17 / 05 / 2024

Turi̇ng Safranbolu Tesi̇sleri̇ kiraya veriliyor

Turi̇ng Safranbolu Tesi̇sleri̇ kiraya veriliyor

Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu (TTOK), tarihi evleriyle ünlü Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan "Turi̇ng Safranbolu Tesi̇sleri̇"nin kira ve işletilmesinin ihale edileceğini duyurdu.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Ev almak hayal ötesi!

TÜİK’in konut satış verilerini değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 2024’te de konut satışlarının düşeceğini öngördüklerini ifade ederek, “Ne yazık ki ev almak hayal ötesi oldu” dedi.

TTOK Safranbolu'daki tesislerini kiraya verecek!

Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu (TTOK), tarihi evleriyle ünlü Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan "Turi̇ng Safranbolu Tesi̇sleri̇"nin kira ve işletilmesinin ihale edileceğini duyurdu.

NG Kütahya Seramik’in 190. Mağazası Safranbolu’da hizmete açıldı!

NG Kütahya Seramik’in her beğeni ve zevke hitap eden en yeni koleksiyonlarının yer aldığı 1000 metrekare büyüklüğündeki mağaza, Batı Karadeniz Bölgesi’nin en büyük seramik showroom’u olma özelliğini taşıyor.

NG Afyon’da bu Mart ayı keyifli geçecek!

“ 3 Gece Kal 2 Gece Öde ” fırsatı sayesinde termali lüks ile buluşturan NG Afyon Wellnes & Convention’da Mart ayı boyunca avantajlı olarak konaklayabilirsiniz.

Havaalanlarının sis sorununa kızılötesi kamera teknolojisi ile çözüm bulunacak!

Yüzde yüz yerli imkanlarla akıllı kızılötesi kamera geliştirildi. Kamera, cam dışından ve 15 kilometre uzaktan da net görüntü alabildiğinden uçak içlerine de takılabilecek, böylece uçuş güvenliği daha da artacak

Prof. Dr. Gürsel Öngören : Kentsel dönüşümde bundan sonra ne olacak?

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören ; Anayasa Mahkemesinin Kentsel Dönüşüm Yasası olarak bilinen 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun’un bazı maddelerini iptal etmesini yorumladı.

NG Kütahya Seramik yeni kreasyonlarını UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor!

NG Kütahya Seramik, 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşmekte olan UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’ndaki görkemli standında tüketiciler ve sektör profesyonelleriyle buluşuyor.

Taner Yıldız: Doğal gazda herhangi bir fiyat artışı öngörmüyoruz!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız bugün yaptığı açıklamada: " Enerji maliyetlerindeki artışa rağmen mart ayında doğal gazda herhangi bir fiyat artışı öngörmüyoruz " dedi.

NG Kütahya Seramik UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılıyor!

Seramik sektörünün öncü markalarından NG Kütahya Seramik, 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sektör profesyonelleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kaymakam Çelikel Çüngüş'te okul inşaatını inceledi!

Diyarbakır Çüngüş İlçe Kaymakamı M. Fatih Çelikel, Yeniköy’de yapımı devam eden okul inşaatını yerinde inceledi. Çelikel, çocuklara daha iyi bir eğitim verebilmek için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi...

Güngör Şirketler Grubu Antakya'da Ottoman Thermal Residence'a başlıyor!

Güngör Şirketler Grubu, Güngör Ottoman Thermal Residence projesi ile Antakya'da yeni yatırıma hazırlanıyor. Kral daireleri ve normal dairelerin yer alacağı Güngör Ottoman Thermal Residence projesi 972 konuttan oluşuyor...

Gürsel Öngören: Yeşil binalar 10 yılda 25 milyar dolar enerji tasarrufu sağlar!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören "Yeşil bina sertifikası konut yapımında zorunlu tutulursa 10 yılda en az 25 milyar dolar enerji tasarrufu elde edilir" dedi.

Güngören'de satılık arsa: 33 milyon 500 bin liraya!

İstanbul Güngören İlçesi Belediye Başkanlığı Güngören Nesihi Özmen mahallesinde yer alan arsayı satışa çıkardı. İhale 27 Şubat 2014 tarihinde saat 16:00'da Güngören Belediye Başkanlığı Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek...

Turi̇ng Safranbolu Tesi̇sleri̇ kiraya veriliyor Haberi

Turi̇ng Safranbolu Tesi̇sleri̇ kiraya veriliyor


Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu (TTOK), tarihi evleriyle ünlü Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan "Turi̇ng Safranbolu Tesi̇sleri̇"nin kira ve işletilmesinin ihale edileceğini duyurdu.


Kurumun resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, ilçedeki Beybağı sokakta bulunan 7 taşınmazın kira ve işletilmesinin ihale edileceği belirtildi.


İhalenin TTOK Genel Merkezi'nde, 31 Mart Perşembe günü saat 13.30'da yapılacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Küçük konak, havuzlu konak, 3 yeni mülk, taş konak ve cevi̇zli̇ konak, belirtilen adreste kapalı teklif usulü ile ihale yapılarak kira ve işletilmesi verilecektir. İhaleyle ilgili detaylı bilgi internet sitesinden ulaşılabilen şartnamede belirtilmiş olup, ihale şartları ve sürecinin tespitinde, ihaleye katılabilecek olanlar ile teklif verebileceklerin tespitinde şartname hükümleri...