07 / 05 / 2024

turizm imar düzenlemesi

turizm imar düzenlemesi

Bursa Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası 7. meslek komitesi adına Muhammet Ali Varlı Orhangazi’de turizm konulu sunum düzenledi. Varlı, ''Bursa Büyükşehir Belediyesinden “turizm imar ” düzenlemesi bekliyoruz'' diye konuştu.

İstanbul Karaburun’a Kanal İstanbul ayarı geldi! 2.8 milyon metrekarelik alanın imar planları düzenlendi!

İstanbul'un Karadeniz kıyısındaki sevimli sahil kasabası Karaburun’a imar düzenlemesi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Aydın Karacasu’da imar planı düzenlemesi!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafından 5 mahallede başlatılan imar planı düzenlemesi ve halihazır harita çalışmaları başladı. Belediyenin twitter hesabı üzerinden paylaşım yapıldı...

Serdar Sandal: Yeni imar düzenlemesi için çalışıyoruz!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kovid-19 ve depremden etkilenen bölge esnafını ziyaret etti ve "Yeni imar düzenlemesi üzerinde çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı hak kaybı olmadan sağlam ve modern yapılara kavuşturmak istiyoruz. Tüm ihtiyaçlarınızda yanınızdayız" dedi.

Turizm bölgelerinde yeni imar düzenlemesi!

Koronavirüsle mücadele kapsamında tedbirlerin yasalaştığı kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Bu kapsamda trurizm bölgelerinde imar planlarına ilişkin Turizm Bakanlığı yönetmelik çıkarabilecek.

Gaziantep'e imar düzenlemesi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitkamil'e bağlı Seyrantepe Mahallesi’ne gitti. Mahallede yer alan taş ocağı olarak kullanılan mağaraların yıkılarak imar düzenlemesi yapılacağını da müjdeledi.

Olcay Güngör'den Keşan'da imar düzenlemesi talebi!

2019 yılına ait konut satışlarını değerlendiren Edirne Keşan Umum Emlak Müşavirler Derneği Başkanı Olcay Güngör, Keşan’da acil olarak yeni imar düzenlemelerinin gerekli olduğunu da söyledi.

Karatay'da 21 mahallede imar düzenlemesi!

Karatay Belediyesi tarafından imar ve mülkiyet sorunlarının çözülmesi için 21 mahallede, 38 farklı düzenleme sahasında 9 milyon 821 bin metrekarelik alanda imar düzenlemesi yapıldı.

Kent merkezlerine imar düzenlemesi!

Esnafa vergi, sosyal güvenlik, mesleki eğitim, kredi, finansman ve yenilikçi alanlarda yeni destekler sunulurken, markalaşma projesi hayata geçiyor. Buna göre; imar düzenlemeleriyle, kent merkezlerinde iş yeri çeşitliliği artırılacak

Bursalılar turizm imar düzenlemesi bekliyor!

Bursa Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası 7. meslek komitesi adına Muhammet Ali Varlı Orhangazi’de turizm konulu sunum düzenledi. Varlı, ''Bursa Büyükşehir Belediyesinden “turizm imar ” düzenlemesi bekliyoruz'' diye konuştu.

Yargıtay imar barışı düzenlemesi ile ilgili ilk kararlarını oluşturdu!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, yargıtayın imar barışı düzenlemesi ile ilgili ilk kararlarını kaleme aldı...

Turizm imar planı Bakanlığın üzerinden yapımalı!

Ünye Belediyesi, bu yıl ikinci kez EMİTT’e katıldı. Başkan Ahmet Çamyar, "Turizm imar planı ile ilgili bu planın Kültür ve Turizm Bakanlığı üzerinden yapılması gerektiğini düşünüyoruz." dedi. 

İzmir Kültürpark projesi imar düzenlemesi sürüyor!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Kültürpark projesinin koruma amaçlı imar planı yapılmasından sonra değerlendirileceği kararı vermesinin "beklenmedik" olmadığını açıkladı.

Boğaziçi yeni imar düzenlemesiyle yenilenecek!

Üzerinde çalışılan yeni imar düzenlemesi, Boğaziçi’nde yayılmış olan gecekondular ve eski yapıların yenilenmesini sağlayacak. Böylece Boğaziçi Bölgesi’nde bulunan Emirgan, İstinye, Beykoz, Üsküdar gibi bir çok gözde semt hak ettiği güzelliğe ve değere kavuşacak.

turizm imar düzenlemesi Haberi

turizm imar düzenlemesi

Bursa Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası 7'nci Meslek Komitesi adına komite sözcüsü Muhammet Ali Varlı, Orhangazi TSO toplantı salonunda üyelere ve meslek komitesi üyelerine yönelik bir sunum düzenledi. 

Tuna Gazetesi'nde yer alan habere göre; Muhammet Ali Varlı, sunumda Orhangazi’de turizmin iki başlıkta oluşması gerektiğini belirttti. Varlı, ''Doğa ve macera turizminin üzerinde durmalıyız'' dedi. Muhammet Ali Varlı, yaptığı sunumda şu açıklamaları kullandı: ''İlçemizin sahip olduğu turizm fırsatları ve başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlere olan yakınlığı ilçemiz turizmden alması gereken payı daha büyük olduğu görülecektir. Alternatif Turizm geleceğin en popüler turizm destinasyonu haline geldi. Doğa ve Macera turizmi , ulusal ve uluslararası su sporları etkinlikleri , yamaç paraşütü organizasyonu , cam seyir terası ve İznik Gölü ilçemizin sahip olduğu turizm fırsatları...