06 / 05 / 2024

Turizm firmaları istanbul

Turizm firmaları istanbul

Türk dizilerinin Orta Doğu ve de diğer ülkelerde yayınlanmasının ardından turizm firmaları yeni bir gelir kapısı buldu ve Türkiye'ye gelen turistlere dizi seti turları başlattı.

Turizm firmaları ‘yazlık kiralama’ işine girdi! 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tatil planları da hız kazandı İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu,sayfiye yerlerinde fiyat artışlarının yaşanabileceğini belirterek, Bu evleri Trivago, ETS TUR gibi turizm firmalarının pazarlamaya başladığını dile getirdi.

Mat Madencilik İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi İstanbul Ottomans Life Hotel Deluxe Şubesi açıldı!

Mat Madencilik İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Tic.Ltd.Şti.İstanbul Ottomans Life Hotel Deluxe Şubesi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Katar Turizm Kurumu İstanbul'da ofis açacak!

Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen "2016 yılı üçüncü çeyreği pazarlama zirvesi" toplantısı sırasında yapıldı. Katar Turizm Kurumu, İstanbul'da temsilcilik ofisi açacağı bildirildi.

İstanbul Finans Merkezi çok uluslu firmaları İstanbul'a çekiyor!

Ali Fuat Taşkesenlioğlu, İFM projesinin çok uluslu firmaların istanbul'da merkez kurmayı düşünmesine neden olduğunu duyduklarını belirterek, "Dolayısıyla, söz konusu projenin ulusal boyutta istihdamın ve yurtiçi piyasalar fayda sağlayacak" dedi.

En iyi 100 otelin 53'ü Türkiye'den!

DÜNYANIN en büyük turizm firmalarında Corel Travel tarafından düzenlenen "Starway World Best Hotels 2014" programı Moskova Lotte Otel'de gerçekleştirildi.

Özkeşan Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Silivri 2 İstanbul Şubesi açıldı!

Özkeşan Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Silivri 2 İstanbul Şubesi 23 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Fahrettin Kaya Şube Müdürlüğü 'nde açıldı.

The İstanbul Pass Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

The İstanbul Pass Turizm Anonim Şirketi 20 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Fatih Alemdar Mahallesi'nde, Volkan Uğdur Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Cemsa Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Mehter Çeşme Şubesi açıldı!

Cemsa Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Mehter Çeşme Şubesi 16 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Cemal Çoban Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Titus Turizm ve Seyahat Acentası Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Titus Turizm ve Seyahat Acentası Limited Şirketi İstanbul Şubesi 16 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Mecidiyeköy'de, Memed Ali Barutçu Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

İnternasyonel İstanbul Emlak Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnternasyonel İstanbul Emlak Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye ile Beyoğlu'nda, Murat Aydın Müdürlüğü'nde kuruldu.

Sandıkçı Turizm ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tepeüstü Şubesi açıldı!

Sandıkçı Turizm ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tepeüstü Şubesi 10 Şubat 2015'te 100 bin TL sermaye ile, Yusuf Sandıkçı Şube Müdürlüğü 'nde açıldı.

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 10 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye ile Maltepe'de, Kemal Koyaş Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Okba Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda ve Tüketim Maddeleri Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Okba Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda ve Tüketim Maddeleri Pazarlama Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi 9 Şubat 2015'te 7 bin 500 TL sermaye ile, Pendik'te, Furkan Balcı Şube Mdürülüğü'nde açıldı.

Turizm firmaları istanbul Haberi

Turizm firmaları istanbul

 Bu konuda etkinlikler düzenleyen firmalar, yurt dışından gelen birçok turistin Arap televizyonlarında yayınlanan Türk dizilerinin oyuncularını görmek ve dizilerin çekildiği mekanları ziyaret etmek istediklerini belirterek, "Film ve dizi sektörü son yıllarda dedik ülkemizin birçok ticari alanına katkı sağladığı gibi turizm sektörüne de artıları oldu. Özellikle Arap turistleri havalimanından karşıladığımız zaman önce otellerine gitmek yerine, belki oyuncuları görürüz umuduyla film setlerini ziyaret etmek istiyorlar" açıklamalarında bulunuyor. Bu arada istanbul'a gelen Arapların en çok alışverişleri ise ünlülerin dizilerde giydiği kıyafetlerin benzerlerini almak oluyormuş! 

Türkiye Yeni...