06 / 05 / 2024

turizm firmaları

turizm firmaları

Türk dizilerinin Orta Doğu ve de diğer ülkelerde yayınlanmasının ardından turizm firmaları yeni bir gelir kapısı buldu ve Türkiye'ye gelen turistlere dizi seti turları başlattı.

Turizm sektöründe erken rezervasyon 2012'ye göre yüzde 30 arttı!

Turizm firmalarının verilerine göre, yaz ayları için planlanan tatiller için erken rezervasyon satışları geçtiğimiz 4 ayda, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 30-40 civarında artarken, mart sonu itibariyle kampanyadan yararlanan kişi sayısı Türkiye gene

Turizm firmaları ‘yazlık kiralama’ işine girdi! 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tatil planları da hız kazandı İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu,sayfiye yerlerinde fiyat artışlarının yaşanabileceğini belirterek, Bu evleri Trivago, ETS TUR gibi turizm firmalarının pazarlamaya başladığını dile getirdi.

Firmalar Ordu'ya otel açmak için yarışa girdi!

Türkiye'nin yeşil ili Ordu turizm atağına başladı. Uluslararası firmalar, Karadeniz'in gözde ili Ordu'ya otel açmak için neredeyse birbiriyle yarışa girdi.

En iyi 100 otelin 53'ü Türkiye'den!

DÜNYANIN en büyük turizm firmalarında Corel Travel tarafından düzenlenen "Starway World Best Hotels 2014" programı Moskova Lotte Otel'de gerçekleştirildi.

Etkinlik yönetim firmalarının tercihinde Ankara 4'üncü sırada!

Turizm Medya Grubu Genel Müdürü Volkan Ataman, Toplantı ve etkinlik yönetim firmalarının tercih ettiği kentin yüzde 24,3 ile Antalya olduğunu belirterek, Ankara'nın 12,9 ile takip ettiğini kaydetti.

Cirit Turizm Folkart Towers'ta ofis açtı!

Cirit Turizm ve Cirit Gayrimenkul firmaları 600 metrekarelik bir alanda Folkart Towers'ın 37'nci katında hizmet vermeye başladı.Cirit Turizm ve Cirit Gayrimenkul Folkart Towers'ın 37'nci katında yer alıyor.

Türk firmaları kongre turizme odaklandı!

Dünya turizm gelirlerinin yüzde 30'unu oluşturan ve kısaca "MICE" (Meeting - Incentive- Congress- Event) olarak bilinen kongre, toplantı ve etkinlik turizmi, Türk firmalarının da ilgi odağı haline dönüştü.

Ant Yapı uluslararası gayrimenkul firmaları listesinde ilk 50'de olmayı hedefliyor!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "2023'e kadar yurtiçinde konut, ofis, okul, hastane gibi birçok yeni proje ile turizm-otel yatırımlarına devam etmeyi planlıyoruz. Hedefimiz uluslararası gayrimenkul firmaları listesinde ilk 50 içerisinde olmak

Turizm firmaları turistlere dizi seti turları başlattı!

Türk dizilerinin Orta Doğu ve de diğer ülkelerde yayınlanmasının ardından turizm firmaları yeni bir gelir kapısı buldu ve Türkiye'ye gelen turistlere dizi seti turları başlattı.

Turizm firmaları seçimlerin Nisan'da yapılmasını istiyor!

Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, “Genel seçimler nisanda olursa çok hayırlı olur. İnşallah erkene alınır. Geçen yaz tatilciler ağustos ayına yığıldı. Sıkışıklık doğru değil” dedi

Dünya turizmcileri Kapadokya'da buluştu!

Dünyada en büyük ve kapsamlı kültür turları düzenleyen tur operatörü grubu Travco/Trafalgar'ın, Türkiye'yi 2015 yılının destinasyon ülkesi ilan etmesi dolayısıyla 19 ülkenin çeşitli turizm firmalarından yöneticiler, Kapadokya'da bir araya geldi.

Metro Turizm yolcuların ismini otobüslerine yazdırıyor!

Karayolu taşımacılığında firmalar konfor ve hizmet konusunda yarışır hale geliyor. Yapılan yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Metro Turizm yeni projesiyle yolcuların ismini otobüslerine yazdırıyor.

Dünya turizmcileri Kapadokya'da buluştu!

Dünyada en büyük ve kapsamlı kültür turları düzenleyen tur operatörü grubu Travco/Trafalgar'ın, Türkiye'yi 2015 yılının destiııasyon ülkesi ilan etmesi dolayısıyla 19 ülkenin çeşitli turizm firmalarından yöneticiler, Kapadokya'da bir araya geldi.

Turizmciler Kapadokya'da buluştu!

Dünyada en büyük ve kapsamlı kültür turları düzenleyen tur operatörü grubu Travco/Trafalgar'ın, Türkiye'yi 2015 yılının destinasyon ülkesi ilan etmesi nedeniyle, 19 ülkenin çeşitli turizm firmalarından yöneticiler, Kapadokya'da bir araya geldi...

turizm firmaları Haberi

turizm firmaları

 Bu konuda etkinlikler düzenleyen firmalar, yurt dışından gelen birçok turistin Arap televizyonlarında yayınlanan Türk dizilerinin oyuncularını görmek ve dizilerin çekildiği mekanları ziyaret etmek istediklerini belirterek, "Film ve dizi sektörü son yıllarda dedik ülkemizin birçok ticari alanına katkı sağladığı gibi turizm sektörüne de artıları oldu. Özellikle Arap turistleri havalimanından karşıladığımız zaman önce otellerine gitmek yerine, belki oyuncuları görürüz umuduyla film setlerini ziyaret etmek istiyorlar" açıklamalarında bulunuyor. Bu arada istanbul'a gelen Arapların en çok alışverişleri ise ünlülerin dizilerde giydiği kıyafetlerin benzerlerini almak oluyormuş! 

Türkiye Yeni...