değerlendirdi...

Gayrimenkul sektöründe 2023 beklentileri!

2023’e Doğru Türkiye’de Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı düzenlendi.Toplantıda, gayrimenkul sektöründe 2023 beklentileri açıklandı. 

Gayrimenkul sektörü temsilcilerinin 2018 beklentileri!

2017'yi değerlendiren gayrimenkul sektörü temsilcileri 2018 yılı beklentilerini paylaştı. İşte gayrimenkul sektörü temsilcilerinin 2018 beklentileri...

Günübirlik evlerde denetim sektörü rahatlattı!

Seçkin Emlak Sahibi Seçkin Çoroğlu, konut sektöründeki beklentileri ve ev kiralamalarında kimlik bildirim zorunluluğu uygulamasının getirilmesini değerlendirdi.

Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi yüzde 79 arttı!

Gayrimenkul Sektörü 2017 Yılı 2. Çeyrek Güven Endeksi ve Fiyat Beklentileri açıklandı. Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi değeri 2017 yılı 2. çeyrek döneminde yüzde 79 artışla 112.5 (İyimser) olarak ölçüldü.

İşte inşaat sektörünün referandum sonrası beklentileri!

İş dünyası referandum sonrasını bekliyor. İnşaat sektörü yatırımlarını sandıktan çıkacak sonuca bıraktı. Peki, inşaat sektörünün referandum sonrası beklentileri neler? İşte Ankaralı temsilcilerden beklentiler...

2017'de inşaat sektörünü neler bekliyor?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, bugünkü yazısında inşaat sektörünü, sektörden beklentileri ve projeleri anlattı. İşte o haber...

Turimz sektörü beklentileri Haberi

Turimz sektörü beklentileri

2015′in beklentilerin gerçekleşmediği bir yıl olduğunu ifade eden Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ali Kızıldağ, “2016 yılı da yine karamsar tabloların çizildiği, çok umutlu beklentilerin olmadığı bir yıl olarak bekleniyor.” dedi.


POYD’un aylık olağan toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran ve değerlendirmelerde bulunan Ali Kızıldağ, seçimler sonrasında istikrarlı bir yönetimi sadece turizmcilerin değil, ülkenin ihtiyacı olduğunu söyledi. Kendileri için ülkenin çıkarlarının ardından turizmle ilgili kadroların, bakanlıktaki oluşumların ve bir hayli gecikmiş önlemlerin alınmasının, gerekli adımların atılmasının önemli olduğunu vurgulayan Kızıldağ, “Diliyorum kısa süre içerisinde hükümet kurulur, bakanlıklar teşkil eder. Turizm bakanımız göreve başlar ve sektörle çok kısa süre içerisinde bir araya gelir. Çünkü bizlerin halihazırda bekleyen bir sürü problemi var.” ifadelerini kullandı.


Sonuna yaklaşılan 2015′in turizm açısından beklenilen hedeflere ulaşılamayan, kayıpların...